Bugün FW'yi kazandık. Herkese FWden sonra +7 deneyeceğim demiştim ve denedim işte sonuç :)
mustafam Dice diye bi adamda 98+7 2h vardı adam yanımızda +8 denedi tuttu ^^musman demiş ki:Serverlarda 10dg powder yok. Alchemy rate yüksek olsaydı bütün serverda +7 olurdu. Sadece şanslı veya alchemy'den anlayan 4-5 kişide +7 silah var Bu arada powdersız +7 den daha delicesi immortal ve astralsız bastım bunu hani ya vezir olucam ya rezil diyerek :)
Nuset kimde 98+8 2h var ben niye görmedim
Denemeyelim kanka ben şans kapasitemi ağzına kadar doldurdum ne bassam yanar artık kanımca
musman'ın anlamı yok. Küçükken uydurduğum bir lakap. Adım mustafa ilk 3 harfi aldım sonuna ingilizcede adam anlamına gelen man'ı koydum. Mus adam gibi bişey :)
SirGLooMy demiş ki:sormak istediğim birşey var swlerde power yok diyorlar gerçekden yok mu?
powerdersiz +7 basmak nasıl bir olaydır?
1-2-3-4-5-6-7-8-9 dg powder var ama 10dg lucky powder yok malesef.^^skyline16 demiş ki:SirGLooMy demiş ki:sormak istediğim birşey var swlerde power yok diyorlar gerçekden yok mu?
powder mevcut.Ve Premium + lucky dress + silah lucky geçiriyolar.
10dg powder yok kolaysa geçirin abi hodri meydanskyline16 demiş ki:SirGLooMy demiş ki:sormak istediğim birşey var swlerde power yok diyorlar gerçekden yok mu?
powder mevcut.Ve Premium + lucky dress + silah lucky geçiriyolar.
Doğru bak o adam serverın en zengin adamı zaten silk ile alınan her şeyden 3er 5er tane var. 9 dg sun 2h da vardı zaten. Ama işte şans faktörü önemli genede olacağı varsa oluyor :)cyclone demiş ki:mustafam Dice diye bi adamda 98+7 2h vardı adam yanımızda +8 denedi tuttu ^^