Evet arkadaslar bana düştü bu dehşet şey 
- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Neyle sattın nasıl yaptın yanı alış verişi....By_Mustafa demiş ki:evet bugun aldım paramı![]()
Adam sattım diyor. O kadar kurcalamaya gerek var mı?_FireMaN_ demiş ki:Neyle sattın nasıl yaptın yanı alış verişi....By_Mustafa demiş ki:evet bugun aldım paramı![]()
tşk ederim....By_Mustafa demiş ki:1000 $ Kuwait li birine sattım. Western Unionla yolladı parayı.Bende aldım Dolarcıklarımı
Adam güvenip yolladı.
kuwait liler zngin admalarBy_Mustafa demiş ki:1000 $ Kuwait li birine sattım. Western Unionla yolladı parayı.Bende aldım Dolarcıklarımı
Adam güvenip yolladı.
semihgncfb demiş ki:ßence hata yapmışsın o Fiat a satıcağına Türk ßirine daha ucuza sataßilirdin hiç yoktan türklere ßi hayrın dokunmuş olr
şimdi ben sana desemki bana 300 $ ver ama geri isteme bana hayrın dokunsun desem çıkarıp verirmisinsemihgncfb demiş ki:ßence hata yapmışsın o Fiat a satıcağına Türk ßirine daha ucuza sataßilirdin hiç yoktan türklere ßi hayrın dokunmuş olr
Türklerin gevurlara yaptıgı yardımı %10 aramızda yapabilsek her serverda kaleler bizim olucaktasemihgncfb demiş ki:ßence hata yapmışsın o Fiat a satıcağına Türk ßirine daha ucuza sataßilirdin hiç yoktan türklere ßi hayrın dokunmuş olr
öncelikle sun un düştügü server önemli...black23 demiş ki:Çok güzel satmışsın biz 76+7 sun phy80x bow satamadık 500 ytl düsürdük.