Evet arkadaslar bana düştü bu dehşet şey :D

- Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
1000 $ Kuwait li birine sattım. Western Unionla yolladı parayı.Bende aldım Dolarcıklarımı :D

Adam güvenip yolladı.

invaders

Bilgiliyim
By_Mustafa demiş ki:
1000 $ Kuwait li birine sattım. Western Unionla yolladı parayı.Bende aldım Dolarcıklarımı :D

Adam güvenip yolladı.
kuwait liler zngin admalar :thumbsup:

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
semihgncfb demiş ki:
ßence hata yapmışsın o Fiat a satıcağına Türk ßirine daha ucuza sataßilirdin hiç yoktan türklere ßi hayrın dokunmuş olr

hayırlı olsun güzel item güzel fiyat tadını çıkart bakalım doalrcıklarının :santa: :beer: :muck: :starving:

profesyonel ol biraz kim daha çok para kazandırırsa sen ona satmalısın bkz. futbolculara o takımdan o takıma geziyorlar para için ki olması gereken budur :thumbsup:

semihgncfb demiş ki:
ßence hata yapmışsın o Fiat a satıcağına Türk ßirine daha ucuza sataßilirdin hiç yoktan türklere ßi hayrın dokunmuş olr
şimdi ben sana desemki bana 300 $ ver ama geri isteme bana hayrın dokunsun desem çıkarıp verirmisin :D

çok komiksin yaws tabiki en çok parayı kim verirse ona vericem sonucta bi oyun.Ve bu oyununda milliyetcilikle alakası yok. :popcorn: :beer: :coffee:

semihgncfb demiş ki:
Türklerin gevurlara yaptıgı yardımı %10 aramızda yapabilsek her serverda kaleler bizim olucakta
Yapmıyoruz işte

black23 demiş ki:
Çok güzel satmışsın biz 76+7 sun phy80x bow satamadık 500 ytl düsürdük.
öncelikle sun un düştügü server önemli...
mesela en pahalı satılan yer neredeyse greece serveri.

Birde silahın cinsi. Xbow fazla para etmez.Xbowun greece deyse getir ben alayım 500 YTL ye.
En pahalı olanlar: sub blade-sun staff-sun glave-sun two handed

Sever Greece sanırım. Neyse hayırlı olsun.. ^^ Para da iyiymiş. :D

Yukarı Alt