D DeadLy1 Kayıt 18 Ekim 2009 Mesajlar 87 Beğeniler 0 13 Mart 2010 #21 Abooowww Msn sildim tekrardan yükledim oldu kardeşim sana teşekkür ediyorumm.. allah ne muradın varsa versin büyüksün..
Abooowww Msn sildim tekrardan yükledim oldu kardeşim sana teşekkür ediyorumm.. allah ne muradın varsa versin büyüksün..
U *Underground Kayıt 21 Şubat 2010 Mesajlar 1.514 Beğeniler 0 Şehir AMASYA 13 Mart 2010 #22 DeadLy1 demiş ki: Abooowww Msn sildim tekrardan yükledim oldu kardeşim sana teşekkür ediyorumm.. allah ne muradın varsa versin büyüksün.. Daha fazla görüntüle...
DeadLy1 demiş ki: Abooowww Msn sildim tekrardan yükledim oldu kardeşim sana teşekkür ediyorumm.. allah ne muradın varsa versin büyüksün.. Daha fazla görüntüle...
A alex_anil Kayıt 28 Haziran 2010 Mesajlar 1 Beğeniler 0 28 Haziran 2010 #23 şunun çözümünü bende alabilir miyim yaa kafayı yicem yoksa bende arkadas gibi format attım silidm kurdum yaptım gene olmadı nedir ç.özümü
şunun çözümünü bende alabilir miyim yaa kafayı yicem yoksa bende arkadas gibi format attım silidm kurdum yaptım gene olmadı nedir ç.özümü