Kayıt
6 Şubat 2007
Mesajlar
335.490
Beğeniler
1.636
Şehir
Taksim/IST.
Server
Flora
Takımı
Galatasaray
ivk2gw.png



BøBa - ZeratuL* - Creative, bu 3 arkadaşımız seçilmişlerdir.


Saygılarımızla,
exl2014-logo1.png
 
Son düzenleme:

Wax Whine

.NET
Kayıt
9 Eylül 2007
Mesajlar
17.595
Beğeniler
30
Şehir
Bağdat Caddesi / İST.
Server
Aspendos
Takımı
Besiktas
Herkese başarılar.
Tanga:Futboldaki kıvrak hareketler gibidir. Göze hitap eder. İnce, esnek ve estetik :lol:
 
Kayıt
15 Nisan 2007
Mesajlar
35
Beğeniler
0
tanga futboldaki sağ-sol hareketlerine benzer sağ-sol yaparak gidersiniz ama sonra topu gider birisine verirsiniz:D
 

Prada

 
Kayıt
31 Aralık 2007
Mesajlar
7.341
Beğeniler
0
Şehir
St Etienne
Wowww 8.nesilde ekleniyor yazar ailesine.. Aramiza katilacak Arkadaşlara şimdiden hosgeldiniz diyorum :thumbsup:

P.S : Insanin 1.Nesil sözlük yazari olmasida ayrı bi hava :santa:
 

carwen

Bilgiliyim
Kayıt
28 Ağustos 2008
Mesajlar
1.629
Beğeniler
0
Şehir
Saraçlar
Futbol;
Benim için nefes almak gibi bir şey, olmazsa olmaz. Yapıldığı yerde izlenmesi çok eğlencelidir, kahvehanelerde ise küfürlü ortamda hiç mi hiç çekilmez.

Son olarak
Futbol = Hayat
Hayat = FENERBAHÇE ^^

Tanga;
Bir video izlemiştim önceden ve bir adama sormuşlardı tanga nedir diye, adamın verdiği cevap: kadın külodu ama g*te kaçıyor demişti ve ben o an bitmiştim. :mrgreen:
Kendi açımdan bakar olursam, sahilde kadınlarda gördüğüm zaman içimin pır pır olmasını sağlayan bayan iç çamaşırı. :p
 

Windy

 
Kayıt
4 Kasım 2007
Mesajlar
10.865
Beğeniler
3
Şehir
Ataşehir/İstanbul
CoupeR demiş ki:
Wowww 8.nesilde ekleniyor yazar ailesine.. Aramiza katilacak Arkadaşlara şimdiden hosgeldiniz diyorum :thumbsup:

P.S : Insanin 1.Nesil sözlük yazari olmasida ayrı bi hava :santa:

aynen katılıyorum hacım,ilk yazarlardandım :P aşk ne demek ? :kalp:
 
Kayıt
30 Kasım 2008
Mesajlar
5.021
Beğeniler
2
Şehir
†ualle† .
Günümüzde ;

futbol : kimi insanların hoby , kimilerininse para kazanmak için kullandığı bir spor dalıdır halbuki futbol kurallara uygun oynandığı zaman bir sanattır . herkez futbol hakkında bilgi edinebilir yorum yapabilir ama futbol oynayamaz .

tanga : kadınların çekici gözükebilmek için giydiği bir iç çamaşırı .. aynı zamanda kimi erkeklerin seks fantazilerini uygulamaları için uygun bir araçtır .
 
Kayıt
23 Kasım 2008
Mesajlar
2.202
Beğeniler
0
Futbol nedir?​
Futbol 11`er kisilik iki takim arasinda oynanir ve kurallardan olusur.Oyunun amaci topu rakip kaleye sokmaktir.Topu elle veya kolla oynamak kesinlikle yasaktir.Ancak kafa yada vucudun kurallara uyan bolgeleri ile topa vurulabilir.Yanlizca kaleciler,belirlenmis bir alan icinde topu elle tutabilirler.
Futbolcular, takimlarina ozgu formalarini giyerler.Her oyuncunun formasi uzerinde farkli rakam yazmaktadir.Yanlizca kaleciler diger oyunculardan ayirt edilebilmesi icin farkli forma giyebilirler.Butun futbolcular, bu oyun icin kullanilan ayakkabilari giyerler.Futbol oynanilan alan dikdortgen bicimindedir.


Saygilarla hardcore(tanga ilgi alanindadir... :mrgreen: )
 
Kayıt
8 Eylül 2007
Mesajlar
1.821
Beğeniler
0
Şehir
Bu bir gizli dildir ki ruha dolmakta Kızıl havalar
Futbol;
Futbol dünyadaki erkeklerin çoğunun hayatinin ve düşüncelerinin büyük bir kismini oluşturan, benim yada benim gibilerin bir türlü anlam veremediği, kocaman yemyeşil çimlerden oluşan bir mekanda yuvarlak bir cisimin peşinden kaleciler (top tutusucu) hariç 20 kişinin koşuşturduğu ve kale denen 2 direk ve fileden oluşan yerin içine sokma amaci ile oynanan oyundur. Kurallari ve oynayiş biçimi gayet basittir.

Maçlar bittikten sonra dahi saatlerce çeşitli televizyon yayınlarında tartışması yapılan zaman zaman benim bile izlediğim komediye dönen çeşitli futbul yorum programlari da var.İnsanlarin sirf bu sporu izlemek için işten, gezmekten, tozmaktan, özelliklede hatunlardan vazgeçtiklerini düşündüğümüz zaman son derece değer verilen bir spordur. He insanlarin izlemek için verdikleri ücretleri saymiyorum tabiki...

Tanga;

Dünya çapında pek çok kadının tercihi tekstil dünyasinda String ve G string diye adladirilan T şeklindeki iç çamaşırı,bikini,mayokini gibi çeşitleri bulunan oldukçada sexy olan bir giyim zimbirtisidir.İç çamaşır olarak aksesuar gibi kullanilmasi gereken fakat günümüz türkiyesinde pek çok türk kadininin saçma sapan şekillerde kullandiği Normalde Düşük bel pantolon vs. ile giyilmesi ve görünmesi gereken bir giyecektir. Erkekler tarafindanda kullanildiği bilinmektedir tabii onlara erkek denir ise =)


Erkeklerin ilgisini bayanlardan fazla çeken bu giyim ürününü futbolun aksine bende çok severim. (ama kadinlarda :D ) Ebeveynlerimin bu sektör ile uğraşmasi ve benim çok çapkin bi kişilik olmam sebebi ile pek çok model görmüş bulunmakla birlikte transparan modellerinin daha çok tutulduğunu söyleyebilirim.
 
Kayıt
30 Haziran 2007
Mesajlar
5.436
Beğeniler
0
Futbol: dünyadaki neredeyse her yerde oynanan bir spor türüdür.2 takım ve 22 kişi oynanır.2 kale içerir.Lig,kupa gibi bölümleri vardır.İngilizcede Football diye geçer.Yani ayak topudur.Özellikle erkeklerin ilgi alanıdır.Maç bitiminde kavgalarıyla ortalık darmaduman olur.Kırmızı kart,sarı kart derken cezadan geçilmez.Sakatlıklarda ayrı bir şey.Hele hele derbi maçlarında herkes birbirini sakatlamak ister.Nede olsa büyük takım karşındaki.Sakatlaki azalsınlar :D Kızların "siz bundan ne anlıyorsunuz?Herkes bir topun peşinden koşuyor"cümleside klasikleşmiştir.Ve de antrenörler.Onların taktik verirkenki halleri paha biçilemez.
Tanga:Bulunduğu kişiliği süper seksi yapan önemli bir icattır.Başka bir şey söyleyemiyorum.

Umarım iyi olmuştur.
 
Yukarı Alt