İşte buda ölesine bir video
http://www.youtube.com/watch?v=WkbfitpMkoE
Dikkat et oradaki crit değil İyi izle :?!!!
http://www.youtube.com/watch?v=WkbfitpMkoE
Dikkat et oradaki crit değil İyi izle :?!!!
Bkz. Ben yanii.dR.NooB demiş ki:Dier bi acıdan bakarsak cold glavıe nın ne kadar etlılı olabılcegını goruruz
Yani extraloob boşuna cold rulez dememiş... adam ısı bılıo ya Cool Kımse cold glavier olmak ıstemes ama Aslında cold un ne kadar etkılı olabılcegınıde tahmın edemez. Tahmın eden saten cold olur onlarda belli kişilerdir detective
+1905_AvRiL_ demiş ki:cold un bir avantajını daha soliyim ben de cift imbue (fire+cold) var fire da ne kadar yuksek verirse versin inanın coldla vurdugumda crit oranı inanılmaz artıyor bunu da bi kenara ayzın demedi demeyin
cold+fire rulezzz
Ben de çift imbue kullanıyorum senin gibi ikisi de en yüksek seviyede lvlim için ama crit oranı aynı sana feci bi tesadüf olmuş dostum._AvRiL_ demiş ki:cold un bir avantajını daha soliyim ben de cift imbue (fire+cold) var fire da ne kadar yuksek verirse versin inanın coldla vurdugumda crit oranı inanılmaz artıyor bunu da bi kenara ayzın demedi demeyin
cold+fire rulezzz
pill olsa bile adam sonucta o critleri yicekti ama crt wurana kadar karşısındakını yaşatırmı onu bılememExcrea demiş ki:1. si adamda pill yok cok doal yani yenmen yenemesen yuh derdim
2. si adam fire shield kullanmiyorki bu cok buyuk eksiklik
3. su adam ust uste 2 crit yiyor soul spear soul un 1. si we ghost spear mars in criticali 6k +11 k yedi adam
o adamda pill olsaydi emin ol ki hicbisi yapamazdin we fire shield extreemeyi acmis olsa donmazdi bile Wink karsindaki ezik oldugu icin yenmen doal
O adamda pil olmasada yatmaması lazım.Excrea demiş ki:1. si adamda pill yok cok doal yani yenmen yenemesen yuh derdim
3. su adam ust uste 2 crit yiyor soul spear soul un 1. si we ghost spear mars in criticali 6k +11 k yedi adam
o adamda pill olsaydi emin ol ki hicbisi yapamazdin we fire shield extreemeyi acmis olsa donmazdi bile Wink karsindaki ezik oldugu icin yenmen doal
2 crit ust uste sen yeseydin sende olurdun Wink ayrica adamn yedigi damageler cok yuksek 75 lvl +3 glavieli biri bukadar yuksek nasil wuruyo anlamis diilim heralde giysileri cok ezik karsidakininwhiteleo demiş ki:O adamda pil olmasada yatmaması lazım.Excrea demiş ki:1. si adamda pill yok cok doal yani yenmen yenemesen yuh derdim
Videnun sonuna doğru dikkat ettiysen kenara kaçtı geldi ve crit ile indi. Orada donmadı bile.
Elimdeki Glavie'de Crit 11
_aRN_ gir bak ne görücen bakalım Shocked Cool extraokk :?!!! popcorn extrabeerdR.NooB demiş ki:tmm ne barıon yha Razz Razz bnce adamın üstüde ezık ısmını versene bı bakım rev6 dan detective