1. Reklam


    1. joysro
      anafor
      anafor
      viki
      darkroad
      bosalan

%75 Bot.Auto select + Auto Atack No Dc .


  1. yelloha

    yelloha rank8

    Kayıt:
    28 Haziran 2007
    Mesajlar:
    427
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    16

    TEST ETTİM VE BASARİLİ.Arkadaşlar Bot temizdir şuan oyundayim süper calişiyor.

    No Dc İle Calişmakta
    Multi Client İle Calişmakta
    Auto Bot İle Calişmakta
    Çince bot ile Calişmamaktadir.(Oyuna girerken cince botu acmayin).Yoksa Chibot arza cikariyo.
    Dc Yeme Orani Cok düşük cince bot'dan


    Bot Calişma Mantigi Bot ekranda etrafinda daire cizerek sag saol yaparak canavar buluyor.Ve Canavari Seciyor.OO Uzun iş demeyin cok seri bot hemen yaratik buluyor.53 lvlim penonlarda 30dk'da %20 kasti.

    Skill Bari Dizilimi Zorumlu Olanlar
    1.Auto Select'i Koyacaksiniz.(Auto Select'i oyundayken a basin görüceksiniz)
    2.Atack Skill
    3.Boş Birakin
    4.Atack Skill
    5.Atack Skill
    6.Atack Skill
    7.İmbule (El yakma)

    Geri kalan yerlerede Auto Potu ayarlarsiniz Bu Kadar

    Kullaniş Ayarlari

    Page-down: Botu Durdur
    Page-up: Botu Başlat
    Del: Botu Kapat

    - Resim Silinmiş.

    Chibot
    http://84sro.84.ohost.de/downloads/chibot_0.3.zip

    Auto Select Mediapk.Zorunlu
    http://www.mediafire.com/?gubpno2dhjn


    Bot Kaynak Kodlari(İşi Bilen Editler Süper Hale Getirir)


    Func RUNAROUND()
    Send("1")
    Send("{UP down}")
    Send("{RIGHT}")
    Send("1")
    Send("{RIGHT}")
    Sleep(200)
    Send("{RIGHT}")
    Send("1")
    Send("{RIGHT}")
    Send("1")
    Send("{RIGHT}")
    Call("CHECKLVLUP")
    EndFunc


    Func CHECKMP()
    SCOORD = PixelSearch(140, 54, 140, 54, 5204686)
    If Not @Error Then
    Call("CHECKHP")
    Else
    Call("CHECKHP")
    EndIf
    EndFunc


    Func CHECKHP()
    SCOORD = PixelSearch(143, 38, 143, 38, 16727121)
    If Not @Error Then
    Call("CHECKBUFF")
    Else
    Call("CHECKBUFF")
    EndIf
    EndFunc


    Func CHECKBUFF()
    SCOORD = PixelSearch(218, 31, 218, 31, 52991)
    If Not @Error Then
    Call("FIGHTMOB")
    Else
    Send("7")
    Sleep(2000)
    Call("FIGHTMOB")
    EndIf
    EndFunc


    Func TERMINATE()
    Exit 0
    EndFunc


    Func FIGHTMOB()
    Send("{UP up}")
    Send("2")
    Sleep(200)
    Send("3")
    Sleep(4800)
    SCOORD = PixelSearch(437, 47, 437, 47, 16724273)
    If Not @Error Then
    Send("3")
    Sleep(5000)
    Else
    Send("g")
    EndIf
    Sleep(1000)
    Send("g")
    Sleep(1000)
    Send("g")
    Sleep(1000)
    Send("g")
    Sleep(1000)
    Send("g")
    Sleep(1000)
    Send("g")
    Call("RUNAROUND")
    EndFunc


    Func CHECKLVLUP()
    SCOORD = PixelSearch(162, 18, 162, 18, 16770700)
    If Not @Error Then
    Call("INTINCREASE")
    Else
    Call("SELECTMOB")
    EndIf
    EndFunc


    Func INTINCREASE()
    Send("c")
    MouseMove(677, 425) ; MouseMove(677, 454) in INT
    Sleep(1000)
    MouseDown("left")
    MouseUp("left")
    Sleep(1000)
    MouseDown("left")
    MouseUp("left")
    Sleep(1000)
    MouseDown("left")
    MouseUp("left")
    Sleep(1000)
    Send("c")
    Call("INCRESESKILL")
    EndFunc


    Func INCRESESKILL()
    Send("s")
    MouseMove(855, 377)
    Sleep(1000)
    MouseDown("left")
    MouseUp("left")
    Sleep(1000)
    Send("{ENTER}")
    Sleep(1000)
    SCOORD = PixelSearch(661, 441, 661, 441, 16777174)
    If Not @Error Then
    MouseMove(855, 377)
    MouseDown("left")
    MouseUp("left")
    Sleep(1000)
    Send("{ENTER}")
    Sleep(1000)
    Else
    Sleep(0)
    EndIf
    SCOORD = PixelSearch(661, 496, 661, 496, 16777174)
    If Not @Error Then
    MouseMove(855, 377)
    MouseDown("left")
    MouseUp("left")
    Sleep(1000)
    Send("{ENTER}")
    Sleep(1000)
    Else
    Sleep(0)
    EndIf
    Send("s")
    Call("SELECTMOB")
    EndFunc


    Func PAUSE()
    Sleep(100000000)
    EndFunc
     
    Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 13 Şubat 2017
  2. yelloha

    yelloha rank8

    Kayıt:
    28 Haziran 2007
    Mesajlar:
    427
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    16

    Kaynak Kodlardan anlaşildigi gibi bot.Sag sol yapiyor dolaşiyor.Dolaşirken 1'ci tüşa basiyo canavar seciyor.Ve Skilleri vurmaya başliyor.İlk Skill 7 tuşdadir.Onun icin el yakma skilli koyun dedim cok kullanişli.
     
  3. yelloha

    yelloha rank8

    Kayıt:
    28 Haziran 2007
    Mesajlar:
    427
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    16

    kasarken genelde peşinizde koşan canavarlarda kasin canavar bulma orani daha yüksek Bİ TŞK YETER
     
  4. Streetwise

    Streetwise rank8

    Kayıt:
    11 Kasım 2007
    Mesajlar:
    7.839
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    36

    Güzel bir paylaşım olmuş teşekürler...

    Ps:Auto Select yeni upload'den sonra çaşıyormu hala?
     
  5. yelloha

    yelloha rank8

    Kayıt:
    28 Haziran 2007
    Mesajlar:
    427
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    16
  6. Leo

    Leo rank8

    Kayıt:
    6 Temmuz 2008
    Mesajlar:
    773
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Öğrenci
    Şehir:
    Leo Is Here !

    Sağol eline sağlık ama bir şey soracağım.Bu programın menzili ne kdr :?: Yani en fazla ne kdr uzaklıktakı yaratığı seçiyor :?:
     
  7. yelloha

    yelloha rank8

    Kayıt:
    28 Haziran 2007
    Mesajlar:
    427
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    16

    COK Deyil canavarin yanindan gecerken seciyor.
     
  8. Xlazine

    Xlazine rank8

    Kayıt:
    30 Nisan 2008
    Mesajlar:
    265
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    İzmir.

    eline sağLık.
     
  9. regtoy31

    regtoy31 rank8

    Kayıt:
    31 Aralık 2007
    Mesajlar:
    281
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
  10. D4_Thieves

    D4_Thieves rank8

    Kayıt:
    28 Aralık 2007
    Mesajlar:
    526
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    Sevgilimin Yanı

    Yani Benim Anlamadığım mesela benim charım INT ben INT yi seçtim ya bide ayrıca otomatik skillere basan programa grk varmı ?
     
  11. MrLegenD

    MrLegenD rank8

    Kayıt:
    4 Eylül 2007
    Mesajlar:
    410
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0

    yanlız bn skill basma mantığını anlamadım. ilk skill 7 de diosun yani 7-6-5..... diye mi gidio. yoksa 7 den başlayıp 1-2-3... die mi??
     
  12. II_Remedy_II

    II_Remedy_II rank8

    Kayıt:
    2 Eylül 2008
    Mesajlar:
    139
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    Albenian/tiran

    bence başarılı bi çalışma sağol kardeş sayende öğele saatlerinde (yanlışlıkla oyuna girebilirsek) botla kasabiliriz up pls
     
  13. Lord_Sniper

    Lord_Sniper rank8

    Kayıt:
    16 Mart 2008
    Mesajlar:
    2.187
    Beğenilen Mesajlar:
    6
    Ödül Puanları:
    48
    Meslek:
    Bilgisayar Yazılım Donanım
    Şehir:
    Kemalist Arkasından İzliyorum Onun yaptıklarını ya

    arakdaşlar bende trvua atı diyor ?????
     
  14. CaPTaNBLaCK

    CaPTaNBLaCK rank8

    Kayıt:
    27 Temmuz 2008
    Mesajlar:
    204
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    siz xD

    elle kassak bundan iyi valla
     
  15. Vrabition

    Vrabition rank8

    Kayıt:
    5 Eylül 2008
    Mesajlar:
    16
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0

    ellerıne saglık guzel bı calısma
     
  16. nuh_2009

    nuh_2009 rank8

    Kayıt:
    15 Kasım 2007
    Mesajlar:
    164
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    404136N-302210E

    nerden indiriyoz :)
     
  17. archer96

    archer96 rank8

    Kayıt:
    22 Şubat 2008
    Mesajlar:
    1.289
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    Kopuk

    Send("g")
    EndIf
    Sleep(1000)
    Send("g")
    Sleep(1000)
    Send("g")
    Sleep(1000)
    Send("g")
    Sleep(1000)
    Send("g")
    Sleep(1000)
    Send("g")
    Call("RUNAROUND")
    EndFunc

    burası galiba item toplama bölümü 5 sn boyunca g yapıyor her 1 snde bir :curtain:
     
  18. BLacKLiST

    BLacKLiST rank8

    Kayıt:
    15 Mart 2008
    Mesajlar:
    237
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0

    media pk içine attım fakay undergoing verio :S:S
     
  19. Sorcha

    Sorcha rank8

    Kayıt:
    28 Eylül 2008
    Mesajlar:
    55
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0

    media.pk2 çok eski.... olmuyor
     
  20. dark.tr

    dark.tr rank8

    Kayıt:
    24 Nisan 2007
    Mesajlar:
    335
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    Dünya

    çalışıyormu ozel mesaj atın aciL '!