SATILDI
---
Merhabalar, 6 Kasım'dan beri aralıksız oynadığım karakterimi iş yoğunluğundan dolayı satma kararı aldım. Karakter satılana kadar kasmaya devam edeceğim. Zaman el verdikçe ciddi emek harcadım. Gerek unique avlama konusunda, gerek level kasarken inanılmaz eğleneceğiniz bir karakter. Tüm detayları aşağıda bulabilirsiniz, iletişim için PM.
Karakter ismi: Valiente
Build: Full INT Bow
Level: 76 (%29.73 EXP, kasılmaya devam ediyor)
Job Level: 53
SP: FF + 350K
Karakter link: Valiente
SETİME LİNKTEN BAKABİLİRSİNİZ
FİYATTA GÜNCELLEME:
SON FİYAT 500 TL!
Statlar

An itibariyle 10 gün daha Premium - No Name Toplama Peti ve Devil mevcut.

64 Lv Moon +9 Bow

76 Lv SOS +5 Bow

Dress olarak %3 Ignore, %5 Damage, %5 Evasion, %5 Dmg. Absorb, %5 Attack Rating mevcut

63 Level No Name attack pet

Job Set (Takılar hariç Alloy/Copper Common ve blue'ları neredeyse tam)

İlgilenenler için, şu an Aspendos'ta Unique sıralamasında ikinciyim. Char unique kesme konusunda kesinlikle rakip tanımıyor.

Harcanan Silk ve mevcut para

Banka

FİYAT
500 TL pazarlıksız son fiyat
NOT: Genelde tüm gün müsaitim ama çalışma saatlerimden dolayı akşamları daha aktif oluyorum. İletişime PM yoluyla geçebilirsiniz, telefon numaramı oradan ulaştırırım.
Unuttuğum detay varsa sormaktan çekinmeyin.
---
Merhabalar, 6 Kasım'dan beri aralıksız oynadığım karakterimi iş yoğunluğundan dolayı satma kararı aldım. Karakter satılana kadar kasmaya devam edeceğim. Zaman el verdikçe ciddi emek harcadım. Gerek unique avlama konusunda, gerek level kasarken inanılmaz eğleneceğiniz bir karakter. Tüm detayları aşağıda bulabilirsiniz, iletişim için PM.
Karakter ismi: Valiente
Build: Full INT Bow
Level: 76 (%29.73 EXP, kasılmaya devam ediyor)
Job Level: 53
SP: FF + 350K
Karakter link: Valiente
SETİME LİNKTEN BAKABİLİRSİNİZ
FİYATTA GÜNCELLEME:
SON FİYAT 500 TL!
Statlar

An itibariyle 10 gün daha Premium - No Name Toplama Peti ve Devil mevcut.

64 Lv Moon +9 Bow

76 Lv SOS +5 Bow

Dress olarak %3 Ignore, %5 Damage, %5 Evasion, %5 Dmg. Absorb, %5 Attack Rating mevcut

63 Level No Name attack pet

Job Set (Takılar hariç Alloy/Copper Common ve blue'ları neredeyse tam)

İlgilenenler için, şu an Aspendos'ta Unique sıralamasında ikinciyim. Char unique kesme konusunda kesinlikle rakip tanımıyor.

Harcanan Silk ve mevcut para

Banka

FİYAT
500 TL pazarlıksız son fiyat
NOT: Genelde tüm gün müsaitim ama çalışma saatlerimden dolayı akşamları daha aktif oluyorum. İletişime PM yoluyla geçebilirsiniz, telefon numaramı oradan ulaştırırım.
Unuttuğum detay varsa sormaktan çekinmeyin.
Son düzenleme: