EmmaW

Karaktere ait bazı bilgiler;
Level: 74
Exp: %85
Gold: 30m
Item durumu: son level itemlerden chest,talisman,hands,foot var.
Silk: 104 silk bulunmaktadır.
Silk item: 59Lvl No Name White Wolf, ölü grab pet
Build: Pacheon 80 Fire 80 Light 72 Cold 68 olacak şekilde ayarlandı.
Sp durumu: Şuan çoğu skill ff 80lvl da nukeleri dahil açabilecek sp'si var.
Char server'ın en eski charlarından birisidir fazla online olmadığım için 74lvl da kalmıştır.Serverda kimse ile problemi yoktur.

Tekliflerinizi öm ile veya konu altından söylerseniz sevinirim.

Adith demiş ki:
Bro ortalama fiyatlar nasıl pek bilmiyorumda piyasayı ?
Ben bilgilendireyim. Server başlarında 72+7 Weaponları 40 Tl'ye satın almak isteyenler oldu.Alanlar oldu.. Şu an oyun içi piyasayı bilmiyorum.Ancak çar fiyatları zararın kat kat altında diyebiliriz.
-Account 20 TL , Silk , Sp alındı en az 80 90 TL şey alınmış[yakın arkadaşım oradan biliyorum birlikte aldık :mrgreen: ]Ancak 50 60dan bile zor satiliyor..

EmmaW

bu charın acc. 20tl sp 30tl silk alındı 20tl etti 70tl birde botsuz zar zor az ratelerde kasılma baya ediyor ama harcananın altına gidiyor herşey

Server
Takımı
Fenerbahce
Hayırlı satışlar

Ama bencede 50 TL biraz çok çünkü nede olsa bu bir private server oyuzden öle ben acc 20 tl verdim sp 30 tl diye dusunursen bende benim firede ki 82 full str glavie mi 200 tl satam bence 35 e felan dusurursen alıcısı cıkar tabi bence ama yinede senin charın istediğin fiyatı verirsin nese tekrardan hayırlı satıslar

Takımı
Galatasaray
Jutenya44 demiş ki:
Hayırlı satışlar

Ama bencede 50 TL biraz çok çünkü nede olsa bu bir private server oyuzden öle ben acc 20 tl verdim sp 30 tl diye dusunursen bende benim firede ki 82 full str glavie mi 200 tl satam bence 35 e felan dusurursen alıcısı cıkar tabi bence ama yinede senin charın istediğin fiyatı verirsin nese tekrardan hayırlı satıslar
50 TL ye çok deme bence private serverde olsa arkadaş sadece harcadığı kaba parasını istiyor kasma parasını dahi katmamış fire serverında exp rate 25x Retroda 5x bilgin olsun kasmak o kadarda kolay değil.

Server
Takımı
Fenerbahce
Thanatoss demiş ki:
Jutenya44 demiş ki:
Hayırlı satışlar

50 TL ye çok deme bence private serverde olsa arkadaş sadece harcadığı kaba parasını istiyor kasma parasını dahi katmamış fire serverında exp rate 25x Retroda 5x bilgin olsun kasmak o kadarda kolay değil.
1.Firede rate 25x değil 30x
2.HerŞeyden bilgim var arkadasım
3.Bende zaten 82 lv charıma 200 tl isteme sebebim charın itemleri parası vs vs ..... charımı gördun mu ? Sen yok o yuzden böle konusma lütfen

ve ben sözlerimde bu benim dusuncem dedim ille 30 tl satcan 50 tl pahalı satamassın demedim son lafımda zaten bu senin charın ve senin fiyatın ama alıcı cıksın diye bi fikir verdim ve 30 tl istersen daha cabuk bi alıcı cıkar dedim

EmmaW

firede 2-3 günde 80+ olabilirsin ama retroda uğraşman lazım
charın fotoları vardır hemen hemen düşündüğüm fiyatta bellidir ilgilenen olursa pm me

Yukarı Alt