![]() |
Yıkabılır.. bellı de olmaz ama bu gerçkten cok saglammc55filiz demiş ki:bişeyi merak ettim 80 lw sosun +7 bladesi olan fire blader bu adamı yenermi
Yanlışın var demiyorum. Hani sanki Yorumlarınızı bekliyorum demekle bi mecburiyet hissettim.KALT0 demiş ki:ben size teşekkur edıorum.. Exclamation _Uur_ ben sadece yorumlarınızı beklıorum yazdım. ılle de yorum yazın yazmadım.. Exclamation eger yanlısım varsa soleyın
anlıorum saol Wink Cool_UuR_ demiş ki:Yanlışın var demiyorum. Hani sanki Yorumlarınızı bekliyorum demekle bi mecburiyet hissettim.KALT0 demiş ki:ben size teşekkur edıorum.. Exclamation _Uur_ ben sadece yorumlarınızı beklıorum yazdım. ılle de yorum yazın yazmadım.. Exclamation eger yanlısım varsa soleyın
Asıl sen yanlış anlama. Ztn burada bi topic açtıysan mutlaka yorum gelir merak etme Wink
Kötü bi amaç için sölemedim yanlış anlama...
____JV____ yıkıyo ya full sun fire shield dahil str balder iSarı_Kedi demiş ki:bişeyi merak ettim 80 lw sosun +7 bladesi olan fire blader bu adamı yenermi
adam fena char yapmıs gercekten ama banlanmıs +7 sun blade olsa bsy blemeyiz bu adam oynamıo artık hehehe Razz Razz RazzSarı_Kedi demiş ki:bişeyi merak ettim 80 lw sosun +7 bladesi olan fire blader bu adamı yenermi
jv blader cı deilki ilk o bowcuydu sonra glavie ye döndü.enisborabora demiş ki:____JV____ yıkıyo ya full sun fire shield dahil str balder iSarı_Kedi demiş ki:bişeyi merak ettim 80 lw sosun +7 bladesi olan fire blader bu adamı yenermi