Windy

 
Kayıt
4 Kasım 2007
Mesajlar
10.865
Beğeniler
3
Şehir
Ataşehir/İstanbul
Bugün saat 06:00 ile 10:00 arasında neler yaptığım hakkında fotoları paylaşıyorum sizlerle (: . İlk önce kasılırken uruchi çıktı,baktım kimse gitmedi.Bende Zeroyla koyuldum yollara,Tarim Basin in alt tarafına geldiğimde, oda ne ? uruchi geziniyor :D hemen en yakın dağa çıkardım :P orada en az yarım saat konuştuk :P Sonra düşündüm diğer charımın ilk uniquesi olsun dedim ve multiclient ile diğer charımada girdim (: hemen gelip uruchinin canını %5 e indirdim(MetallicA ile) sonra oturuyordum birde baktım isyutaru,hemen ZeroFire ile gittim.İsyutaruyu bulduğumda bir adam dalıyordu - yoksa çekecektim - ve sonra kestiğim gibi Tiger Girl çıktı,e onada gitmek olmaz,onada gittim :D onuda heryere baktıktan bayağı sonra bulabildim :D ben ararken Tiger GirlLord Yarkan çıktı. TigerGirl ü bulup hızlıca kestim ve Lord Yarkan a gitmek için reverseyi kullandım.Arenadaydım ama yoktu,hemen templeye gittim,bulamadım.Daha sonra çok komik bir yerde gördüm.Tabiki tek başıma olduğumdan hemen buga soktum ve kestim (:
Lord Yarkan'ı kestim ardından Demon Shaitan çıktı.Hemen Heart Peak a olan reversemi kullandım,Claw peaktaydı. XanJouLo (Sinan) bulmuştu.Hemen yanına gidip,dokunma bırak 2 dakika bana dedim.Demon Shaitana 5-6 ok attım ve hemen aşşağısında bulunan ağaca buga soktum. Hediyem olarak Demon Shaitan ı XanJouLo (Sinan) kesti.Kendim kestiğimde bu kadar sevinmedim hiç - ilk kestiğim hariç :D - ve hepsini görsel olarakta görün diye aşşağıyada resimlerini koydum,buyrun iyi seyirler :thumbsup: :muck:


2u5wftx.jpg


qyh3ig.jpg


2qxnfy1.jpg


2zz5avm.jpg


72aef7.jpg


21bn1x2.jpg


2ed1rts.jpg


afaeyp.jpg


m924ra.jpg


25slpj5.jpg


cksch.jpg


2d9pvr.jpg


jtrpjc.jpg


20p2d6f.jpg


1zf6b1y.jpg


8)
 
Kayıt
11 Kasım 2007
Mesajlar
7.839
Beğeniler
0
Bizim 90 charımız yok ki bizde 4 saatte bunları yapalım. :P

Ps:Tebrikler başarılarının devamını bekler vede Demon'dan sun düşmesi temenni ederim... ^^
 
Kayıt
11 Kasım 2007
Mesajlar
7.839
Beğeniler
0
WindTalker demiş ki:
oy iyi dileklerin için teşekkür ederim FeeL :P umarım birgün düşer.

seninde olur hacım,90 char nedirki :P
İnşallah olucak,bir aksilik çıkmazsa.Gm bizide görse Gaia'da,bi sun sword'u çok görüyor kerata :P Yabancıların elinde görüyorum içim gidiyor ah ah bi bilsen hacım.Bana vede temiz kalpli herkese çıkar İnşallah. :kalp: :santa:
 
Yukarı Alt