Windy

Bugün saat 06:00 ile 10:00 arasında neler yaptığım hakkında fotoları paylaşıyorum sizlerle (: . İlk önce kasılırken uruchi çıktı,baktım kimse gitmedi.Bende Zeroyla koyuldum yollara,Tarim Basin in alt tarafına geldiğimde, oda ne ? uruchi geziniyor
hemen en yakın dağa çıkardım
orada en az yarım saat konuştuk
Sonra düşündüm diğer charımın ilk uniquesi olsun dedim ve multiclient ile diğer charımada girdim (: hemen gelip uruchinin canını %5 e indirdim(MetallicA ile) sonra oturuyordum birde baktım isyutaru,hemen ZeroFire ile gittim.İsyutaruyu bulduğumda bir adam dalıyordu - yoksa çekecektim - ve sonra kestiğim gibi Tiger Girl çıktı,e onada gitmek olmaz,onada gittim
onuda heryere baktıktan bayağı sonra bulabildim
ben ararken Tiger Girl'ü Lord Yarkan çıktı. TigerGirl ü bulup hızlıca kestim ve Lord Yarkan a gitmek için reverseyi kullandım.Arenadaydım ama yoktu,hemen templeye gittim,bulamadım.Daha sonra çok komik bir yerde gördüm.Tabiki tek başıma olduğumdan hemen buga soktum ve kestim (:
Lord Yarkan'ı kestim ardından Demon Shaitan çıktı.Hemen Heart Peak a olan reversemi kullandım,Claw peaktaydı. XanJouLo (Sinan) bulmuştu.Hemen yanına gidip,dokunma bırak 2 dakika bana dedim.Demon Shaitana 5-6 ok attım ve hemen aşşağısında bulunan ağaca buga soktum. Hediyem olarak Demon Shaitan ı XanJouLo (Sinan) kesti.Kendim kestiğimde bu kadar sevinmedim hiç - ilk kestiğim hariç
- ve hepsini görsel olarakta görün diye aşşağıyada resimlerini koydum,buyrun iyi seyirler

Lord Yarkan'ı kestim ardından Demon Shaitan çıktı.Hemen Heart Peak a olan reversemi kullandım,Claw peaktaydı. XanJouLo (Sinan) bulmuştu.Hemen yanına gidip,dokunma bırak 2 dakika bana dedim.Demon Shaitana 5-6 ok attım ve hemen aşşağısında bulunan ağaca buga soktum. Hediyem olarak Demon Shaitan ı XanJouLo (Sinan) kesti.Kendim kestiğimde bu kadar sevinmedim hiç - ilk kestiğim hariç