Ben Hep Yakıyorum?
![]() |
Lucky Powderı koymayı bilmiyodur belki ben noobken hiç öyle bi bilgim yoktu da asdasd._AvRiL_ demiş ki:soyle sessiz kuytu bir yer bul f12 ye bas ki butun ayrıntılar felan lag yapacak seyler gitsin
y tusuna bastıktan sonra elixiri felan koydun bitti hersey ama fuseye bastıktan sonra mouse yi fazla kıpırdatma tık yap elini cek ^^
eheueheu ballı^^ o lagda +5 buyuk sans^^Jigsaw demiş ki:Lucky Powderı koymayı bilmiyodur belki ben noobken hiç öyle bi bilgim yoktu da asdasd._AvRiL_ demiş ki:soyle sessiz kuytu bir yer bul f12 ye bas ki butun ayrıntılar felan lag yapacak seyler gitsin
y tusuna bastıktan sonra elixiri felan koydun bitti hersey ama fuseye bastıktan sonra mouse yi fazla kıpırdatma tık yap elini cek ^^Townun ortasında +5 basmıştım bi kere.
eheuehe bizim bu lag inancı biraz batıla kacıyor herhalde ^^Piglet demiş ki:Ya lag o kadar çok etki etmiyor aslında. Mesela bugün feci ötesi bir lag vardı ama silahı tekte +4 yaptım. Aynı zamanda 2 hafta önce akşam üstü saat 5-6 gibi gene lag varken +5 bastım. Şans işi bence. Fakat ilk önce +2 yap. Sonra şehirde az gez dolaş ondan sonra +3 bas.![]()
Yok öyle bir şey. -Resim Silinmiş.BOSPHORUS demiş ki:badozlama dalıcaksın alıcan 10 tane elıxır +3 görenekadar basıcxanm eğer +3 olmadıysa o itemi satıcaksın paranı boşa harcama ondan cacık olmaz
Şans şans şans şans şans............ -Resim Silinmiş.HAKAN0 demiş ki:Bence olay silahla ilgili 1 silah oluyo ben +4 tek basıyom bir silah oluyo +2 için 3 kez yakıyon benim son silah +3 ynardie +4 yapmaya korkuyom![]()
![]()
![]()
Jigsaw demiş ki:Lucky Powderı koymayı bilmiyodur belki ben noobken hiç öyle bi bilgim yoktu da asdasd._AvRiL_ demiş ki:soyle sessiz kuytu bir yer bul f12 ye bas ki butun ayrıntılar felan lag yapacak seyler gitsin
y tusuna bastıktan sonra elixiri felan koydun bitti hersey ama fuseye bastıktan sonra mouse yi fazla kıpırdatma tık yap elini cek ^^Townun ortasında +5 basmıştım bi kere.