

kusura bakmayın konuyu yeni gördüm. alchemy sistemi biraz detaylı, yani karışık diyeyim. her silah (axe,gauntlet,sword vs) farklı slot sayılarına sahiptir. mesela gauntlet'da en fazla 4 slot açabilirken swordlarda en fazla 3 slot açabilirsiniz. silahınız için maximum slot sayınısa ulaştığınızda o slotlara gem eklemeniz gerekli. eklediğiniz gem çeşidine göre silahınız farklı renklerde parlar. alchemy sistemi için geniş bir rehber hazırlamayı düşünüyorum ama dediğim gibi gerçekten genişDeadLy_KaTaNa demiş ki:Benim 20 lvlik (2 günde) bir bagi warriorum var. Elinde Ogre Knuckle var. 3 slotlu, 3 slotu da dolu. Bir adamın elindekileri sormuştum göstermişti hem parlıyordu hemde 3 slotlu 3 ü de doluydu. Benimki de 3 slotlu ve 3ü de dolu ancak parlamıyor. Neden?
![]()
loa veya braiken castle'da iken haritayı açtığınızda warrior skill master, summoner skill master gibi npcler görürsünüz. siz hangi buildi seçtiyseniz ona uygun npc'ye gidin ve açmak istediğiniz skillin kitabını alınshadow1212 demiş ki:skilleri nasl acıcaz bi yardım eder misiniz
çok yardımcı oldun twi. ellerine sağlık.TwiLighT demiş ki:kusura bakmayın konuyu yeni gördüm. alchemy sistemi biraz detaylı, yani karışık diyeyim. her silah (axe,gauntlet,sword vs) farklı slot sayılarına sahiptir. mesela gauntlet'da en fazla 4 slot açabilirken swordlarda en fazla 3 slot açabilirsiniz. silahınız için maximum slot sayınısa ulaştığınızda o slotlara gem eklemeniz gerekli. eklediğiniz gem çeşidine göre silahınız farklı renklerde parlar. alchemy sistemi için geniş bir rehber hazırlamayı düşünüyorum ama dediğim gibi gerçekten genişDeadLy_KaTaNa demiş ki:Benim 20 lvlik (2 günde) bir bagi warriorum var. Elinde Ogre Knuckle var. 3 slotlu, 3 slotu da dolu. Bir adamın elindekileri sormuştum göstermişti hem parlıyordu hemde 3 slotlu 3 ü de doluydu. Benimki de 3 slotlu ve 3ü de dolu ancak parlamıyor. Neden?
![]()
umarım bu kadarıyla yardımcı olabilmişimdir
loa veya braiken castle'da iken haritayı açtığınızda warrior skill master, summoner skill master gibi npcler görürsünüz. siz hangi buildi seçtiyseniz ona uygun npc'ye gidin ve açmak istediğiniz skillin kitabını alınshadow1212 demiş ki:skilleri nasl acıcaz bi yardım eder misiniz![]()