+ Merhaba Kemalist , bizlere kendinden biraz bahseder misin ?
- İsmim Uğur, 22 yaşındayım.Kocaeli Üniversitesinde , İngilizce Dili ve Edebiyatı bölümünde okuyorum.İzmitte 3 arkadaşımla beraber yaşıyorum ve bir çok yabancı firmanın Türkiye'de ki pazarlama
işlemlerini yönetiyorum.
+ Rumuzunu bize açıklar mısın?
- Rumuzun anlamını bilmeyen yoktur sanırım , büyük bir Atatürk hayranı olduğum için böyle bir rumuz seçmiştim.Şimdilerdeyse çok pişmanım seçtiğim için, hala Atatürk hayranıyım ama Kemalizm hala
eski anlamında değil ne yazık ki.
+ Extraloob ile nasıl tanıştın?
- Bir çok kişi nasıl tanıştıysa öyle tanıştım aslında.Bedava bot , tbot crack.
+ Extraloob senin için ne ifade ediyor ?
- Sitenin eski sahibi Okan Çelebiyi bir çok kişi tanır diye düşünüyorum , onunla konuştuğumuz zamanlarda konu konuyu açtı ve bana ; "bakalım sen ne zaman gideceksin" tarzında bir cümle kurdu.
Cevap olarak bu siteden sen bile gidersin ama ben gitmem demiştim.Pek inanmayarak söylesemde öyle oldu , her zaman asıldığı bir kızın babası tarafından vurulur ve site bana kalır diye düşünüyordum
ama olaylar farklı gelişti.
+ Extraloob üyelerininden tanıştığın oldumu ?
- Bir çok kişi oldu aslında , hatta zaman zaman bazı üyelerle tanıştım , kavga ettik sonra oturduk bir şeyler içtik , arkadaş olduk.
Bunun yanı sıra onur çok uzun süredir dostumdur , Cihan'da öyle.
+ Hayatta en çok hangi hatandan pişman oldun?
- Zamanında çok fazla alkol aldığım için şu an ileri derece reflü hastasıyım.Her gün iki ilaç alıyorum.Pişman olup olduğumdan tam emin değilim tabii...
+ Hobilerin ,varsa fobilerin nelerdir ?
- Halısaha , Yabancı dizi ve akşamları oturup balkonda kod yazmak diyebilirim , fobi olarak örümcek...
+ Sporla ilgileniyor musun ? Tuttuğun takım hangisi ?
- Bu soruya cevap vermeye gerek duymuyorum.
+ Kendimi şu konuda yetenekli görüyorum dediğin bir konu varmı ?
- Hiç bir konuda görmüyorum açıkçası , bir konuda tamamen yetenekli birisi değilim yani hiç kimse diyemez uğur bu işin ustasıdır diye , bunun yerine bir çok konuda ufak yeteneklerim vardır.
Atıyorum ; mysql , php , grafik tasarım ama hiç birisinde uzman olduğumu düşünmüyorum.
+ Sitede kendine yakın hissettiğin en az bir kişiyi söyleyebilirmisin ?
- Tabii ki onurdur , 10 yıldır bağlantıyı öyle yada böyle koparmadık.
+ Hayatta örnek aldığın birisi varmı ? varsa kimdir ?
- Sanırım Oğuz dayımdır , güzel bir ailesi var , evi var , işi var , borcu yok.Bilgili ve kafa bir insan. Daha fazlasını istemek açgözlülük gibi ama istemek gerekirse tabii ki : dan bilzerian.
+ Siteden en az 5, en fazla 8 kişi olacak şekilde seçip kendine gore yorumlar mısın ?
- İsmim Uğur, 22 yaşındayım.Kocaeli Üniversitesinde , İngilizce Dili ve Edebiyatı bölümünde okuyorum.İzmitte 3 arkadaşımla beraber yaşıyorum ve bir çok yabancı firmanın Türkiye'de ki pazarlama
işlemlerini yönetiyorum.
+ Rumuzunu bize açıklar mısın?
- Rumuzun anlamını bilmeyen yoktur sanırım , büyük bir Atatürk hayranı olduğum için böyle bir rumuz seçmiştim.Şimdilerdeyse çok pişmanım seçtiğim için, hala Atatürk hayranıyım ama Kemalizm hala
eski anlamında değil ne yazık ki.
+ Extraloob ile nasıl tanıştın?
- Bir çok kişi nasıl tanıştıysa öyle tanıştım aslında.Bedava bot , tbot crack.
+ Extraloob senin için ne ifade ediyor ?
- Sitenin eski sahibi Okan Çelebiyi bir çok kişi tanır diye düşünüyorum , onunla konuştuğumuz zamanlarda konu konuyu açtı ve bana ; "bakalım sen ne zaman gideceksin" tarzında bir cümle kurdu.
Cevap olarak bu siteden sen bile gidersin ama ben gitmem demiştim.Pek inanmayarak söylesemde öyle oldu , her zaman asıldığı bir kızın babası tarafından vurulur ve site bana kalır diye düşünüyordum
ama olaylar farklı gelişti.
+ Extraloob üyelerininden tanıştığın oldumu ?
- Bir çok kişi oldu aslında , hatta zaman zaman bazı üyelerle tanıştım , kavga ettik sonra oturduk bir şeyler içtik , arkadaş olduk.
Bunun yanı sıra onur çok uzun süredir dostumdur , Cihan'da öyle.
+ Hayatta en çok hangi hatandan pişman oldun?
- Zamanında çok fazla alkol aldığım için şu an ileri derece reflü hastasıyım.Her gün iki ilaç alıyorum.Pişman olup olduğumdan tam emin değilim tabii...
+ Hobilerin ,varsa fobilerin nelerdir ?
- Halısaha , Yabancı dizi ve akşamları oturup balkonda kod yazmak diyebilirim , fobi olarak örümcek...
+ Sporla ilgileniyor musun ? Tuttuğun takım hangisi ?
- Bu soruya cevap vermeye gerek duymuyorum.
+ Kendimi şu konuda yetenekli görüyorum dediğin bir konu varmı ?
- Hiç bir konuda görmüyorum açıkçası , bir konuda tamamen yetenekli birisi değilim yani hiç kimse diyemez uğur bu işin ustasıdır diye , bunun yerine bir çok konuda ufak yeteneklerim vardır.
Atıyorum ; mysql , php , grafik tasarım ama hiç birisinde uzman olduğumu düşünmüyorum.
+ Sitede kendine yakın hissettiğin en az bir kişiyi söyleyebilirmisin ?
- Tabii ki onurdur , 10 yıldır bağlantıyı öyle yada böyle koparmadık.
+ Hayatta örnek aldığın birisi varmı ? varsa kimdir ?
- Sanırım Oğuz dayımdır , güzel bir ailesi var , evi var , işi var , borcu yok.Bilgili ve kafa bir insan. Daha fazlasını istemek açgözlülük gibi ama istemek gerekirse tabii ki : dan bilzerian.
+ Siteden en az 5, en fazla 8 kişi olacak şekilde seçip kendine gore yorumlar mısın ?
- Oğulcan - Dostum diyebileceğim sayılı kişilerden birisidir eğer bir gün extraloob gerçekten bir firma olursa ortaklarından birisi Oğulcan olur.
- Limonata - Neden deseniz söyleyemem ama limon ileride çok büyük paralar kazanacak gibi geliyor , öyle böyle değil.
- Fuk - Bir ofisimiz olsa kesinlikle ofisimizin neşesi , güne başlama sebebimiz , pazartesileri çekilir kılan kişi olurdu.Sanırım en az maaşı fuk alırdı :))
- Gökhan - Bir ofisimiz olsa kesinlikle ofise gelmeme sebebim olurdu.Sanırım en çok maaşı da o alırdı. ?!!!???
- Onur - İsmi gibi çok onurlu bir insandır , kardeşimdir.Her zamanda öyle kalacaktır.
- Nina - Nedense bana çok benzediğini düşünüyorum , yorulup yılmazsa çok önemli işler başaracağına eminim...
+ Kendini benzettiğin bir ünlü varmı ? var ise kimdir ve neden ?
- Ben benzetmem ama genelde Okan Bayülgene benzetirler , konuşma tarzı yüzünden.
+ Boş vakitlerinde genelde ne yaparsın ?
- Genelde pek boş vaktim olmaz , üniversitedeyim , bunun yanı sıra çok fazla iş , çok fazla müşteri var.Bunun arasında boş vakit bulabildiğim zamanlar da dert dinliyorum.
+ Takip ettiğin dizi varmı ?
- Takip ettiğim değil de , sürekli izlediğim iki dizi vardır.HIMYM ve Friends.
+ Bize favori MMORPG oyunlarını sayar mısınız ?
- MMORPG olarak Silkroad'tan sonra başka bir oyuna ısınamadım maalesef , ondan sonra MMOFPS çok denedim , cs online zevkliydi ama fazla uzun sürmüyor haliyle.
+ En büyük hayaliniz nedir ?
- En büyük hayalim bu takımla bir extraloob ofisi açmak.Her şeyden önce extraloob'un bunu hakettiğini düşünüyorum , şu an bir kaç online oyun yapımcısıyla irtibat içerisindeyim.
Destekleri devam ederse iki yıl gibi bir süre içerisinde bunu gerçekleştirmeyi umuyorum.
+ Hangi tür müzik dinlersin ?
- Canım o anda ne istiyorsa dinlerim ama arabesk tarzım değildir.
+ Seni en çok kızdıran şey nedir ?
- İhanet.
+ Beslediğiniz bir hayvan var mı ?
- Kedim var , Scottish Fold
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 8953_o.jpg
+ Son olarak Extraloob üyelerine söylemek istediginiz söz, vermek istedigin bir mesaj var mi ?
-Nedense her zaman söylemeyi sevdiğim sözdür , "Be the change you want to see in the world."
Coca-cola almayın bu arada.