Ben haunglara bot a bırakmıştım bi baktım çantada 32 sos blade benim bildiğim 24 lvl mobdan 32 sos düşmez peki bu sos nereden geldi 

tamam set parçaları normalde yüksek düşüyor biliyorum ama weaponlarda bu kadar yüksek düşmez di 30 yada 28 lvl mob falan olsa tamam ama bu 24 lvl 24 lvl weapon düşmesi gerekmezmiydiWindTalker demiş ki:18 lvl white tigerdan 25 lvl male talisman düşürmüştüm,hercules ozamanlar yeni açılmıştı.olabilir doğrudur![]()
Snowfire demiş ki:Düşer.Banada 10 LvL monster´dan 16 LvL SOM Blade düşmüştü.
Evet düşmğş olabilir 6 lvl fark la bende 10 lvl fark var pek mantıklı gelmedi 24 lvl mob dan 32 sos düşmesiSnowfire demiş ki:Snowfire demiş ki:Düşer.Banada 10 LvL monster´dan 16 LvL SOM Blade düşmüştü.
85 Lv sos nasıl düştü anlamadım__RebelTurk__ demiş ki:72 Level moblarda kasarken banada 85 sos light armor chest düşmüştü. düşüyor yani..
Pardon 81 sorryhkn8hkn7 demiş ki:Onglarda plvl yaparken 44 Lv Euro sos earing düşmüştü.
85 Lv sos nasıl düştü anlamadım__RebelTurk__ demiş ki:72 Level moblarda kasarken banada 85 sos light armor chest düşmüştü. düşüyor yani..
81 olmasın o düşen chest?