Kayıt
30 Nisan 2010
Mesajlar
165
Beğeniler
0
2010 üniversite sınavı 1. aşamadan barajı aşan fakat dilediği bölüme giremeyen arkadaşlar için 4 yıllık üniversite imkanı.
Fotograf bölümü ve görsel iletişim tasarımı bölümlerine öğrenciler hazırlıyorum. Eğer tercih edeceğiniz üniversitelerin belirlediği taban puanlarını almış ve açıkta kalmak istemiyorsanız burdan iletişime geçebilirsiniz.
Fotograf bölümü için genellikle 190- görsel iletişim tasarımı bölümleri için ise genelde 210-230 puan aranmaktadır. herhangi bir türden bu puanları almış olmanız yeterlidir. bahsi geçen bölümler özel yetenek sınavları ile öğrenci almaktadırlar. Görsel iletişim tasarımı bölümü geleceğin mesleklerinde ilk 5 de yer almaktadır.
Verdiğim dersler garantilidir. Yani bölüme yerleşemediğiniz takdirde herhangi bir ücret talep etmiyorum.
Bu tarz kurslarda genellikle portfolyolar kursu veren tarafından hazırlanır ve sözlü mülakatlarda akademisyenler bunu sezdikleri gibi öğrenciyi elerler. Portfolyo hazırlatmak amacıyla başvuruda bulunmayınız. Ben portfolyonuzda yer almasını istediğiniz çalışmalarınızı nasıl yapacağını öğretiyorum.
4 yıldır uluslararası firmaların reklam-katalog çekimlerini yapmaktayım. İlgili eğitimlerimi özel davet ile EICAR da burslu olarak pariste aldım.

Eğitimlerin tamamı Kocaeli ve İstanbulda verilecektir. Diğer şehirlerden başvurmak isteyen arkadaşların konaklama sorununu kendileri ayarlamak zorundadırlar.
Ders alan arkadaşlar (her iki bölüm içinde geçerli) yapmış olduğum katalog çekimlerine de katılacakları için seyahat engelleri olmamalıdır.
ilgilenenler extraloob üzerinden pm atarak iletişime geçebilir. Bu bölümleri özel üniversitelerde %100 burslu okumak isteyen arkadaşların bunu ayrıca belirtmeleri kendi faydalarına olur.
 
Yukarı Alt