Bro aynı konuyu yaptım diye biliyorum hatta daha ayrıntılı olarakhmzsnmz demiş ki:Teşekkürler hacım fazla aksatmadan güncellemeleri yaparsın güzelce bizde takip etmiş oluruz
/sabit
Bro bu daha güncel ve sürekli güncellenecek hem sen dersler falan ilgilenmen zor olur diye yenisini hazırlattımFahmlugat demiş ki:Bro aynı konuyu yaptım diye biliyorum hatta daha ayrıntılı olarakhmzsnmz demiş ki:Teşekkürler hacım fazla aksatmadan güncellemeleri yaparsın güzelce bizde takip etmiş oluruz
/sabit
PS:Emeğine sağlık.
hmzsnmz demiş ki:Bro bu daha güncel ve sürekli güncellenecek hem sen dersler falan ilgilenmen zor olur diye yenisini hazırlattımFahmlugat demiş ki:Bro aynı konuyu yaptım diye biliyorum hatta daha ayrıntılı olarakhmzsnmz demiş ki:Teşekkürler hacım fazla aksatmadan güncellemeleri yaparsın güzelce bizde takip etmiş oluruz
/sabit
PS:Emeğine sağlık.![]()
Ondan gidemedin ya zatenFahmlugat demiş ki:
PS:Yaw q7 olmaz dedik tüpçü bastırdı parayı aldı guti olmaz dedik tüpçü yine bastırdı parayı aldı bi ben gidemedim şu beşiktaşa ben gitsem BURSASPOR maçlarında kendi kaleme atarım![]()
![]()
hmzsnmz demiş ki:Ondan gidemedin ya zatenFahmlugat demiş ki:
PS:Yaw q7 olmaz dedik tüpçü bastırdı parayı aldı guti olmaz dedik tüpçü yine bastırdı parayı aldı bi ben gidemedim şu beşiktaşa ben gitsem BURSASPOR maçlarında kendi kaleme atarım![]()
![]()
![]()
Önemli değil.hmzsnmz demiş ki:@Whisk
![]()
![]()