extraloob hakkında ne düşünüyorsun?

  • Saygıyı hak eden ve çok sevdiğim insan ve sitemizin kurucusu^^

    Votes: 160 71,4%
  • Eh işte pek sevmem.

    Votes: 25 11,2%
  • Hiç sevmem.

    Votes: 13 5,8%
  • Söz bile söylemeyecek kadar nefretle doluyum.

    Votes: 26 11,6%

  • Total voters
    224
Kayıt
24 Haziran 2008
Mesajlar
696
Beğeniler
2
Şehir
Exl'da bir yerde
Beyler gerçekçi olun seven arkdaslara saygı duyun sevemeyenlerede aynı şekilde :oldie:


Benim düşüncem Gerçektede kendisini İzlediğim süreç içersinde çizgisini Bozmayan bir kişi Fazla bişey paylasamadıgımdan dolayı pek bişe diyemeyeceğim ama bilmesende bazen kimin nasıl birisi oldugunu bilirsin demek istediğimi ins anlarsınız :wink1:
 

Kai

olduser
Kayıt
4 Ekim 2008
Mesajlar
4.926
Beğeniler
0
Şehir
İstanbul
Öncelikle senin böyle güzel bir anket yaptığın için sana teşekkür ediyorum Halil ABİ. Tabikide bu sitede , böyle güzel ortamda ve bu kadar güzel paylaşımlar içinde bulunmamızı Okan Çelebi abimize borçluyuz.Ondan Nefret etmem,belkıde şu yaşadığımız dünyada imkansız gibi birşey.
Saygıyı hak eden ve çok sevdiğim insan ve sitemizin kurucusu olan Okan abiyi Böyle güzel bir site kurduğu için teşekkürlerimi sunuyorum ve Kendisine hayatında başarılar DiLiyoruM .
 
Kayıt
9 Temmuz 2007
Mesajlar
1.467
Beğeniler
0
Ayrı stilliyle ayrı kişiliğiyle kendini kabul ettiren sitemizin sevdiğim adminlerindendir.
Cold glaviede ısrar etmesi hala anlayamadığım seçimlerinden biri^^
 
Kayıt
17 Mayıs 2007
Mesajlar
4.792
Beğeniler
0
Şehir
Akçay
Extraloob benim sanal dünyada net aleminde daha çok şey öğrenmemi sağlayan cidden bana değer katmış bir sitedir çok babacan kişilikler ile arkadaşlık kurduğum sıcacık aile yuvamdır benim burası. Kişilik olarak cidden herhangi bir sorun olduğunda herzaman bir abi edası ile yaklaşan , eminim ki bir işe yapıştımı bırakmayan azimli kişiliktir en kısa özet ile duygularımı bir nebze olsun buraya yazmak istedim
Soru olarak ekliyorum :curtain: sanal yani bir net aleminde bu kadar sıcacık aile ortamını nasıl yarattın ?
 

carwen

Bilgiliyim
Kayıt
28 Ağustos 2008
Mesajlar
1.629
Beğeniler
0
Şehir
Saraçlar
Sniker demiş ki:
Ayrı stilliyle ayrı kişiliğiyle kendini kabul ettiren sitemizin sevdiğim adminlerindendir.
Cold glaviede ısrar etmesi hala anlayamadığım seçimlerinden biri^^
O da diğer bir farkı. :P
 

Wax Whine

.NET
Kayıt
9 Eylül 2007
Mesajlar
17.595
Beğeniler
30
Şehir
Bağdat Caddesi / İST.
Server
Aspendos
Takımı
Besiktas
Kendisi çok sevdiğim ve saydığım bir abimdir. Bu abilik nerden mi geliyor? Gerek davranışları-tavırları ile, gerek karşısındaki insanla konuşması ile, gerek örnek alınacağı tarafları ile... Bu özellikler daha da gider. Bizi bu çatı altında toplayan kişidir. :buddha: Eğer bu site açılmamış olsaydı ben buradaki kaliteli insanlarla bırakın sanal ortamı, real yaşamımda bile karşılaşabilir miydim bilmiyorum. Ama burada yaşadığım deneyimleri hiç bir yerde yaşamadım. Siteyi bir arkadaşım önermişti. Siteye üye olduğum günü dün gibi hatırlıyorum. Bir akraba ziyaretindeydim ve ansızın siteye üye olmak aklıma geldi. Önceleri sadece Silkroad ile ilgili ücretsiz yazılımları indirmek için bu siteye girerdim. Sonraları buradaki sıcak hava beni içine çekti ve bir bakmışım ki EXL artık benim vazgeçilmezim olmuş. Okan abiye binlerce kez teşekkürler; Bu güzel ortamı bizlere yaşattığı için. :muck: Bu ortamda dostumuz zannedip de sırf rütbesi alındı diye düşmanımız olan kişilikler çıkmadı da değil. Ama ben onlardan biri değilim, istesem de olamam.
Ps:Kendisinin Silkroad oynayışını merak ettiğim ve onunla ve samimi arkadaşlarımla birlikte oynamak için için server değiştiriyorum.
 
Kayıt
14 Mayıs 2007
Mesajlar
24.643
Beğeniler
3
Şehir
İstanbul
Söze nasıl başlanır bilmiyorum lakin ben önce azcık kendimden bahsedeyim :)
Ben ki siteye 1küsür yıl önce gelen bir normal üyeyken ve sürekli şu an sitenin pek aktif olmayan Spor Aktüel bölümüne takılan biriydim :) Sitede düzenlenen bir spor yarışmasında kendisi (Okan Abi ) ile rakip olduk.[Umarım başka şekilde rakip olmayız xD ] Orada hafiften tanımaya başladım kendisini. Sonra o bölümdeki çalışmalarımı beğenmiş olsa gerek ^^ beni dmod olarak oraya atadı. Sonrasında mod oldum aynı yerde çalışmalara devam ederek..Bu da gösteriyorki , sitede dmod ,mod ,gmod vb. olmak için illa ileri derece de teknik bilgiye sahip olmak gerekmiyor. Azcık konuya hakim olup , en önemlisi de İNSANSANIZ sizlerde bir gün bu güzel aile ortamına dahil olabilirsiniz. Ben mod olunca kendisi beni birkaç konuya yönlendirdi.. Bana pek çok + kazandırdı bu site . Pek çok şey öğrendim burası sayesinde.

Birazda sitemizin Kralı ^^ Okan abiden bahsedeyim ;
Bu güzel insanı daha çok yönetime dahil olunca tanıma fırsatı buldum . Ve ilk andan onun o kişiliği , sıcaklığı ,cana yakınlığı kendini hemen belli ediyor. Site her ne kadar hiyerarşi ile yönetilse de o bir tane :P Öyle bir insan ki , ona iyilik yap canını al :muck: :muck: Türkiye'nin bir numaralı sitesini yöneten ve sevgisiyle bu insanları bir arada tutan bir kişi kendisi...
Aslında bu konuda pek çok şey yazabilirim lakin şu an benden bu kadar.. Keşke yazın mağlum sınav olmasaydı da daha da çok tanıyabilseydim kendisini.
Bunu dışında kendisi çok feci fanatik FB'li olup , Benim BJK liler dışında sevdiğim ender fanatiklerden :muck:
Kendisine tekrar burada kucak dolusu sevgiler. Bu siteyi kurup bizleri burada buluşturup , kaynaştıran ve sıcak aile ortamını sunduğun için teşekkürü bir borç bilirim.
Sorular
1) Bu siteyi kurarken düşündüklerin ile şuan buldukların nelerdir ? Beklentileri ne düzeyde karşıladı bu site?
2) Fenerbahçe Türkiye Kupası'nı alacak mı? :mrgreen:
3) Siteyi Google'a ne zaman satacaksın :mrgreen:
4)Neden bu kadar iyisin be abi ? :muck:

Ps: PH sana kurban olsun be abi
Ps2: Yazım biraz uzun oldu kanımca, bu yüzden cümlelerde anlam bakımından kopukluk olabilir. Hor görmeyiniz xD ^^
 
Kayıt
7 Kasım 2008
Mesajlar
1.341
Beğeniler
0
Şehir
Christmas Party
Öncelikle kesinlikle ve kesinlikle " Saygıyı hak eden ve çok sevdiğim insan. Aynı zamanda sitemizin kurucusu. ^^ " diyorum. Beni yanlış tanıyanlar oldu. Bunuda bir yalakalık gibi algılayanlar olacaktır ama takmıyorum. İnanması gerekenler inansın yeter. :lol:

Düşüncelerim; extraloob.com ' la çok yakın bir arkadaşım ( LostWay ) sayesinde tanıştım. extraloob ' a 21 Mar 2008 tarihinde, saat 15:25 ' de üye oldum. Hiç aklıma gelmezdi bu zamana kadar burada olacağım. Ama aklıma gelmesede şu anda buradayım ve ailemden kopmaya hiç niyetim yok. :D Yaklaşık 9 ay oldu yanılmıyorsam. Eğlence, gırgır, şamata, bazen tartışma, bazen kavga gibi birçok olayla geçti o muhteşem 9 ay. Bazen büyük hatalar yaptım. Önce hata yaptığıma inanmasamda sonra yaptığım hatayı anladım ve pişman oldum. Düşe kalka geçirdik 9 ayı. Ama ne olursa oldun burda olmaktan hiç bir zaman sıkılmadım, şikâyet etmedim. Etmeyide düşünmüyorum. Az öncede söylediğim gibi; ailemden kopmayıda düşünmüyorum. Söyleyecek söz bulamıyorum. Hepinizi ne olursa olsun çok seviyorum. :muck: Umarım hep istedikleriniz olur abilerim, ablalarım, kardeşlerim.. :kalp:

Saygılarımla,
ChosenOne
 
Kayıt
24 Ağustos 2008
Mesajlar
4.079
Beğeniler
0
Şehir
Hayatın tuzağına düştük, sevginin uzağına...
Okan (Abi),
Ben yeni bir üyeyim daha. Fakat yaptıkların, yapacakların herkesi büyülemiş gibi. Seni çok seviyolar ve sende sevgilerinin karşılığını veriyosun Allah için. Ben de seni tanıdıkça seveceğime eminim. Bu arada avatarındaki sen misin ve konumda neden Brazil yazıyor? Daha önce açıklamışsındır belki ama ben dediğim gibi yeni bir üyeyim.
Başarılarının devamını diliyorum abicim..
 
Kayıt
28 Ağustos 2007
Mesajlar
626
Beğeniler
0
Bu siteye rastgele gelsemde artık bağımlısı oldum.Sigara gibi bir siteye sahibiz ailecek "herşey bir fırtla başlar" gibi bi site bu ^^ Öncelikle bu güzel ailemizi kuran Okan abiye sonsuz saygılarımı sunuyorum :) ve ardından önünde eğilip teşekkür ediyorum bize böyle bir imkan verdiği için ! Ne kadar çok sitede sadece yorumları okuyup yorum yazmasamda Okan abinin adı geçtiği ve onun bu yorumları hakettiğini bildiğim için yorum yapmadan geçmiyim dedim ! Görünen köy klavuz istemez , Fazla söze gerek kalmaz ! Okan abi çok cool , saygı ve sevgiyi her türlü hak eden, çok yoğun ve bazen abimiz bazen babamız bazende çok yakın bir arkadaşımız ne zaman nerde nasıl davranağını iyi biliyor ! Fazla tanışma fırsatımız olmasada Onu birazcık tanımama rağmen kelimeleri tüketecek kadar yoğun duygulara sahip olduğum abime burdan selamlar ve saygılar :buddha: :kalp:


1) Benm hakkımdaki düşüncelerin
2) ve siteyi google neden satıyorsun
3) Ayrıca en çok gıcık olduğun olay nedir ?
 
Kayıt
30 Haziran 2007
Mesajlar
5.436
Beğeniler
0
Kendisi sitede en güvenilir ve iyi kişilerden.En sevdiğim kişiliklerdendir.
 
Yukarı Alt