Kayıt
1 Kasım 2008
Mesajlar
132
Beğeniler
0
Connecticut’ta Manevra yapan Işıklar..10.11.2004


DURHAM- 2 Kasım 2004 te 3. vardiyasında görevli görgü tanığı, diğer iş arkadaşları ile gece her mola verildiğinde dışarı hava almaya çıkar. İki kişi gece saat 01:00 sularında dışarıda mola alıyorlardı ki, manevra yapan bir ışık gördüler ve birkaç arkadaşlarına da haber verip olayı gözlemlemeleri için onları dışarıya çağırırlar. Gördükleri cisim çok parlaktı ve tepesinde bulunan kırmızı bir ışık yayarak aşağı doğru iniyordu. Tanıklar; “Sola doğru hareket etti ve sonra sağa ve her iki tarafa da gidip geldikten sonra çoğunlukla aşağıya yönelerek ağaçların hizasına inerek uzaklaştı. Güneş kadar parlak bir cisimle karşılaşmışlardı. Parlaklık tam olarak tüm cismi çevrelemiyordu. Hepimiz bunun bir uçak olmadığı konusunda hemfikirdik. İlk zamanlarda bu cismin infilak etmekte olan bir uçak olduğunu düşündük, ancak, hiçbir gürültü ve gökyüzünden düşüyor gibi bir hali de yoktu, daha çok geziniyor ve iniyor izlenimi veriyordu. Cismi görüş alanımızdan çıkana dek izledik. Kısa bir zaman sonra, diğer benzer bir ışık ortaya çıktı fakat önceki kadar parlak değildi, önceki gibi etrafta uçtuktan sonra gözden kayboldu.

California – Kararsız Biçimde Uçan Cisimler 10.11.2004

RIDGECREST – 03 Kasım 2004 akşamı saat 9.05’de gözlemci güneydoğu yönünde ilerleyen bir uydu gördü. Cisim bir ‘S’ dönüşü yapıp takla attıktan sonra ufukta gözden kayboldu. Cisim beyaz renkliydi, yüksek bir irtifada büyük bir hızla uçuyordu. LOS ANGELES – 04 Kasım 2004 gecesi 5 Numaralı karayolunda Stockton ile Bakersfield arasında yolculuk ediyorduk. Saat 11.55’de, kalkış sırasında olacağı gibi 45 derecelik bir açıyla tırmanışa geçmiş bir uçak olduğunu düşündüğüm beyaz bir ışık gördüm. Araç sonra yön değiştirdi ve yine 45 derecelik bir açıyla yere doğru dalış yaptı. Yere beş fit kala durdu ve hemen hemen hareketsiz biçimde olduğu yerde kaldı. Araç bizden 200 fit kadar uzaktaydı. Önce karımın fark ettiği biçimi vatoz balığını andırıyordu ve üst tarafında üç tane beyaz ışık bulunuyordu. İkisi kanatlarda, biri de önde, burun kısmındaydı. Araç normal bir yolcu otomobili büyüklüğündeydi.

Kanada – Disk 28.10.2004

NIAGARA (ST CATHARINES) – 21 Ekim 2004 günü gece saat 11 sularında Niagara Şelalesi bölgesinde yaptığım bir UFO gözlemini bildirmek istiyorum. Port Dalhouise’da iskelede balık avlarken St. Catharines üzerinde dikdörtgen biçimli beyaz ve eflatun renkli bir araç gördüm. UFOyu ilk fark ettiğimde Lake Street üzerinde doğu yönünde son derece yüksek bir hızla uçuyordu. Oradan güneydeki Port Weller’e dört ya da beş saniye içinde küçülen bir açıyla ulaştı ve belki 8000-10000 fit arasında durdu. Daha sonra yukarı, aşağı, sağa, sola inanılmaz hareketler yaptı, güneye doğru inişe geçti ve Niagara Havaalanı’na yakın bir bölgede yere indiği izlenimini verdi.

New Mexico – Yuvarlak Beyaz Cisim 28.10.2004

ALBUQUERQUE – 17 Ekim 2004 günü öğleden sonra saat 4.10’da görgü tanığı doğu yönünde ve ufukla yaklaşık 30 derecelik bir açıda yuvarlak beyaz bir cisim gördü. Bir bulut oluşumunun altından yükseliyordu ve o sırada rüzgar saatte 20-30 mil hızla esiyordu, saniyeler içinde 350 fite çıktı.” Yaklaşık 80 derecelik bir açıya ulaşana dek kesintisiz biçimde ve girdap gibi dönüp durmadan yükselişini sürdürdü. Cismi gözlemlemeyi sürdürebilmek için arabamı durdurdum. Yeniden yukarı baktığımda büyük bir hızla kuzeye doğru gökyüzünü kat etmiş olduğunu gördüm. Karım nerde olduğunu sordu, ona bakmak için gözlerimi cisimden ayırdım, yeniden baktığımda cisim gitmişti.

Texas – Yumurta 30.09.2004


ARLINGTON – 10 Ağustos 2004 gecesi saat 11.55’te parlak yeşil-sarı ışıkları bulunan karanlık bir cisim iki arkadaş tarafından gözlemlendi. Görgü tanığı bildiriyor: “Geçen ayki büyük göktaşından sonra gördüğüm en tuhaf şey buydu. Arkadaşımla birlikte, gökyüzünü kat eden ve şimdiye dek gördüğüm hava taşıtlarına hiç benzemeyen bir cisim gördük. Karanlık ve yumurta biçimli bir cisimdi. Geniş olan kısmı neredeyse bir gölge gibi görünüyordu. Renksizdi ve gökyüzünden biraz daha karanlıktı. Büyük cismin hemen altında havada asılı duran, yeşilimsi sarı renkte parlayan bir cisim daha vardı. Önce bunun bir balon ya da parlayan bir çubuk olduğunu düşündüm, fakat rüzgara karşı sabit ve yüksek bir hızda hareket ediyordu. Herhangi bir ses çıkarmıyordu. Oldukça büyük görünüyordu ve batı yönünde en az 1000 fit boyunca ilerledi. Uzaklaşıp gözden kayboluncaya dek uzunca bir süre izledik kendisini. Tuhaf ama çok güzel bir deneyimdi.”


New York – Küre Biçimindeki UFO
30.09.2004

EAST WILLISTON – 22 Eylül 2004 gecesi saat 3’de Long Island semalarında parlak bir ışık görüldü. Görgü tanığı üç ayaklı bir sehpa üzerine yerleştirilmiş 360 X zoom lensli video kamerasının başına geçti. Kendi ağzından dinliyoruz: “Gördüğüm şey çok şaşırtıcıydı; yuvarlaktı ve bir gezegen gibi görünüyordu. Dairenin dış kenarının çevresinde yeşil bir hale vardı ve siyah bir şerit yatay biçimde dairenin ortasından geçiyordu. Cisim nabız gibi atıyordu. Daha sonra zigzag lar yaparak, inanılmaz bir süratle gözden kayboldu!.”
Washington – Turuncu Cisim
17.09.2004
SHELTON – 8 Ağustos 2004 gecesi saat 11.30’da parlak turuncu bir cismin büyük bir hızla güneybatı yönünde uçtuğu tespit edildi. Cismin kuyruğu yoktu ve bir göktaşı için fazla hızlıydı. Gördüğüm herhangi bir şeyden daha hızlıydı ve evimize göre hafifçe güneybatı yönünde ilerliyordu. Arkasında bir göktaşının bırakacağı türden bir iz bırakmıyordu. Ne söndü, ne de yok oldu; yalnızca büyük bir hızla görüş alanımıza girdi ve hiç durmadan ve yön değiştirmeden aynı hızla görüş alanımızdan çıktı.

Nevada – Cismin Işık Gösterisi
17.09.2004

SPARKS – 5 Ağustos 2004 günü akşam saat 9’da şehrin kuzey kesiminde gökyüzünde küçük beyaz bir ışık yansıması görüldü. Yaklaşırken ışık renk değiştirdi ve yarılıp parçalanarak farklı yönlere giden farklı parçalara ayrıldı. Gece gökyüzü bu renk cümbüşü için iyi bir arka plan oluşturuyordu. Görgü tanığı anlatıyor: “Birçok farklı yöne doğru uçarlarken teleskopla bu cisimlere baktık ve bunların aslında dört bir yanında ışıkların yanıp söndüğü çok büyük yuvarlak cisimler olduklarını fark ettik. Bu gösteri yaklaşık iki saat boyunca sürdü.”

Arizona - Puro
03.09.2004

MESA – Görgü tanığı bildiriyor: “19 Ağustos 2004 gecesi saat 12.40’da Baseline’dan güney yönünde Hawes Road’a doğru giderken keşif balonuna benzeyen kırmızımsı turuncu renkte parlak bir cisim gördüm. Son derece parlaktı, fakat sonra küçük bir ışığa dönüştü, sonra yeniden büyüdü ve gözden kayboldu. Arkama baktığımda yolun ortasında bir arabanın daha durmuş olduğunu gördüm
Pennsylvania - Bir Sıra Halinde Dizilmiş Beş Işık
03.09.2004
YORK – 22 Ağustos 2004 günü sabaha karşı 4.30’da gözlemci su içmek için yatağından kalkmıştı ki güneydoğu gökyüzünde bir yıldız veya gezegenden çok daha büyük ve parlak bir ışık gördü. Dürbününü kaptı ve uzakta tamamen hareketsiz duran, birbirine çok yakın ve yatay biçimde dizilmiş beş adet ışık gördü. “Karımı uyandırdım, mutfağa gelene kadar cisim daha da uzaklaşmış ve hafifçe farklı bir açıya yerleşmişti. Bu açıdan onu beş ayrı ışık olarak görmek mümkün değildi. Artık tek bir parlak ışık olarak görünüyordu. 911’i aradım ve eve üç polis geldi. Onlar gelene kadar fotoğrafını çektiğim ışığı kendileri de gördüler. Bu sırada daha da uzaklaşmıştı, fakat hala belirgin bir biçimde görülebiliyordu.
New York - Uçan Üçgen
16.08.2004
HUDSON RIVER - 4 Ağustos 2004 günü görgü tanığı Hudson Nehri’nde bir tekneyle yolculuk ederken kuzeybatı ufkunda son derece parlak bir ışık gördü. Jüpiter’den on kat daha parlak olan ışığa bakmak için dürbününü eline aldı. “Birkaç dakika boyunca sabit duruyormuş gibi göründükten sonra çok büyük bir hızla bizim bulunduğumuz yere doğru harekete geçti. Bir jet yolcu uçağı saatte 600 mil hızla uçar. Bu cisimse bunun en az on katı hızla hareket ediyordu. Kuzeyden güneye görünen gökyüzünün tamamını yaklaşık on saniyede kat etti. Üzerimizden geçerken cisme dürbünle bakıyordum ve alt bölümünün kusursuz bir üçgen biçiminde olduğunu ve her bir köşesinin altında bir sıra loş ışık bulunduğunu görebildim. Çok yüksek bir irtifadaydı. Büyüklüğünün oldukça fazla olduğunu tahmin ediyorum.”

İsrail - Tuhaf Görünüşlü Dört Işık
16.08.2004


YAFA/TEL AVİV - Görgü tanığı bildiriyor: “7 Ağustos 2004 gecesi saat 10’a doğru eşimle birlikte on ikinci katta bulunan apartman dairemizin terasında otururken üç mil güneyimizde bulunan Yafa Limanı’nın yaklaşık 2.000 fit üzerindeki iki ışığı fark ettim. Işıklar soluk pembe ve mavi renkteydi, hareket etmiyorlardı ve ortadan kaybolmadan önce donuklaştılar. Işıklardan biri saat 12, diğeri saat 6 konumunda bulunuyordu. Çok yavaşça hareket ederek sırasıyla saat 1 ve 7 pozisyonuna geldiler, giderek sönükleştiler ve gözde kayboldular. İlk ikisinin bulunduğu yerin yüzlerce fit üzerinde birdenbire başka bir ışık ortaya çıktı. Daha sonra bu ışık ta karardığında iki tane daha belirdi. Bunların da önce biri sonra diğeri kararıp yok oldu. Bu 45 dakikalık serüven boyunca dört kişilik küçük bir yolcu uçağı bulunduğumuz bölgeden geçip sahili takip ederek ışıkların pilot tarafından görüleceği şekilde Yafa’ya yöneldi.”

Colorado - Uçan Üçgen
06.08.2004


PARKER – “18 Temmuz 2004 gecesi saat 12.45’de A Perfect Circle grubunun Red Rocks’taki konserinin ardından eve dönerken arkadaşım ve ben, Jordan ve Main caddelerinin birleştiği yerde gökyüzünde sabit biçimde duran garip, parlak turuncu renkli bir ışık gördük. Parlak ışığı izlemek için hemen arabayı durdurdum. Yolun ortasındaydım ve civarda başka araba yoktu. Derken ışık giderek büyüdü ve bize doğru gelmekte olduğunu anladık. Kırmızı ve mavi ışıkları olan üçgen biçimli bir araç yavaşça üzerimizden geçti. Gerçekten tuhaf bir görünümü vardı. Bir tür jet uçağı olduğunu düşünebilirdim...fakat çok yavaş gidiyordu ve çıkardığı ses de farklıydı. Arkadaşım da ben de içkili değildik ve ikimiz de daha önce hiç buna benzer bir şey görmemiştik.
Pennsylvania - U Dönüşü Yapan UFO
06.08.2004
JESSUP – 17 Temmuz 2004 gecesi saat 12.24’de görgü tanığı gökyüzüne baktığında Peckvillsaw kasabası yakınındaki evinin batısında tuhaf biçimli kırmızı bir cisim gördü. UFO üç saniye süren yanlamasına bir U dönüşü yaptı. UFO kırmızı renkliydi ve acayip bir şekle sahipti. Uçarken bir U dönüşü yaptı, görgü tanığının onu ilk gördüğü yere geri döndü ve ortadan kayboldu.
İngiltere – Havadaki Gizemli Çember
22.07.2004
NORTH YORKSHIRE 5 Temmuz 2004 günü bir grup büro çalışanı öğle tatilinde Londra’nın 200 mil kuzeyinde bulunan işyerlerinin üzerinde dev boyutta tuhaf bir duman çemberi gördüler. Çember ses çıkarmıyordu, herhangi bir manyetik etki yaratmıyordu. Batıya doğru yaklaşık 20 dakika boyunca çok düşük bir hızla hareket etti. Çember siyah/koyu gri renkliydi ve deforme olmuş gibiydi. Gökyüzü bulutluydu, alçakta bir bulut örtüsü vardı ve hafifçe yağmur çiseliyordu. Araştırmacı William Puckett anlatıyor: “Görgü tanıklarından ikisiyle birkaç defa e-posta yoluyla röportaj yaptım. Bu gözlem, havada duran çember şekilleriyle ilgili şimdiye kadar yapılmış olan diğer gözlemlerle büyük paralellik gösteriyor.” 1965’te Heflin fotoğraflarındaki çemberin ortaya çıkışından önce bir UFO’nun fotoğrafı çekilmişti.

Missouri - Uçan Üçgen
05.07.2004

KANSAS CITY – Gözlemci, 25 Haziran 2004 günü arabasıyla Liberty’ye doğru 152. otoyolda giderken uç noktalarında parlak beyaz ışıklar, ortasında kırmızı bir ışık parlayan uçan bir üçgen gördü. İfadesi şöyle: “Gece 10.30’da gökyüzünde yalnızca 300-400 fit yükseklikte bir ışık kümesi gördüm. Ya hareket etmiyorlardı, ya da bana doğru geliyorlardı. Yaklaştığımda bunun üçgen biçimli, siyah bir cisim olduğunu, ortasındaki kırmızı ışık dışında parlak beyaz ışıkları bulunduğunu gördüm. Otoyolun üzerinde bir grup evin biraz uzağında havada fazla hareket etmeden duruyordu.

Tennessee - Kırmızı UFO
05.07.2004

KNOXVILLE – 24 Haziran 2004 gecesi saat 11’de bir çift, arabalarından bavullarını çıkarırken güzey ufkunun 40 derece üzerinde uçan çok parlak bir cismi fark ettiler. Görgü tanığının ifadesi şöyle: “Onu birkaç dakika boyunca izledik, normalde uçaklarda görülebilecek türden (kırmızı veya yeşil) başka ışıkları yoktu.” Karısı şunları ekledi: “Çevresinde bir hale bulunan küre biçimli bir cisimdi, dürbünü almak için eve girdim. Düşük bir hızla batıya doğru uçuyordu. Ay çok parlaktı ve birdenbire kürenin içinden parlak bir cisim çıktı ve son derece büyük bir hızla doğuya yöneldi. Daha küçük olan küre donuk kırmızı bir renkte parlıyordu ve gözden kaybolana kadar büyük bir hızla uçmaya devam etti. İlk cisim ağır ağır irtifa kazandı. 11.20’ye kadar bir on dakika daha cismin iyice küçülmesini izledim”.

Pennsylvania - İki Disk
15.06.2004

FORD CITY – 3 Haziran 2004 akşamı saat 9.15 sularında evli bir çift jakuzilerinde oturmuş, gevşemiş bir biçimde yıldızlara bakıyorken adam karısına “gelen şu şeye bak!” dedi. Dik duran tabak veya fincan tabağını andıran iki adet disk biçimli cisim gördüler. Görgü tanığı: “Doğudan batıya doğru son derece büyük bir hızla ve sanki birbirleriyle yarışıyormuşçasına hareket ediyorlardı. Biri diğerinden bir miktar gerideydi, fakat dosdoğru üzerimizden geçtikten sonra aralarındaki mesafe kapandı ve yan yana geldiler. Şimdiye kadar hiçbir şeyin bu kadar büyük bir hızla ve ticari jet uçaklarının ulaştığı kadar bir irtifada yol aldığına tanık olmamıştım. Gökyüzü açıktı ve yıldızlarla doluydu. Cisimler turuncu renkteydi, yanıp sönen ışıkları bulunmamakla birlikte aydınlık saçıyorlardı, fazla parlak değil de sanki kor halindeymiş gibi bir görüntüleri vardı.

Washington - Elmas Şeklinde UFO ve Fotoğraf
15.06.2004

CARNATION – 1 Haziran 2004 akşamı saat 8’de, kuzeydoğu yönünde üçgen düzeninde uçan elmas biçimli üç cisim görüldü. Araçlar ses çıkarmıyorlardı ve gökyüzünü kat ederken düzenlerini hiç bozmadılar. Onlarca yıldır gökyüzünü inceleyen gözlemci, uydu, yeniden atmosfere giren uzay çöpü, göktaşı gibi olgulara yabancı değil. Araçlar çok parlak beyaz renkte ve hemen hemen çıplak gözle Venüs’ün görüneceği büyüklükteydiler. MILLER BAY – Annamarie Johnstone, 2 Haziran 2004 günü Kitsap County’de gökyüzündeki kimyasal izlerin fotoğrafını çekiyordu. Tab ettirdiği filmde daha önceden görmediği bir aracın bulunduğunu fark etti. Cismin çevresinde renksiz bir iyonizasyon tabakasının varlığı dikkati çekiyordu.

Arkansas - Nükleer Reaktör Üzerinde Işıklar
15.06.2004

RUSSELVILLE – 28 MayısNisan 2004 günü gece saat 10.11’de görgü tanığı posta kutusundan mektuplarını alırken, evinin üzerinde ve benim evimin yaklaşık iki mil uzağındaki Arkansas Nükleer 1 Reaktörü’ne 30 derece açıyla seyreden iki büyük turuncu renkli ışık topu gördü. İfadesi şöyle: “İki ışığın önce üçe, sonra dörde bölünmesini, sonra da tamamen ortadan kaybolmasını izledim. Ne kadar süreyle orada bulunduklarını bilmiyorum, çünkü görünüşe göre ben yalnızca gösterinin sonuna yetişmiştim.”

Illinois - Göz Kamaştıracak Kadar Parlak Cisimler
15.06.2004

VILLA PARK – Görgü tanığı, 2 Haziran 2004 akşamı masasının başında ev ödevini yapmakla meşgulken pencereden dışarı baktı ve parlak bir ışık gördü. Kendi ağzından dinliyoruz: “Yaklaşık 100 fit yükseklikte, hiçbir ses çıkartmayanm iki parlak ışığın havada asılı durduğunu gördüm, sonra birdenbire fırlayıp gittiler. Fakat bundan 5 dakika sonra, 10 dakika kadar süren çim biçme makinesi sesine benzeyen bir ses duydum. Penceremden baktığımda bu sesin gökyüzündeki göz kamaştırıcı ışıklardan kaynaklandığını anladım. Işıkların hafifçe titreştikten sonra aniden yıldırım hızıyla uçup gitmesi üzerine bunların bir tür UFO olabileceğini düşünmeye başladım. “

Afganistan - Gümüş UFO
08.06.2004

KABİL – 15 Nisan 2004 gecesi saat 1’de görgü tanığı uyanmış, tuvalete giderken, gökyüzünde doğudan güneye doğru büyük bir hızla hareket etmekte olan nokta büyüklüğünde gümüş renkli bir parıltı gördü. Görülebilen başka bir ışık yaymıyordu. Başlangıçta görgü tanığı bunun bir kuyrukluyıldız olduğunu düşündü, fakat kısa bir süre sonra öyle olmadığını anladı. UFO parlaktı, hızlıydı ve yaklaşık olarak bir yıldız büyüklüğündeydi. Arkasında herhangi bir iz bırakmıyordu.

Malezya - Uçan Garip Yıldız
08.06.2004

SEREMBAN- 21 Nisan 2004’te şahit sabah 5 civarında aniden uyandı, çünkü vantilatör çalışmıyordu; ani bir elektrik kesintisi olmuştu. Şunları bildiriyor: “Benim bölgemde çok nadir elektrik kesintisi olur; bu yüzden rahatlamak için dışarı çıktım ve yıldıza benzeyen bu garip ışığı gördüm. Fakat gökyüzünde, kuzeyden güneye tam gazla, bir uçaktan daha hızlı gidiyordu ama hiç ses çıkarmıyordu. Yaklaşık 05:45’te ona daha yakından bakmak için dürbünümü kaptım ve bu garip, yıldıza benzer şey gitmişti. Onun bir uçak olmadığını biliyorum.”

Colorado - Uçan Üçgen
06.06.2004

PARKER – “18 Temmuz 2004 gecesi saat 12.45’de A Perfect Circle grubunun Red Rocks’taki konserinin ardından eve dönerken arkadaşım ve ben, Jordan ve Main caddelerinin birleştiği yerde gökyüzünde sabit biçimde duran garip, parlak turuncu renkli bir ışık gördük. Parlak ışığı izlemek için hemen arabayı durdurdum. Yolun ortasındaydım ve civarda başka araba yoktu. Derken ışık giderek büyüdü ve bize doğru gelmekte olduğunu anladık. Kırmızı ve mavi ışıkları olan üçgen biçimli bir araç yavaşça üzerimizden geçti. Gerçekten tuhaf bir görünümü vardı. Bir tür jet uçağı olduğunu düşünebilirdim...fakat çok yavaş gidiyordu ve çıkardığı ses de farklıydı. Arkadaşım da ben de içkili değildik ve ikimiz de daha önce hiç buna benzer bir şey görmemiştik.
Georgia - Uçan Üçgen
20.05.2004

CALHOUN – 15 Nisan 2004 gecesi10.30 civarlarında 30 yaşındaki bir erkek, astronomi teleskopuyla dışarıdayken tuhaf, ürpertici bir his duydu ve yukarı baktığında tam ağaç tepelerinin üzerinde büyük üçgen biçimli bir cisim gözlemledi. İlk izlenimi bunun bir helikopter olduğu yönündeydi, fakat hiçbir ses duymuyordu. Araç yavaşça Calhoun yönünde ilerliyordu ve parlak mavi renkte projektörü andıran bir ışık demeti yayıyordu. Yakındaki bir dağın diğer tarafına geçip gözden kaybolana dek güneyden kuzeye doğru seyrini sürdürdü.
WOODSTOCK – Georgia’da yaşayan 48 yaşındaki bir adam, 7 Nisan 2004 günü saat 4.25’de aracını kasabada evinin yakınında bulunan bir tamirhaneye götürürken kuzeydeki dağınık kümülüs bulutlarının tam üzerinde duran donuk gri-gümüşi renkli, madeni bir küreye benzeyen cismi fark ettiğini bildirdi. Anlattığına göre cismi izlemeye devam etti, gerçek büyüklüğünü ve uzaklığını kestirmek güçtü, fakat havada hafifçe sürüklenmiş olabilirdi. Daha sonra cisim bir bulut tarafından kaplandı. Çok daha yüksekten seyreden üç ya da dört jet uçağı otuz dakikalık gözlem boyunca bölgeden geçtiler.


Kanada - Gözlemler Artıyor
20.05.2004

VANCOUVER, BC. – 24 Nisan 2004 akşamı saat 9’da görgü tanığı yaklaşık 2.500 fit yükseklikte beyaz bir ışığın doğu yönünde Seymour Dağı’ndan Indian Arm’a doğru hareket etmekte olduğunu gözlemledi. Küçük uçakların çoğundan daha hızlı yol alıyordu. Birden beyaz ışığın söndüğünü gördü. Birkaç saniye sonra elektronik flaşı andıran tek bir kırmızı flaş gördü, sonra beyaz ışık yeniden belirdi ve daha önce bulunduğu yere aynı hızla geri döndü. Küçük bir uçağın bu kadar büyük bir hızla ters yöne dönmesi mümkün değildi. Görgü tanığı anlatıyor: “Hemen yeni video kameramı kaptım, ısınması için gereken birkaç saniyede ışık yeniden sönmüştü, fakat yine de gökyüzünde küçük bir ışık kalmıştı. Bununla birlikte bölgede hiçbir şey göremedim. Dürbünümle baktığımda da herhangi bir şey bulamadım.”
14 Nisan akşamı saat 10’da görgü tanığı kuzeye doğru hareket etmekte olan, oldukça büyük bir göktaşına benzeyen bir cisim gözlemlemişti. “İzlerken birdenbire küçüldü ve saniyeler içinde halen aynı yöne doğru gitmekte olan bir uydu gibi göründü. 2002 yazında aynı buna benzeyen bir cisim görmüştüm.
Indiana-Disk
03.05.2004

MOORSVILLE- 11 Nisan 2004 saat 18:40’da arabamın 300 fit kadar üzerinden çapı 10-12 fit olan gümüş renkli disk şeklinde bir cisim geçtiğinde şehrin kuzeyinde 67. Güney otoyolunda güneye doğru ilerliyordum. Bu cisim saatte 100 mil hızla ve yukarıya doğru 3-5 derecelik bir açıyla batıdan doğuya doğru ilerliyordu. Yalnızca 3-4 fit kalınlığındaydı, ışık saçmıyordu, kanatları yoktu ve duman çıkarmıyordu

Iowa-Yumurta
03.05.2004

PERRY-08 Nisan 2004 günü saat 00:27’de Mc Creary Eğlence Merkezi’nin hemen üzerinde havada asılı duran cisim çok büyüktü ve parlak yeşil ışıklar saçıyordu. Sonra vızıltıya benzer tiz bir ses çıkararak dönmeye başladı. Sonra birden şekil değiştirerek turuncuya sonra da kırmızıya dönüştü, ardından yine yeşil oldu. Bu şekilde biraz daha döndükten sonra durdu ve ardında mavi bir iz bırakarak gözden kaybolmadan hemen önce sanki düşecekmiş gibi havada bir süre öylece asılı kaldı. Cisim gözden kaybolmadan önce beyaza döndü ve sanki ateş edilmiş gibi bir ses çıkardı.
Wisconsin-Parlak Işık
03.05.2004

HAZEL GREEN/BENTON- 09 Nisan 2004 günü saat 18:40’da 14 yaşındaki kızımı çalıştığı yerden almaya gidiyordum. Gökyüzünde hareket etmeyen, çok alçak, parlak bir ışık gördüm. Yaklaştıkça parlak, kırmızı bir ışık olduğunu fark ettim ama yanıp sönmüyordu. Işığın tam altındaydım fakat o sırada yalnız olduğum için durup arabadan inmeye korktum. Kızımı aldım ve aynı yola geri döndim. Kızım kuzeye doğru baktı ve “Bu da nedir?” diye sordu. Işık yine oradaydı. Daha da alçaktı ve hareket ediyordu. Işığı kuzeybatıya doğru takip etmeye başladım fakkat onu kaybettik. Acil iniş yapması gereken bir uçak olabilir mi diye merak ettik ama alana inin yapan bir uçakla ilgili hiçbir şey duymadık.

Tennessee-Ok Ucu Şeklindeki UFO
03.05.2004

NEWPORT-14 Nisan 2004 günü saat 23:00’da gördüğüm cisim ön tarafında başa benzer bir çıkıntısı olan bir ok ucu görünümündeydi. Bir kuşunki gibi yanlara açılan geniş kanatları yoktu, onun yerine vücuduna yapışık olan uçan bir sincabınkine ya da yarasanınkine benzer kısa ve kalın kanatları vardı. Kanatlar başa benzeyen çıkıntının hemen yanından çıkmışlardı ve arka taraftaki bir noktaya doğru ufalarak uzanıyorlardı. Cismin boyu baştan aşağı 3 fit kadar vardı ve omuz kısmında genişliği 2 fitin biraz daha üstündeydi. 150 fit kadar yüksekten, bir çizgiyi takip ederek çok hızlı ilerliyordu. Cismin hareket etmesini sağlayan kanat çırpması gibi bir tür itici güç fark etmedim. Sanki hızla kayıyormuş gibi görünüyordu. Aynı yükseklikte batıya doğru yönelerek gözden kayboldu. Bunlardan başka hatırladıklarım; kanatların kenarındaki açık kahverengi yerler ve muhtemelen koyu kahverengi ya da siyah olan, koyu renk dış cepheydi.

İngiltere-Sessiz, Artı şeklindeki cisim
03.05.2004

LONDRA-Onu ilk 10 Nisan 2004 saat 18:40’da gördüğümde çok parlak bir ışık halindeydi. Ve bana doğru renk değiştirerek geliyordu. Sonra aniden parlak ışık durdu ve tam üzerimdeyken ışıklar bir artı şekli oluşturdular. En ilginci bu kadar yüksekte durmasına rağmen hiç ses çıkarmıyor olmasıydı ve tam başımın üzerinden geçerken iki kez olduğu yerde sallandı. Sonra ilerledi ve gözden kayboldu. Heathrow havaalanının yakınında yaşadığım için hava araçları görmeye alışkınım ancak bu şimdiye kadar gördüklerimin hiçbirine benzemiyordu.

Kanada-Turuncu Renkli Işık
03.05.2004

WILLIAMS LAKE,INGILIZ KOLOMBIYASI- 09 Nisan 2004 saat 23:30’da Brian Vike ağaçların tepesine yakın bir yerde belli bir uzaklıkta hareketsiz duran portakal şeklindeki nesneyi rapor eden bir telefon aldı. Cisim yaklaşık bir dakika boyunca olduğu yerde kaldı sonra iki turuncu renkli ışığa bölündü ve hızla kayboldu. Cisim güneybatıda görüldü. Ne ani bir hareket rapor edildi ne de bir ses duyuldu. O gece gökyüzü açık ve bulutsuzdu.

Minnesota-V ve W biçimli UFO’lar
02.05.2004

ST.PAUL-Şehir merkezindeki bir gökdelende yaşayan görgü tanıkları 10 Nisan 2004 günü saat 20.30’da sigara içmek için balkona çıktılar. Tanıkların bildirdikleri şöyle: “Karım güneye doğru giden “V” şeklinde bir cisim farketti. Cismi bana gösterdi ve beraber bakmaya başladık. Aklımıza gelen ilk şey onun bir UFO olduğuydu fakat üç dakika kadar gözlemledikten sonra cismin tuhaf bir “W” ya benzemeye başladığını farkettik. Şimdi güneydoğuda buluta benzeyen tepesinden hafifiçe aydınlatılmış bir cisim asılı duruyordu.

Karım ve ben St.Paul şehrinin merkezinde 06 Nisan 2004 günü saat 20:30’da aynı şekli yine güneye giderken görmüştük. Daha önce de gökyüzünde açıklanamayan tuhaf cisimler gördüm fakat böylesi ışıklandırılmış “V” şekilli bir cisim ilk defa görüyorum.

Illinois – Daire Şeklindeki Karanlık Gemi
25.04.2004

CHICAGO – 05 Nisan 2005 Gözlemci Michigan Gölü kıyısının 30 derece üzerinde Chicago şehri merkezine yakın bir yerde açık bir gökyüzünde yuvarlak biçimli karanlık bir araç gördü. Cisim yuvarlak biçimliydi veya çok kısa bir silindir biçimindeydi, herhangi bir harekette bulunmuyor ve ses çıkarmıyordu. Bir mil kadar uzakta olabilirdi. 31. karayolu üzerinde Lake Shore Drive’dan çıkmış kuzeye doğru yönelmiştik. Araç bizim güneybatımızdaydı ve bölgede başka bir araç görülmüyordu. Çapı 30-50’ kadardı, ama karşılaştırma yapabileceğimiz bir referans noktası bulunmuyordu.

Tennessee – Uçan Üçgen
25.04.2004

MURFREESBORO – 02 Nisan 2005 gecesi saat 11’de delta biçimli bir cismin Nashville’e doğru uçtuğu görüldü. Görgü tanıkları köpeklerin havlamasını duydular ve ne olduğunu anlamak için dışarı çıktılar. Bir diziliş içinde dönen iki ışık gördüler. Başta bunların iniş ışıkları olduğunu düşündüler, fakat biri diğerinden hafifçe farklı bir hareket yaptı. Işıklar kuzeybatı yönünde ilerlediler ve birleşir gibi göründüler. Sonra, aracın delta şeklinde olduğunu ve alt kısmında yaklaşık altı adet fara sahip olduğunu gördüler. Araç kuzeybatı yönünde gözden kaybolurken hafif bir kükremeye benzer hafif bir ses duyuldu.


Kentucky – Devasa Araç
16.04.2004

LOUSVILLE – 23 Mart 2004 saat 04:10 da gökyüzünde koni şeklinde devasa bir araç ilerliyordu. Birkaç saniye durduktan sonra hızını artırarak ilerlemeye devam etti. Görgü tanığı Lousville’de yeni yapılan kestirme bir yoldaydı ve arabasından inip bu bir mil ötede 45 derece açısı olan devasa aracı seyretmeye başladı. “Aracın görülebilen 4 ışığı vardı. Bunların ikisi aracın üstünde, ikisi ise altındaydı. Sıcaklık 32 dereceydi ve hava berraktı. Araç kuzeybatıya ilerliyordu. Uzunluğu yaklaşık 300 yardaydı ve hiç ses çıkarmıyordu. Tepesi ise bunun yarısı kadardı. Bu araç ana gemilerin bile ana gemisi olmalıydı. Bu bir uçak, helikopter ya da bir kuş değildi. Ne gördüğümü biliyorum. Ceza hukukunda, özel araştırmalarda kariyerim, kayıp şahısları bulmada sertifikam var ve yasadışı avlanma ve parmak izi çıkarma konularında eğitim gördüm. Sadece gerçekler ve gerçekler için çalışırım ve bu da bir gerçektir.”

Rhode Adası – Yumurta Şekilli Obje
15.04.2004

BATI WARWICK – 26 Mart “Oğlum ve ben köpeğimizi yürüyüşe çıkarmıştık. Sonra gökyüzünde kayan bir yıldız olduğunu sandığım bir nesne gördüm. Oğluma “Bak kayan bir yıldız!” dedim. Bunu söylediğim anda bu nesnenin kayan bir yıldız olmadığını fark ettim çünkü yatay bir şekilde ve çok yavaş ilerliyordu. Sonra “Bu kayan bir yıldız değil, bu bir UFO” diye haykırdım. Daha sonra bunun bir tür misil olabileceğini düşündüm. Fakat sonra nesne ikiye ayrıldı. Ya da bunlar zaten birbirlerine çok yakın iki parçaydılar ve sadece birbirlerinden uzaklaşmışlardı. Sonra bu parçalardan biri doğuya diğeri ise kendi halinde güneydoğuya doğru gitti.”


New York – Bir UFO Uçan Üçgen Bir Nesneyle Görüntülendi
08.04.2004

WANTAGH – Fotografçı günbatımının resmini çekmişti. Resimleri 14 Mart 2004’te akşam 5’te tab ederken arka planda beyaz bir küre gördü ve resmi daha da büyüttü. Ortaya çıkan bir UFO’ydu. Beyaz renk bir küre şeklindeydi fakat tam altından beyaz bir ışık süzülüyordu. Altında güneş batarken arkasında gece mavisini bırakmıştı.

LAKE GROVE – 16 Mart 2004’te 6:23’te görgü tanığı arabasını garaja park ederken göğün batısında üçgensi uçan karanlık bir nesne gördü. “İnsan yapımı bir şeye benzemiyordu. Daha önce hiç böyle bir şey görmemiştim. Köşelerinden mavi ışık süzülüyordu ve dairesel hareketlerle ilerliyordu” dedi. “Nesne kuzeye doğru uçarken havada birkaç dakika asılı kaldı. Hızla kayboldu. Kelimelerle ifade edilemez bir olaydı!”


Georgia – Gümüş Puro Biçimli Cisim
07.04.2004

MARIETTA – 10 Mart 2004’te bir çift saat 2:20 civarında Johnson Ferry Road’dan kuzeye doğru gidiyorlardı. Arabanın camından berrak gökyüzüne baktıklarında kanatları olmayan gümüş renginde uçağa benzer bir nesne gördüler. Etraflarını hafif bir ışıkla aydınlatıyordu. Hiç hareket etmiyor gibiydi ve ses de yoktu. Birkaç dakika izledikten sonar, neden kanatlarını göremediğimi merak ettim. Yavaşça arabayı kenara çektim (20/40) böylelikle daha rahat görebilecektim. Yakından baktığımda da kanatlarını göremedim. 30 saniye kadar daha seyrettim. Gittikçe küçülmeden ya da bir bulutun arkasına gizlenmeden birden bire kayboldu. Kocama bir UFO gördüğümü zannettiğimi söyledim. Beş dakika sonra evimize doğru yola çıktık ve havada hızla bir şeyin geçtiğini duydum.

LOWA-- - UÇAN TABAK VE KIRMIZI İŞARETLER
26.03.2004

SIOUX CITY--- 14 Mart 2004 saat akşam 5:30 bir grup arkadaş kamp yapıyorladı ve dere yolu boyunca yürülerken batıda kırmızı bir ışık gördüler.Ona doğru yürümeye başladılar.Saatime baktığımda sabah 3:11 di.Sonra Orda başka bir kırmızı ışık göründü saatime baktım 3:31 di.Biraz tuhaf olduk ve çadırlarımıza geri döndük çadırda arkadaşlarımızdan birinin sırtında sivrisinek ısırıklarına benzeyen çeşitli kırmızı noktakar gördük.Ve sonra hepimizde o noktalardan olduğunu fark etik.O gece tabak şekilli gemiye götürüldüğüme dair rüya gördüm.Sabah diğer arkadaşlarımında kesinlikle aynı rüyayı gördüklerini söylediler.

U.K./İSKOÇYA --- ÇEŞİTLİ GECELERDE GÖRÜNEN DİSK ŞEKLİ
26.03.2004

PAISLEY—03 Mart 2004 gecesi Edinburg’da Napier Üniversitesinde grafik iletişim öğrencisi “ gökyüzünde asılı duran ışık setini fark etti.12 Yaşındaki kardeşide görüntüyü doğruladı.Cisim kendisinin genişliğini kaplayan mavi ve kırmızı yanıp sönen titreşen parlak beyaz ışıklar içeriyordu.Sonraki gece saat 10.20 de aynı ışık şekli tekrar görüldü.Herhangi bir yöne doğru hareket yoktu fakat öncekinden daha büyüktü buda bu sefer daha yakında olduğunun işaretiydi.Çarşamba günü Burger King de çalışıyordum ve benzer şekilli ışıkları daha net biçimde gördüm fakat herhangi bir önemli hareketi yoktu.İki iş arkadaşımda baktılar ve cismin genişliğini kaplayan kırmız ve mavi ışıklı yanıp sönen beyaz ışıkları gördüler fakat hemen bir uçak olduğunu söylediler.10 dakika sonra cisim halen oradaydı ve bana sence o bir UFO mu diye sordular.Sonra eve gittiğimde annem diğer kardeşimde cisme baktılar.Hepimiz bir dirbünle baktık ve UFO kenarını çevreleyen beyaz ışık ve yanıp sönen kırmızı ve mavi ışıklı tabak şeklindeydi.

MISSOURI--- TURUNCU IŞIKLAR
26.03.2004

ANNAPOLIS-- 10 Mart 2004 te saat gece 7 sıralarında Black nehrinin yakınlarında Champion Springs Ranch yolu üzerinde araba ile gidiyorlarken gökyüzünde 5 tane çok parlak turuncu küreler gördüler.İlk bakışta Romalıların havai fişeklerinin ışık topları gibi görünüyorladı.Sonra V şeklinde bir küme kaz gibi uçmaya başladılar.Bu olay ağaçlık alanda oluyordu ve zaman zaman küreden gelen ışık ağaçlar üzerinde parlıyordu.Kürenin gözden kaybolmasından sonra gökyüzünde yanıp sönen ve uçağa benzeyen çeşitli ışıklar gördüm.Sonra gökyüzünde oldukça sesli bir gümbürtü duyduk sesle ilgili bir gümbürtüydü. Daha sonra küreleri gördüğünü söyleyen ve onları diğer durumlarda gördüğünü söyleyen çiftlik sahibyle konuştum.

KANADA---- KIRMIZI IŞIKLARIN PARLAK HALKASI
26.03.2004

DECKER LAKE--- 02 Mart 2004 saat 10.30 da oldukça anormal bir cisim hareket etmeden önce gökyüzünde 10 dakika süre ile görüldü.Cisim oldukça parlak ve beyazdı ayrıca ortasında cisimi saran kırmızı bir halka vardı.Araştırmacı Brian Vike HBBC yerel havaalanını aradı ve bilinen hiçbir hava aracının uçmadığını öğrendi.Görgü tanıkları Francois gölünün hemen üzerinde sessizce uçan ve parlayan uçan büyük bir cisim izlediler.Diğer tuhaf cisimler hayvan mutasyonları olan Grassy Plains bölgesinde bulunan ki dağların arkasına doğru düşerek fantastik hareketler yapıyorlardı.Ayrıca yerliler tarafından tuhaf yaratıkların görüldüğü rapor edildi.Canadian Search ve Rescue Buffalo hava araçları o gece Francois gölü üzerinde uçuyorlardı.Bazı görgü tanıkları bu araçların neden göl üzerinde uçtuklarını öğrenmek istediler fakat mürettebat neden orada uçtuklarına dair hiçbir açıklama yapmadılar.

ISVEÇ--- HIZLI HAREKET EDEN IŞIKLAR
26.03.2004


KISTA--- 07 Mart 2004 tarihinde akşam saat 10:00 civarında 17 ve 18 yaşında iki kız öğrenci renkleri sarı mavi ve kırmızı olan beş tane güçlü parlak ışık gördüler şekilleri cisimden cisime fark gösteriyordu fakat çoğunluğu yuvarlaktı.Birdenbire göründüler ve iki saniyeleğine durdular ve bir hava aracından 10 kez hızlı birşekilde gökyüzünün yükseğine çıkmaya başladılar.İlk önce beş taneydiler sonra onsekiz tane oldular.

İNGİLTERE--- ASILI ELMAS
25.03.2004

BLACKBURN 08 Mart 2004 te saat gece 1:45 te oldukça soluk mavi gökyüzünde puro şeklinde bir cisim uçuyordu.Bazen cisim Gökyüzünün parlaklığa yakon yerlerinde siyah görülebiliyordu ve uçarkende metalik renkte görünüyordu.Cisim sessizdi ve bir tarftan bir tarafa uçar gibi görünmüyordu fakat sanki bir daire ekseninde döner gibi dairesel haraketler yapıyordu. erçekten açıklaması çok zor çünkü şekli tuhaftı bazen bir çubuk şeklinde görünüyordu fakat etrafta uçtuğu zaman sadece çubuğun sonunu(ucunu) görebiliyordunuz sonra ufak ve yuvarlak bir şekil olarak görünüyordu.Aslında şekil değiştirmiyordu sakin hareketlerinden dolayı şekil değiştiriyormuş gibi görünüyordu.


İngiltere-Puro Şeklindeki UFO
15.03.2004

CHELMSFORD: Beş cisim havada bir üçgen şekli oluşturmuş havada donmuş gibi asılı duruyordu. Daha sonra 09 Mart 2004 günü saat 15.00’de hiçbir iz bırakmadan yok oldular. Cisimler tamamıyla görünüyordu ve oldukça alçaktaydılar. Her birinin alt kısmında siyah birer daire vardı. Çim biçme makinasıyla elektrik süpürgesi karışımı bir ses çıkarıyorlardı. Evdeki radyo ve televizyondan gelen garip sesler cisimlerin gitmesiyle kayboldu. Cisimler uzaklaşmadan önce yere tohuma benzeyen küçük siyah noktacıklar düştü ve cisimler ortadan kaybolduğunda arkalarında yaklaşık on dakika boyunca kaybolmayan kırmızı bir ışık çizgisi bıraktı.

Karayip Gezisi- Uçak Değil UFO
15.03.2004

COZUMEL (Meksika): “The Navigator of the Seas” adlı Karayip yolcu gemisinde bulunan bir grup gözlemci arasındaki görgü tanığı olayı şöyle anlatıyor. “35. yaş günümü kutluyordum. 04 Mart 2004 günü 03.50 sularında arkadaşlarımda o üç parlak ışığı gördüğümüzde diskodan çıkıyorduk. Renkleri beyazdı, hareket etmiyorlardı ve çapraz şeklinde sıralanmışlardı. Uçak olduklarını düşündük fakat kıpırdamıyorlardı ve bir uçağınkine benzer ışıkları yoktu. Ayrıca bir uçak gibi de ses çıkarmıyorlardı. Okyanusta olduğumuzdan yakınlarımızda kara yoktu. Bir süre sonra en alttaki UFO havalandı, renkli ışıkları yandı ve ortadan kayboldu. İkinci UFO’da aynı şekilde havalandı. Hiçbir ses ve iz yoktu. Sonunda üçüncüsü de aynı şekilde havalandığında gerçekten korkmuştuk, işte o zaman şu UFO hikayelerinin doğru olabileceğini anladım.

Texas-Disk Şeklindeki Cisim
15.03.2004

ALEDO: 04 Mart 2004 günü saat 17.00 sularında olayın görgü tanığı dışarıda gördüğü uçan cismi ailesine anlattı. Olayı duyan ikinci görgü tanığı dışarı çıkarak gökyüzünde serbest bir şekilde dolaşan bir cisim gördü. Cisim ileri geri gidip geldiğinde bunun disk şeklinde bir nesne olduğunu anladı. “Onu yükselip de gözden kaybolana dek on dakika boyunca izledim. Gördüğüm cisim bu kadar büyük olmasaydı ve bir diske benzemeseydi olayı rapor etme gereği duymazdım. Cisimde ne ışıktan ne de sesten eser vardı, dış yüzeyi parlak madeni bir renkti.Sanırım cismin düzgün yüzeyinde bir desen vardı fakat ne olduğunu çıkaramadım.

Florida-Işık Saçan Cisimler ve Üçgen Bir Nesne
15.03.2004

NOKOMIS: Cisimler 09 Mart 2004 günü saat 08.00’de Meksika Körfezi’nin hemen üzerinde belirdi. Önce üstlerinden ve altlarından ışıklar saçan üç parlak cisim vardı sonra bunlara ikinci bir sıra halinde üç tane daha ışık saçan cisim eklendi. Önce dikey duruyorlarmış gibi göründü fakat sonra bulunduğum yere göre yatay durumda göründüklerini ve sonra durdukları açıyı pek çok defa değiştirdiklerini gördüm. Şimdi yaklaşık yirmi bir tane ışık saçan cisim havada asılı duruyordu. Polisi aradım, böylece olaya benden başka bir de polis memuru şahit olmuş oldu. Polis memuru bir helikopter çağırdı, ancak helikopter cisimlerin olduğu yöne hareket edince cisimler bir anda ortadan kayboldular. Fakat beş dakika içinde geri geldiler. Işık saçan cisimleri o akşam güneş battıktan sonra saat sekize kadar görmeye devam ettik.

FT.WALTON SAHİLİ- 23 Mart 2004 günü saat 21.30’da Eaglin Hava Kuvvetleri Üssü’nün üzerinde bir nesne dolaşmaya başladı. Nesne alt kısmında parlak ışıklar saçan bir üçgen biçimindeydi ve tamamen sessiz bir biçimde aşağı yukarı ve yanlara manevralar yapıyordu, bir uçak kadar büyüktü. Nesne ya hava üssünün yakınında ya da üzerinde beliriyordu, nesneyi gören bölgeyi yakından tanıyan biriydi.

New York-Üçgen Şeklinde Bir Cisim ve Büyük Bir Ufo
15.03.2004

NEW YORK ŞEHRİ (Brooklyn): Bir derginin yazarı ve yayın yönetmeni 05 Mart 2004 günü saat 19.00 sularında yeşil ışıklar saçan parlak gri bir kürenin gökyüzünü belli belirsiz aydınlatarak güneydoğuya doğru hızla hareket ettiğini gördüğünde Brooklyn’deki Pasifik Caddesi’nde yürüyordu. Gazeteci-yazar daha sonra şunları bildirdi, “Olduğum yerde öylece kalıp ona baktım, kayan bir yıldız kadar hızlı 30.000 fit kadar yüksekten ufuk çizgisi boyunca ilerliyordu ve çok da büyüktü. Uzaktan bir tenis topu büyüklüğünde görünen bu kusursuz daire geçtiği yerde izini bırakıyordu. Düz bir çizgi boyunca ilerleyerek yavaş yavaş beden uzaklaştı ve sonra da kararmakta olan gökyüzünde gözden kayboldu. Hayatımda hiç böyle bir şey görmemiştim!”

Florida- Uzaylıyla Karşılaşma
14.03.2004

Orlando: 20:45 sularıydı ve ben Orlando şehir merkezinin hemen doğusundaki Downy Park gölünde, 6 Mart 2004’te, yayınbalığı avlıyordum..Kıyının yakınındaki suda hafif bir dalgalanma gördüğüm ve duyduğum sırada, balık tuttuğum iskelenin yanındaki ormanda/bataklıkta ayak sesleri duydum. Sonra beni seyreden iki leylek bacak ve bir kafa gördüm. Tam bana bakıyordu, çok korkmuştum ve “Hey!” diye bağırdım, gözlerini dikip gözlerime baktı. İskeleden kaçmaya hazırlandım ve 911’i aradım; bana kımıldamamı ve polisin yolda olduğunu söylediler. Gördüğüm bir insan değildi; yerel bir hayvan da değildi, fakat görünüşe bakılırsa beni incitmek istemedi; çünkü eğer isteseydi, yapabilirdi. Hayatım boyunca onun gibi bir şey görmedim.
New York – Uçan Üçgen
02.03.2004

NEW YORK CITY – Bir tıp öğrencisi 25 Ocak 2004 günü sabaha karşı saat 4’te Hudson Nehri üzerinde yaklaşık iki dakika boyunca asılı duran, üçgen biçimli büyük bir UFO gördüğünü rapor etti. Bir şey arıyormuş gibi görünüyordu, çünkü ortasındaki bir yerden açık mavi renkte bir ışın çıkıyordu. Ben kameramı çıkarttığım sırada yavaşça alçaldı ve suyun içine girdi. Benim dışımda birçok insan da bu cismi gördü. UFOcenter’dan Peter Davenport’a teşekkürler.
BROOKLYN – Gözlemci 28 Ocak 2004 akşamı saat 8.55’te batı yönüne bakarak yürüyordu ki gökyüzünde çok hızlı hareket eden ve sonra da kaybolan yeşil bir ışık gördü. Gözlemcinin ifadesi şöyle: “Üzerinde bir ışık bulunan cisim başımın üzerinden batı yönüne doğru uçtu, fakat karanlıkta ayırt etmek zordu, zira bu yörede evler kahverengi taştan yapılır; ışık, arada sırada geçen uçak veya helikopterlerden çok daha aşağıda görünüyordu. Çıldırdığımı düşünmeye başlamıştım ki, yakınlardaki bir gencin de arkadaşına onu gördüğünü anlattığına tanık oldum. Notlarımızı karşılaştırdık ve onun gördüğü şeyin de benim gördüğümle aynı olduğu ortaya çıktı”

New Hampshire – Bir Patlamayla Yeşil Bir Işığa Dönüşen Parlak Işık
02.03.2004


COLEBROOK – 1 Şubat 2004 günü akşam 7 sularında Monadnock Dağı’nın biraz güneyinde, batı ufkunda, başta Venüs olduğu düşünülen parlak beyaz bir ışık gözlemlendi. Bir saat sonra, arabasıyla US Route 3 yönünde güneye doğru gitmekte olan gözlemci, ışığın yavaşça kendisine doğru hareket eder gibi göründüğünü fark etti. Hareketlerinden ve bulunduğu bölgeden dolayı bunun bir sınır devriye helikopteri olabileceğini düşündü. “Saat 7.30 olduğunda cismin benim bulunduğum bölgeye doğru hareket etmekte olduğu apaçık belliydi” diyen gözlemci sözlerine şöyle devam etti: “Arada sırada parlak beyaz ışığa göz atmaya devam ediyordum ki, birdenbire bir patlamayla yeşil bir ışığa dönüştü ve Connecticut Irmağı Vadisi’ni hem New Hampshire hem Vermont tarafında aydınlattı. Patlama sırasında asma bıyığını andıran küçük parçalar yere indi. Arabada benimle birlikte bulunan yolcu çok korktu ve eve gitmemiz konusunda ısrar etti”.
Avustralya – Birdenbire Gökyüzüne Fırlayan Üç Büyük Beyaz Disk
02.03.2004

MELBOURNE – 2 Şubat 2004 akşamı yaklaşık 6.30’da görgü tanığı alışveriş merkezinden evine doğru yürüyorken, boş bir arazinin yaklaşık üç feet üzerinde süzülen üç beyaz renkli disk gördü. Disklerin her birinin çapı yaklaşık 30 metreydi ve birbirlerine bitişik durumdaydılar. İlk başta görgü tanığı bunların bir tür su deposu aygıtı olduğunu düşündü. Kendi ifadesiyle: “Onlara doğru yaklaşmak üzere ilk birkaç adımımı atmıştım ki, üçü birden 500 metre kadar yukarıya sapanla fırlatılmışçasına çıktılar ve birden ani bir hareketle doksan derece açıyla dönüp birkaç saniye içinde gözden kayboldular. Ben üniversitede fizik okuyorum ve şunu söyleyebilirim ki, kalkışı takip eden dört saniye içinde ya ses hızını aştılar ya da çok yaklaştılar. Saatte yaklaşık 200 mil hızla kalkmaları, hızlarını artırarak dikeyden yataya doğru doksan derecelik bir açıyla dönüş yapmaları, sonra daha da hızlanarak birkaç saniye içinde bulutsuz mavi bir gökyüzünde gözden kaybolmaları inanılmazdı. Bu olaydan sonra hiç uyumadım. Her yere tamamıyla sessizlik hakimdi. Kız arkadaşım dışında kimseye bahsetmedim bu olaydan ve hiçbir zaman da bahsetmeyeceğim.”

New Jersey – Kuşkulu Biçimde Hareket Eden Işıklar ve Disk
02.03.2004

PENNSAUKEN – 29 Ocak 2004 akşamı saat 9.30’da görgü tanıklar iki ayrı UFO gördü; bunlar birbirine çok yakın mesafedeydi ve havada sabit bir durumda sanki bir şeyi izliyorlarmış gibi duruyorlardı. Birdenbire bunlardan birinin ışıkları üç saniye boyunca söndü, sonra yeniden yandı. İkisi de çok yavaşça hareket etmeye başladılar ve yok oldular. Görgü tanığı şunları yazdı: “Arkadaşım Junior’a kamyonunu durdurmasını söyledim, aşağı indik ve bu araçları gördük. Oturup gördüklerimizin ne olabileceğini tartıştık ve yere çok yakın olmaları nedeniyle bunların uçak veya helikopter olamayacakları sonucuna vardık. Ayrıca hiç ses çıkarmıyorlardı. Işıkları ilk gördüğüm andan itibaren bunların normal olmadıklarını biliyordum.
CLIFTON – 2 Şubat 2004 günü öğle 12.30 sularında sessizce ve yıldırım hızıyla, gökyüzünü adeta yırtarcasına ilerleyen disk şeklinde bir cisim iki kişi tarafından gözlemlendi. Görgü tanığının raporu şöyle oldu: “Bu konulara inanmayan kuzenimle birlikte arabadaydım ve cismi bana o gösterdi. Şakayla karışık ‘bu bir UFO mu?’ dedi ve bunlara inanan biri olduğum için bana güldü. Bir ses duyabilmek için arabanın bütün pencerelerini açtım, ancak hiçbir ses yoktu. Arabamızın o kadar yakınında bulunan herhangi bir hava taşıtı ses çıkarırdı. Üzerimizden geçerek uçup gitti ve 10 saniyeden kısa bir süre içinde görüş alanımızdan çıktı, fakat beş saniye boyunca onu gözlemleyebildim. Kış güneşinin göz kamaştırıcı parıltısından dolayı çok parlak bir disk dışında bir şey görme imkanım olmadı.
Connecticut – Beş Adet Dağınık Işık Topu
02.03.2004

MIDDLEBURY – 1 Şubat 2004 akşamı saat 9’da iki arkadaş birbirini takip eden iki ayrı arabada yolculuk ediyorlarken, genç kız öndeki otomobilde bulunan erkek arkadaşını cep telefonundan aradı: “ Sol tarafta baz istasyonu kulesi gibi görünen şu garip ışıklara da bak!” “Işıkları kulenin tepesine doğru izleyince hepsinin değişken ve çok parlak olduğunu görüyordun. Yanıp sönmüyorlardı ve uçaklara göre çok daha alçakta havada duruyorlardı. Ben erkek arkadaşıma ısrarla onların kule olduklarını söyledim, o ise aynı fikirde değildi. On beş dakika sonra aynı yere geri döndüğünde ışıkların gitmiş olduğunu gördü. Ben de birkaç gün sonra geri dönmeye karar verdim. O bölgede herhangi bir kule olmadığını ve o ışıkları üretebilecek herhangi bir şeyin bulunmadığını doğrulayabilirim.”
Massachusetts – Avcı Uçakları Puro Şeklindeki Cismin Peşinde
02.03.2004

WOBURN – 29 Ocak 2004 gecesi saat 11:30 sularında bölgede birkaç avcı jet uçağının sesi duyuldu. Görünüşe göre yaklaşık 60 dakika önce Westport, Connecticut bölgesinde görülmüş olan bir cismi kovalıyorlardı. Cisim sessizdi; uzun, sondaya benzer uzantılara ve hepsi beyaz/mavi renkte olmak üzere birkaç parlak ışığa sahipti. Avcı uçaklarının sesi bölgede yaklaşık bir saat boyunca duyulduktan sonra her şey sessizliğe büründü. Sabah çıkan gazetelerde ve haber kanallarının herhangi birinde konuyla ilgili haberlere rastlanmadı. Hava açık ve soğuktu, görüş netliği hilal şeklindeki ayın verdiği ışıktan dolayı oldukça iyiydi.
Arizona – Disk Biçiminde Beş Gemi
01.03.2004

TUCSON – Görgü tanığı: “ 14 Şubat 2004 akşamı 7.45’de uzanmış durumda sıcak su havuzumun keyfini çıkarıyorken daha önce hiç görmediğim bir şey gördüm. Güney yönünde gökyüzüne baktığımda gelişigüzel şekilde konumlanmış sekiz adet yanıp sönen ışıktı gördüğüm. Merkezi kısımları parlaktı ve buralardan küçük ışınlar veya parıltılar çıkıyordu, bu bakımdan minyatür havai fişeklerine benziyorlardı. The Tucson Gem and Mineral Show’un o hafta sonu 50. yıl kutlamaları vardı havai fişek kullanmışlardı. Fakat havai fişeklerinin aksine bu yanıp sönen ışıklardan aşağı kor parçaları süzülmüyordu. Önce onların uçak, daha sonra da helikopter olabileceklerini düşündüm, çünkü Davis Montham Hava Kuvvetleri Üssü o yöne düşüyordu. Herhangi bir ses çıkardıklarını duymadım. Yaklaşık yirmi saniye boyunca yanıp söndüler, sonra birer-birer kayboldular ve havuzumun içinde olduğum süre içinde bir daha görünmediler.”
INDIANA – ÇOK HIZLI, PARLAK, VE YUVARLAK ŞEKİL
23.02.2004

CHARESTOWN—15 OCAK 2004 ten beri bir aile son iki haftadan beri Jeffersonville ‘ye yakın bir yerde kurulu bulunan eskibir cephanelik fabrikası üzerinde asılı duran objeyi dört kez gördüler.Aile objeyi iki kez gökyüzünde bir yıldız gibi asılı dururken kamera ile görüntüledi.Görgü tanığı” Biliyoruzki o bir yıldız değildi çünkü solgunlaştı ve belirsizleşti ve gözden kaybolurken biraz hareket etti ve diğer yıldızların arasında oldukça parlaktı.
CANADA -- IŞIK DEMETI- CISIMLER IKIYE AYRILDI.
23.02.2004

NELSON,BRITISH COLUMBIA--- 16 Ocak 2004 te bir aile tuhaf cismi gördükleri sırada kasabanın 8 km güneyinden eve doğru yola çıkmışlardı.Çocukları arka tarafta cismi gördükleri zaman çok heyecanlanmışlardı fakat babaları bir helikopter olmalı dedi.Eşi daha iyi görebilmeleri için arabayı yavaşlatması için ısrar etti ve bütün aile gökyüzünden gelen dar bir ışık demetini ve yarım mil uzaktaki bir dağı aydınlattığını gördüler.Dağın yokuşundan dolayı ormana yansıyan ışık demetini yaklaşık yarım dakika kadar kolaylıkla gördüler.Işığın nereden kaynaklandığını göremediler sonra gözden kayboldu..
17 Ocak 2004 te ikinci tanık gece saat 9:40 ta Nelson üzerinde parlak oldukça alçaktan uçan cisim gördüğünü rapor etti.Obje doğu yönünde hareket ediyordu, Cedar Street bölgesine geldiğinde 2 parçaya ayrıldı sonra güney doğuya uçtu,diğeri ise doğruca kuzeye uçtu.Kuzeye uçan parça çok hızlı hareket etti ,diğeri ise asıl cismin hızında hareket etti.
Oregon – Okyanus Üzerinde Işıklı Üç Obje
22.02.2004
COOS KOYU – 21 Ocak 2004 saat 18:00 sıraları iki görgü tanığı okyanusun yaklaşık 5 mil açıklarında gökyüzünde ışıklı üç obje görürler. Çift, raporlarında 1 objenin yüksekte ve büyük olduğunu, diğer ikisinin ise daha küçük olduklarını ifade ettiler. Büyük olanının kırmızı – yeşil ışıkları artı okyanusa yansıyan büyük ve beyaz bir ışığı vardı. Büyük olan obje manevralar çizdi sonra havada asılı durdu ve süratli bir şekilde hareket etti, diğer ikisi ise hiç kımıldamıyorlardı. Bu üç objenin ışıkları sanki bir çalılık efekti yaratıyorlardı. Tanıklar olayı dürbünleriyle izlediler. Bir Sahil Güvenlik helikopteri ise objeleri incelemek için o bölgeye doğru hareket etti.
ALOHA – 21 Ocak 2004 saat tam 18:23 te bir yedek subay ve pilot olan tanık evinin arka terasında dürbünleriyle her zamanki uydu gözlemlerini yapıyordu. Batıdan doğuya doğru normal seyrinde giden bir uydu gördü fakat bu uydunun tam üzerinde, aksi yöne ilerleyen daha soluk ve daha hızlı giden bir başka uydu daha gözlemledi. “Onu izledim ve tam ortadan ikiye ayrıldığını gördüm. Şimdi bu iki parça birbirlerine paralel bir yön izliyorlardı, süratleri bir uydununkinden daha fazlaydı. Birleştiler ve sonra tekrar ikiye ayrıldılar. Birbirlerinden 45 derecelik bir açı ile ayrıldılar ve sonra birbirlerine paralel geldiler. Bununla beraber, bu objeler bazen geriye doğru sıçrıyor, sarsılarak hızlı bir şekilde biraz öne doğru geliyor ve birleşip ilerlemeye devam ediyorlardı. Onları gözden kayboluncaya kadar izledim, bu durum toplam 3 dk sürdü. Diğer uydunun yavaş gidiyor gibi görünmesine yol açtılar fakat ben uyduları, aradaki farkı anlayacak kadar uzun zamandır izliyorum... Bir anda 90 derecelik açılar, 45 derecelik açılar... Bu durum oldukça eğlenceliydi.”

TEXAS--- DÖRT GÜMÜŞ BİR BEYAZ GEMİ ASILI DURUYORDU.
22.02.2004

HOUSTON-- 13 OCAK 2004 te akşam saat 8:25 te okuldan dönüyordum ve 5 tane ışık gördüm (dört tanesi mavi biri parlak beyaz) evimin yakınında sılı duyorlardı.Hava alanına yakın oturuyorum uçak olduklarını farzettim fakat sonra dikkatimi çektiler çünkü 5 uçak birbirlerine bu kadar yakın asla uçmazlar.Asla....Burada büyüdüm ve uçaklar benim bütün hayatım.Sonra onların havada asılı durduklarını fark ettim , hareket etmiyorlardı.Bu yüzden arabamı evin önündeki caddede durdurdum ve izledim.Dördü gümüş renkli bir tanesi parlak beyazdı.Hareket etmiyorlardı bununla birlikte birbirlerine çok yakınlardı.Sonra dedimki” tamam çocuklar ben evimdeyim şimdi gidebilirsiniz” ve beyaz olan 4 hızlı ışık yakıp söndürdü ve diğer dördünün arasında hareket etmeye başladı ki diğerleri merkezden uzak bir daire şeklinde şeklinde olmalrına rağmen kesin bir daire şeklinde değildiler.Güzeldiler görebildiğim güçlü göründükleri idi.
UK/ İngiltere – Uçan Daire Şeklinden Damla Şekline Dönüşen Araç
22.02.2004
DUNSTABLE – 28 Ocak 2004 soğuk bir gece yarısıydı. Birkaç arkadaş bardan evlerine gitmekteydiler. Bir uğultu duydukları sırada High Street’ten aşağı doğru iniyorlardı. Tanıkların ifadesi; “ Bu araç metalik görünümlü bir araçtı, uçan daire şeklindeydi ve öylece havada asılı duruyordu. Sonra bir damla şekline dönüştü ve inanılmaz bir hızla yukarı doğru uçarak kayboldu.”

New York-Üçgen Şeklinde Bir Cisim ve Büyük Bir Ufo
15.02.2004


NEW YORK ŞEHRİ (Brooklyn): Bir derginin yazarı ve yayın yönetmeni 05 Mart 2004 günü saat 19.00 sularında yeşil ışıklar saçan parlak gri bir kürenin gökyüzünü belli belirsiz aydınlatarak güneydoğuya doğru hızla hareket ettiğini gördüğünde Brooklyn’deki Pasifik Caddesi’nde yürüyordu. Gazeteci-yazar daha sonra şunları bildirdi, “Olduğum yerde öylece kalıp ona baktım, kayan bir yıldız kadar hızlı 30.000 fit kadar yüksekten ufuk çizgisi boyunca ilerliyordu ve çok da büyüktü. Uzaktan bir tenis topu büyüklüğünde görünen bu kusursuz daire geçtiği yerde izini bırakıyordu. Düz bir çizgi boyunca ilerleyerek yavaş yavaş beden uzaklaştı ve sonra da kararmakta olan gökyüzünde gözden kayboldu. Hayatımda hiç böyle bir şey görmemiştim!”

NEW YORK-YUKARIDAN GEÇEN METALİK OBJE...
14.02.2004
Saratoga: Ocak 10,2004 gece sabaha karşı 03:30’da, evli bir çift havada ve çook uzaklarda (ilk bakışta meteoroloji balonu sandıkları) bir obje gördükleri zaman, Sratoga (NY)’nin güneyinde ve I-87 otobanının 32.milinde bulunuyorlardı. Arabanın dışında hava sıcaklığı eksi 5 dereceydi. Isının dışarıda –5 olduğunu farketikleri zaman, dikkatlerini çeken objenin metoroloji balonu olamayacağını anladılar. Çünki, normalde; 5 derecenin altındaki sıcaklıklarda metoroloji balonu uçurulmuyordu.Erkek gözlemcinin belirttiğine göre, “Başımızın üzerinden geçerken, özellikle, yanımda bulunan eşim onun disk şeklinde ve metal renkli bir obje olduğunu iyice farketmişti.” Gözlemcilerin anlattığına göre, objenin ışıkları yoktu.


TEKSAS – ALÇAK İRTİFADA ÜÇGENİMSİ BİR OBJE
13.02.2004

El Paso: Bu gözlemin görgü tanığı, gökte acayip bir obje gözüne iliştiği zaman,12.Ocak’o4 akşamüzeri 06:35’te Meksika-Juarez’deki tıp okulundan dönüyordu. Olayın kalan kısmını gözlemciden alıyoruz: “Okul dönüşü, trafik ışıklarından birinde bulunuyordum ve yeşil yanmasını beklerken, uzaklardaki dağlara kaydı gözlerim. Bakışlarımı dağların zirvelerinde dolaştırırken, tepelerden birinin üzerinde, radyo / tv antenini andırır ama biraz normalden fazla irice bir şey dikkatimi çekti. Ona bakmamı sürdürürken, hareket etti ve üçgenimsi bir şekle dönüştü. Onun uçak ya da helikopter olmadığına eminim; çünki, evim askeri bir üsse yakındır ve dünya yapımı hava araçlarının nasıl olduğunu çok iyi biliyorum. Üçgenimsi obje, sadece düz bir çizgi boyunca hareket etmekle kalmıyor, aynı zamanda zigzag hareketler de yapıyordu; üzerindeki ışıklar çok parlak değildi ama, yanıp söndükleri besbelliydi. Bu objenin gözlemcisi olarak ben orada tek başıma değildim: Işıklarda beklerken, yanımdaki arabanın sürücüsü de benim gördüğüme tanık oluyordu. Hatta emin olmak için, arabamın camını indirerek; benim izlemekte olduğu ‘üçgen’i onun a görüp görmediğini sordum: Şaşırmış görünüyordu ve sadece gözlerine inanamadığını belirtmekle kalmadı, aynı zamanda onun ne olduğunu bilmediğini de sözlerine ekledi.”
ARIZONA – ÖNCE 2 TANE PURO ŞEKLİ SONRA 6
13.02.2004

SELIGMAN--- 5 OCAK 2004 şöförün “gün batımından 45 dakika önce görünen “gerçekten parlayan yıldızlar” üzerindeki yorumunu yaptığı zaman 3 arkadaş Lasvegas’dan dönüyorlardı. Cisimler hareket ediyor gibi görünüyorlardı.Dakikalar içinde, şekli bir puro şeklinde rengi ise aniden kırmızıya dönen parlak bir ışık gördük.Patladı ve bağırdım ve birinci cisim düşerken ikinci ışık parlak kırmızı bir hal aldı ve dağın üzerinde güney sınırına 40 ................................ Cisim değişik garip hareketler yapmaya başladı, yan ivme yaptı ,durma,renk değiştirme, gökyüzüne kalkmak,tekrar alçağa inmek,çok hızlı şekilde geri dönme ve tekrar hareket etme.
Dağ seviyesinin sonuna yaklaştıktan sonra,görüntü netleşti ve kendisine benzeyen 5-6 cisme katıldı fakat her biri yoğun kırmızı ışık yayıyordu.Bu cisimlerin hepsi çevikliklerini ispat ettiler. Cisimler teker teker ağaçların,tepelerin arkasında ,ve abartısız ince gökyüzünde, kayboldular.Yolculuğumuzun kalan kısmında değişik birkaç cisim daha gördük bunlar helikopterler ve uçaklardı fakat kesinlikle dağların üzerindeki kırmızı ışıklar gibi değillerdi.Cisimlerin fotoğraflarını çekmek için teşebbüs ettik.
NEW JERSEY-OVAL ŞEKLİNDE UFO
13.02.2004
Turnersville: Evelyn Galson, telefonla beni arayarak; (kendi benzetmesine ve betimlemesine göre) elmas şeklinde, ya da ‘uçan bir kabak...’ denebilecek bir objenin digital resmini çekmiş olduğunu bildirmişti. Obje, gözlemcinin görüş alanında bulunan göğü bir uçtan bir uca (batıdan doğuya) hiç durmaksızın bir iki saniye içinde katetmişti. Gözlem sırasında (22.Ocak’o4, öğ.sonra 04:00) hava son derece açık ve bulutsuzdu. Bu hareketi sırasında ardında beyaz bir iz de bırakmıştı. Başka bir araç da, bir kaç mil ötedeki Philadelphia samalarında izlenmişti. Gözlemci, fotoğraf konusunda uzman ve mesleği gereği boşl bol resimler çeken bir bayandır.
CALIFORNIA – YUMURTA ŞEKİLLİ ÜÇ HAVA ARACI
13.02.2004

4 OCAK 2004 te saat gece 10:40 ta görgü tanıkları Mission Boulevard ‘ın kuzey sınırından kendi araçları ile yolculuk ediyorlerken caddeden 100 feet yükseklikte beyaz bir cisim gördüler. Cisim beyaz ve yumurta şeklindeydi ve ışık yansıtıyordu fakat göz kamaştırıcı veya metalik bir yansıma değildi.Kalınlık çapı yaklaşık 5 feet ti ve kuzey sınırından sürerken başımızın üzerinden kuzeye hareket etti.Sonra ben 2 cisim daha gördüm diğerlerinin yaklaşık ¾ büyüklüğünde.Durup bakmaya karar verdim ve kameramı kaptım.Onlarda yumurta şekilliydiler ve gri renkteydiler metalik değillerdi.Beyaz yumurta şekilli şeklini değiştirerek 200 feet yüksekliğimde düzgün bir elmas şekline döndü.2 gri renkli araç gökyüzünün ortasında durdu ve bayaz renkli araç onlara katıldı ve özetle başımızın üzerinde delta şeklini aldılar.Beyaz araç tekrar hızlandı ve kuzeye hareket etti ve diğer iki gri renkli cisim hızla dümdüz gitti ve gözden kayboldu.Beyaz araç biz sürerken bizi güneyde takip etti ve sonra hızlnadı.Cismin birçok resmini çektim.

ILLINOIS – CHICAGO ÜZERİNDE UFO GÖZLEMİ
13.02.2004

Chicago: 28.Aralık’03 akşam 10:30’da, gözlemci; Buckingham Fountain yoluna birkaç yüz feet uzaklıktaki (aynı zamanda kent merkezine çok yakın) bir gölün üzerinde (daha çok oradaki Shed Akvaryumu üzerinde) hızla hareket ederek, çeşitli şekilde manevralar yapan ışıklı bir cisim gördüğü zaman çok şaşırmıştı. Çünki cisim, sanki oyuncak model uçakmış gibi hareket ediyordu: Işıklarını, gözkırpar gibi, yakıp söndürüyordu. O sırada hava parçalı bulutluydu ve cisim, sanki bazen bulutların arkasına gilenip,sonra tekrar çıkarcasına, değişik hareketeler sergiliyorud. Michigan Bulvarı’ndaki daireme girişimden kısa bir süre sonra, bir uçağın göle doğru hızla uçtuğunu işittim ki o sırada saat 11:15’ gösteriyordu.

ARIZONA-PHOENIX ÜZERİNDE BÜYÜK PARLAK BEYAZ OBJE
13.02.2004

Phoenix: 06.Ocak’o4, akşam 06:40’ta olayın gözlemcileri bir çift (karı-koca) bulundukları yerin güneybatısında gökte çok parlak bir ışık dikkatlerini çekmişti. Obje, gözlemcilerin bulundukları yerden göründüğü kadarıyla, kentin binalarının yarı yüksekliğinde duruyordu. Yörede ‘Sky Harbor’ olarak bilinen körfezin üzerindeydi ve çok parlak olan ışığını yavaş yavaş azaltarak 10 dk. içindegörünmez hale geldi. Bu süre içinde, objenin üzerinde yanıp sönen ışıklar görülmedi ve sadace tek bir ışık halinde ve başlangıçta, normal yıldızlardan belki 10 kat daha parlaktı ve daha iriceydi. 10 dakikalık gözlem süresince, ilk göründüğü yerden hareket etmedi; sanki, orada asılı gibi duruyordu. Gözlemini bizimle paylaştığı için Peter Davenport’a teşekkür ediyoruz.
HOLLANDA – MASİF UÇAN ÜÇGEN
13.02.2004

Almelo, Overijssel: Bu olayın 47 yaşındaki gözlemcisi; gökyüzünde koskocaman bir ‘üçgen’ gördüğünde, (11.Ocak’04 akşam 08:15’te) dışarıda köpeğini gezdiriyordu. Gözlem sırasında gökyüzü son derece açıktı yıldızlar so derece net görünüyordu; kuşkusuz, gözleme konu ve her bir köşesindeki kırmızı ışıklarıyla koskocaman üçgen şeklindeki o obje de... Olayın görgü yanığı şahıs, gözlemini şöyle betimlemiş: “Objenin ortasında ve küçük bir üçgen oluşturacak şekilde beş ışıktan oluşan daha küçük bir üçgen vardı.Bu beş ışıklı nokta; indigo mavi ve kırmızı renkteydi. Ben onlara hayretler içinde bakarken, objenin bulunduğu yönün tersinden bir rüzgar esintisi geldi yüzüme; muhtemelen, üçgen şeklindeki objenin neden olduğu bir esintiydi bu... Araçtan herhangi bir makine / motor sesi de gelmiyordu. O sırada obje ağır ağır, doğu-batı yönünde yerinden kıpırdadı; bir jet uçağından daha büyük olması ve bulunduğum yerden 250 metre kadar uzakta olması gerektiğini o zaman farkettik. Obje, saatte tahminen 30 km gibi sabir bir hızda başımın üzerinden geçti. Bu gözlemin / deneyimin bazı psikolojik yan etkileri de oldu üzerimde: Bu olaydan sonra hemen eve gittim ama sinirli bir haldeydim ve bu sinirlilik halini birkaç saat boyunca üzerimden atamadım. Ayrıca, üzerimde, kontrol etmekte zorlandığım bir tedirginlik vardı. Doğrusunu söylemek gerekirse, gözlem sırasında biraz paniklemiştim de...”
KUZEY İNGİLTERE—UÇAN ÜÇGENLER
24.01.2004

WEST CUMBRIA—Üç tane UFO mevsim şenlikleri sırasında Workington ve Whitehaven üzerinde farkedildi. Parlayan toplar, ürkünç üçgenler karanlık gökyüzünde görüldü. “Eve geliyorduk ve gökyüzünde beyaz ve parlak bir şeyi düşürüp patlatan objeyi görebiliyorduk.Sonra havalandı.Daley 23 yaşında top şekli objeden korkmadığını itiraf etmesine rağmen onu kafasından atmayı daha zor buldu.

En az diğer altı kişi Batı Cumbrian gökyüzünde ilginç şeyler olduğuna tanık oldu.UFO uzmanı Cockermouth yakınında BROUGHTON CROSS’tan SHARON LARKIN “ üçgen şekilli aracı ve portakal rengi bir top Workinton üzerinde görülmüştür.Üçgen ARALIK sonunda Pazar Günü saat 10.30 sıralarında Stainburn üzerinden geçerek gidiyordu.Bundan önce CLIFTON üzerinde duruyordu.”Portakal renkli top geçen hafta Broughton Moor üzerinde farkedildi.” “ Bölgede tanımlanamyan cisimden daha yüksek bir ortalamaya sahipti. Cumbriadaki gökyüzü kısmen canlıydı.Eylül den beri gökyüzü ışıklarla dolu.Bunlarla birlikte gökyüzü erken kararıyor insanlar artık başlarının üzerine ne olduğunun daha çok varkındalar.
FLORIDA-OTOBAN ÜZERİNDE SİYAH ÜÇGEN
23.01.2004

Marathon (Fiesta Key): Gözlemciler 04.Ocak’04, öğleyin 12:30’da, US1 otobanında Miami’den Key West’e doğru yolalıyorlardı. Bir köprüden geçerlerken yeşilli kırmızılı bir ışık gözlerine ilişti. Gözlemcilerden biri şöyle anlatıyor:”Onu ilk önce ben farketmiştim ama ilk bakışta onun; Küba’ya yönelik yayın yapan Radio Marti balonu olabileceği gelmişti aklıma. Işıkların bulunduğu yönde ilerlerken, bir ara onları gözden yitirdik ama hemen sonra, yolun hemen yukarısında hereket eden bir obje gördük. Otobanın 100-250 feet kadar üzerinde, kırmızı beyaz ışıklarıyla havada asılı gibi duruyordu. Bu ışıkların arasında ve üçgen biçiminde siyah bir kütle de vardı ama bu üçgen kütle, tepe kısmında belli belirsizdi. Yukarıda sözünü ettiğim beyaz ışık bu belli belirsiz tepede, kırmızı ışık ise ‘üçgen’in tabandaki köşelerinden birinin bulunduğu yerdeydi. Bu acayip objeden gelen herhangi bir ses yoktu. Ona en yakın mesafede bulunduğumuzu tahmin ettiğimiz bir yerde aracın camlarını açtık. Camlar açıkken de, ondan gelen herhangi bir ses işitilmiyordu

VERMONT – ALTI BEYAZ VE PARLAK IŞIK, ASKERİ UÇAKLA AYNI BÖLGE ÜZERİNDE
22.01.2004

Waterport: Bu olayın, ayrıntılar üzerinde görüş birliği halinde olan 3 gözlemcisi bulunmaktadır. Gözlemcilerin üçü birarada yürürlerken; arkalarında aniden parlayan bir ışığı farkettiklerinde, evlerinin bulunduğu bir tepeyi tırmanıyorlardı (tarih: 10.Aralık’03, akşam 07:10). Olayın bundan sonrasını gözlemcilerin birinden alalım:”Arkamızda aniden bir aydınlanma olur olmaz geri döndüğümde, gökyüzünde 6 parlak ışık ilişti gözüme. Bunlar üçer üçer birbirinden ayrı iki adet üçgen formasyonunda bulunuyorlardı. Her bir üçgen formasyonu, bir kol boyu uzaklıkta tutulan yarım kartpostal büyüklüğündeydi. Bu ışklar, yaklaşık 250 yarda kadar uzaklıktan ve birkaç yüz feet kadar yükseklikten bulunduğumuz tepeye doğru yaklaşıyorlardı. Bu 6 parlak ışık sürekli yanar vaziyetteydi, flaş gibi çakmıyorlardı, hafif pembeye çalan beyaz renkteydiler. Bu sırada, ardarda uçan iki askeri uçak da görüş alanımıza girdi. İki ayrı üçgen formasyonundaki bu altı ışık sanki görünmeyen bir el tarafından ışıkları birden söndürülmüş gibi kaybolmadan önce; 10-15 sn. kadar, belirttiğim şekilde hareket ettiler. Evimizin bulunduğu semt, Y-2 olarak bilinen (New Hampshire’da) askeri bir bögenin bitişiğindedir. Işıklı ‘üçgen formasyon’ kuzeydoğuya doğru giderlerken, uçaklar aksi yöne doğru hareket ediyorlardı ama (‘üçgen formasyon’un ortadan kalkışından sonra da) bir süre bölgenin üzerinde dairesel bir rota çizerek uçuşlarını sürdürdüler. Çok geçmeden bu ikisine, iki uçak daha katıldı; bu 4 uçak bölge üzerindeki uçuşlarını 1 saat, 20 dk. kadar daha sürdürdüler.”
 
Kayıt
1 Kasım 2008
Mesajlar
132
Beğeniler
0
Hip3R_DreaM demiş ki:
Süper Konu Eline Sağlık :D Acab Varlarmı ?

İlk önce teşekkür ederim , bir düşün.Koskaca evren'de sadece hayvanlar ve insanlar olamaz..Mantıklı düşünürsek :)
 
Kayıt
26 Eylül 2007
Mesajlar
468
Beğeniler
0
Şehir
Kocaeli
O Kadarını Biliyorum Canım KaçTane Boyut Var Biz Bu boyutların sadece birinde yaşıyoruz benim bildiqim kadarı ile bu boyutlardan birinde 3 harfililer yaşıyor ve sen uğraşmadıgın sürece onlarla onlar bu boyura geemiyorlar bunu bi yerde okumustum yada film di sanırım Medineye Hicret Yılında Yapılan Bir Anlaşmaymıs bu
 
Kayıt
10 Mayıs 2007
Mesajlar
742
Beğeniler
0
Şehir
vallah doru söliim sürekli pc başında
bende başımdan geçen bir olayı anlatmak istiorum yine inanılmaz bi yükseklikte inanılmaz bi cisim gördük annem görmüş kardeşim de sora beni çağırdılar gündüz 12 gibiydi hortum gibi yuvarlak daireler çizerek yükseliordu bayağı bi uzaktaydı sora o akdar hızlıyken çok feci bi şekilde yavaşladı yükselip alçalıordu fakat boyu sürekli aynıydı dürbünle baktığımızda üçgenimsi bişeydi boyunu bilmiorum çok uzaktı ama dürbünsüz bakınca bembeyaz yuvarlak bi cisim gibi sanki poşet gibi duruordu yakından bakınca özel bi dizayn olduğu ve renginin aslında gri olduğu anlaşılıordu sora film deyimiyle süper sonic oldu ne gözle ne dürbünle izleyemedik
 

Midbroke

Bilgiliyim
Kayıt
29 Mayıs 2008
Mesajlar
2.005
Beğeniler
0
HellBoys demiş ki:
bende başımdan geçen bir olayı anlatmak istiorum yine inanılmaz bi yükseklikte inanılmaz bi cisim gördük annem görmüş kardeşim de sora beni çağırdılar gündüz 12 gibiydi hortum gibi yuvarlak daireler çizerek yükseliordu bayağı bi uzaktaydı sora o akdar hızlıyken çok feci bi şekilde yavaşladı yükselip alçalıordu fakat boyu sürekli aynıydı dürbünle baktığımızda üçgenimsi bişeydi boyunu bilmiorum çok uzaktı ama dürbünsüz bakınca bembeyaz yuvarlak bi cisim gibi sanki poşet gibi duruordu yakından bakınca özel bi dizayn olduğu ve renginin aslında gri olduğu anlaşılıordu sora film deyimiyle süper sonic oldu ne gözle ne dürbünle izleyemedik
supersonic bi'poşet :D
 
Yukarı Alt