- Resim Silinmiş.
Selamlar.Kendinizden kısaca biraz bahseder misiniz?
Kendimden bahsetmek... beni en çok zorlayan şeylerden biri :) kısaca basketbolla ilgilenen, internet aleminden kopamayan, boş vakitlerinde arkadaşlarıyla muhabbet etmekten büyük keyif alan birisiyim
Nickinizin anlamını ,ne kadar zamandır kullandıgınızı ve neden bu nicki seçtiğinizi anlatır mısınız ?
Bir zamanlar LangNedDuath isminde bir guildde bulunuyordum. master'a anlamını sorduğumda "alacakaranlık" dedi ve ben de ingilizceye çevirdim. 2008 ocak ayından beri bu nicki kullanıyorum.
Forum Takımına Giriş Nedeniniz Nedir?
Tbot crack. 2007 yazında alps serverında tbot cracki bilmeyen yoktu sanırım :).
Extraloob Forumu sizin için ne ifade ediyor?
Belki çok klasik olacak ama ben düşündüğümü söyleyeyim. burası bir forumdan da öte, bir aile adeta. burada bir çok dostum oldu.
Forumda en çok ilgilendiğiniz bölüm, konu hangisidir?
Özel olarak ilgilendiğim bir bölüm yok. genellikle aktif başlıkları takip ettiğim için her türlü konuda üyelerimize yardımcı olmaya çalışıyorum.
Foruma ilk geldiğinizde foruma bakış açınız ve yaklaşımınız nasıldı?
Önceleri sadece bot, multi client vs için takılırken sonradan buranın normal bir forum sitesinden farklı olduğunu anladım.
Aşağıdaki kişileri kendi yorumunuzla tanıtır mısınız ?
extraloob: En'lerin adamı. forum sitelerinde gördüğüm en cana yakın, en karizmatik admin

Black Rain: Projelerimiz onsuz olmaz. boşuna CEO demiyoruz kendisine. bazen proje esnasında kendisini çıldırtsak da onun da bizi çok sevdiğini düşünüyorum

WindTalker: Eski zamanlarda kendisine bir imza yapmamla birlikte başlayan muhabbetimiz oyun içinde de devam etmiştir ^^ her zaman çok sevmişimdir kendisini

Streetwise: Abim

SuperNaturaL: Bro

Wax Whine: Göktaşı XD. Çoğu zaman forum içerisinde eğlenceli vakitler geçirdik. net aleminde kolayca bulabileceğiniz kişilerden değildir kendisi.
Boş zamanlarınızda vakit geçirmek için neler yaparsınız ?
Pc'den vakit kaldıkça müzik dinlemeyi, televizyon izlemeyi severim
Ne Tür Müzik Dinlersiniz?
Rock-Metal

Hayatınızda Olmazsa Olmaz! diyebileceğiniz şeyler nelerdir ?
Dostlarım

Sizi en çok kızdıran şey nedir ?
İki yüzlülük
Herhangi bir evcil hayvanınız var mı ?
Efe adında küçük sevimli mi sevimli bir muhabbet kuşum var :)
Hangi takımı tutuyorsunuz ?
Yıllar önce beşiktaş fanatiğiydim. lakin artık futbolla ilgilenmiyorum
Teknoloji ile aranız nasıl ?
Teknoloji olmadan yaşayamayan bir insanım. bazen elektrikler kesildiğinde hayatım duruyor resmen.
Takip ettiğiniz bir TV dizisi ve ya Film serisi var mı ?
Tam olarak dizi yerine geçer mi bilmiyorum ama anime seyretmekten büyük keyif duyuyorum. claymore, blood+, fate/stay night izlediğim animeler.
Herhangi bir film karakterinin yaşamını sürmek isteseydiniz , bu kim olurdu ?
Twilight filmindeki edward'ın yerinde olmak isterdim ^^
Hayatınızda dönüm noktası olarak tanımlayabileceğiniz bir olay var mı ?
Zamanında jesuswan'ın beni banlaması diyebilirim. bu birçok şeyi farketmeme neden oldu açıkçası.
Kendinizi tek bir kelime ile tanımlamak gerekirse...
değişken.
Hayatınızda keşke yapmasaydım! dediğiniz bir olay var mı ?
Keşke oks tercihlerinde bu kadar aceleci davranmasaydım. şu an kayıtlı bulunduğum okuldan nefret ediyorum :)
Aşağıdakileri kelimeleri kendinize has bir şekilde birkaç cümle ile tanımlar mısınız ?
İnternet: Hayatımda en çok yer edinen şeylerden biri. olmazsa olmazlarımdandır.
Okul: Beraberinde çalışmak, ödev yapmak kavramlarını da getiren nefret ettiğim birşey. lakin nefret etmem devam etmeyeceğim anlamına da gelmiyor ne yazık ki :)
http://www.extraloob.com: Sanal ortamdaki ailem

Silkroad: Bir daha oynamayacağım :)
Ölüm: Bir yaşamın sonu, bir yaşamın başlangıcı.
Aşk:En büyük problemlerimden ^^
Röportaj etkinliğimiz hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Öncelikle bu hafta beni seçtiğiniz için teşekkürler. çoğu kişi gibi ben de bu etkinliği sonuna kadar destekliyorum.
Son olarak Extraloob üyelerine söylemek istediğiniz bir söz , vermek istediğiniz bir mesaj var mı ?
Bu sitede üye olmak bir ayrıcalıktır. başka hiçbir forum sitesinde bu denli sıcak bir aile ortamı bulamazsınız

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: