A
Anonymous
Guest
hybird yapcaaana pure str yada int yap derdim ama sen istersen olur tabi 2 str 1 int
sana 18k crit vuran bir bowman icin ne dersinDark_Lord_ demiş ki:Şevkini kırmayayım fakat bana göre hybrid , str , int ne olursa olsun bowman char en kötü charlardandır popcorn
Dark_Lord_ demiş ki:Şevkini kırmayayım fakat bana göre hybrid , str , int ne olursa olsun bowman char en kötü charlardandır popcorn
işte benim adamım extraokkjesuswan demiş ki:Dark_Lord_ demiş ki:Şevkini kırmayayım fakat bana göre hybrid , str , int ne olursa olsun bowman char en kötü charlardandır popcorn
Orada dur...Full Str Bow en kral charlardandır son update den sonra...Knockback ve stun ile bitirir rakibini...
katılıyorum cok guzel bır analiz 80-90 araı olunca sılkraod en kral bowman olacakjesuswan demiş ki:Dark_Lord_ demiş ki:Şevkini kırmayayım fakat bana göre hybrid , str , int ne olursa olsun bowman char en kötü charlardandır popcorn
Orada dur...Full Str Bow en kral charlardandır son update den sonra...Knockback ve stun ile bitirir rakibini...
ben girerim araya abi sen merak etme en kısa zamanda NWO un psikopat bowmanı olacam Winkextraloob demiş ki:bow her zaman kral chardı uzaklara gitmeye gerek yok bizim halkımız sevmiyor savaşçı
char olmadığı için oysaki bir bow ile karşılaşmak istemem hele ki elinde 72+7 bir bow varsa öttürür.
ama 2str 1int olmaz beaextraloob demiş ki:bow her zaman kral chardı uzaklara gitmeye gerek yok bizim halkımız sevmiyor savaşçı
char olmadığı için oysaki bir bow ile karşılaşmak istemem hele ki elinde 72+7 bir bow varsa öttürür.