Kayıt
12 Aralık 2012
Mesajlar
66
Beğeniler
0
Ücretsiz Kullanım Süresi : 14 GÜN
MultiClient : Aynı hesapla bir bilgisayar üzerinden istediğiniz kadar multiclient açabilirsiniz.
* Maden BOT, EXP BOT, Hapis BOT
* MultiClient
* OTO ROTA (Yeni){ Maradon, Luferson, EMC, Eslant, CZ, Ardream, RLB }

UYARI : Facebook hesabımız bulunmamaktadır. Lütfen bu site dışında kesinlikle indirme yapmayınız. Adımıza açılan facebook hesapları kesinlikle sahtedir. Dolandırıcılığa mağruz kalabilirsiniz yada bilgisayarınıza zarar verebilirler.

Bilgilendirme : Antivirüs programları tarafından dosyalarımızın virüs olarak görünmesi, programlarımızı cracker'lardan korumak için kullandığımız koruma programından kaynaklanmaktadır.Antivirüslerin analiz etmelerini engellediği ve ram üzerinde fazla okuma yazma işlemi gerçekleştirdiğin bu yüzden böyle sonuçlar görüyorsunuz. Sizler için koruma programımızı yeniledik. Ancak bir müddet sonra tekrar eski haline gelebilir.Görmüş olduğunuz virüs uyarıları zararlı değildir.KoUsBot - 08.11.2012 1925.10

-- Lütfen tüm dosyaları güncelleyiniz ve yeni sürümü kullanmadan önce bilgisayarınızı kapatıp açınız.
* DC Sorunu yaşıyorsanız bilgisayarınızı yeniden başlatın ve Orjinal clienti tekrar kurun.Oyunda 15 dakika sorunsuz bir şekilde kaldıktan sonra botla tekrar giriş yapın.(Özellikle giriş yapmadığı için hackshield klasörlerini değiştirenler)

* Hackshield güncellemesi.
* Manuel rota kaydetme sorunu giderildi.
* Şifre değiştirme seçeneği eklendi.
* Kullanıcı adı ve şifre hatırlama sorunu giderildi. Hackshield için güncelleme yapıldı.
* Yeni güncellemeler, istekleriniz ve bot için iyileştirmeler devam etmektedir en kısa sürede güncellemelerimizi tamamlayacağız sabrınız için teşekkür ederiz.
* Lütfen bilgisayarınızın "Veri Yürütme(DEP)" ayarlarıyla oynamayınız.
* Yeni gelen speed hack engeli için geliştirme yapıldı. Speed Hacki seviyesini Max. 6 olarak ayarlayın.(Atak yaparken bir sorun çıkarmayacaktır. Ancak Shift + mouse click olarak kullandığınızda geriye atma yapabilir geriye attığı zaman biraz bekleyip devam ettirebilirsiniz)
DOWNLOAD LİNK

http://s2.dosya.tc/server23/bkhokA/KousBot.rar.html
http://s2.dosya.tc/server23/bkhokA/KousBot.rar.html
http://s2.dosya.tc/server23/bkhokA/KousBot.rar.html
http://s2.dosya.tc/server23/bkhokA/KousBot.rar.html
 
Yukarı Alt