O OreNeN Kayıt 24 Haziran 2007 Mesajlar 840 Beğeniler 0 Şehir Kendi Dünyasında 24 Eylül 2007 #1 Arkadaşlar bu günün önemi neydi?Bu günde forumda 2566 kişi olmuş.
L Last_OTTOMAN Kayıt 6 Nisan 2007 Mesajlar 511 Beğeniler 0 24 Eylül 2007 #2 sm nin kilitlendigi yani beleşin bitip paraya gectigi gundu sanırım ehuehuehuehu herkes extradan yenisi bekliyodu anlıycan Wink
sm nin kilitlendigi yani beleşin bitip paraya gectigi gundu sanırım ehuehuehuehu herkes extradan yenisi bekliyodu anlıycan Wink
O OreNeN Kayıt 24 Haziran 2007 Mesajlar 840 Beğeniler 0 Şehir Kendi Dünyasında 24 Eylül 2007 #3 Last_OTTOMAN demiş ki: sm nin kilitlendigi yani beleşin bitip paraya gectigi gundu sanırım ehuehuehuehu herkes extradan yenisi bekliyodu anlıycan Wink Daha fazla görüntüle... Ya ben o zamanlar botun ne olduğunu bile bilmiyordum he
Last_OTTOMAN demiş ki: sm nin kilitlendigi yani beleşin bitip paraya gectigi gundu sanırım ehuehuehuehu herkes extradan yenisi bekliyodu anlıycan Wink Daha fazla görüntüle... Ya ben o zamanlar botun ne olduğunu bile bilmiyordum he