Toxic

CreddyTitans
Kayıt
12 Mayıs 2009
Mesajlar
736
Beğeniler
1
Şehir
Ljublana
Takımı
Galatasaray
Ad Soyad:

Melihcan İpekçi

Meslek:

İşsiz.Yeni Mezun Oldum.Üniversite İçin Dershaneye Gideceğim.

Hobileriniz:

Batak oynamak, piyano, gitar ve elektro gitar çalmak, guitar hero oynamak, kitap okumak.
Silkroad İle Nasıl Tanıştınız:

Orta okulda sıcak bi mayıs günü saat 2 de son dersin boş olması vesilesiyle murat adlı arkadaşım sayesinde tanıştım.

ironEyE Nicki İle Nasıl Tanıştınız.

Herkesinden cevabından nefret ettiği bi soruyu sordun. Şimdi ben 2. sınıftayken ablam bana interneti öğretiyordu bana msn kullanmayı falan gösterdi ve isim manasında nette kullanacağım bir nick bulmamı söyledi. Düşündüm baya ama aklıma gelmedi, aynı gün okula gittim ve tenefüslerden birinde bir arkadaşım yere içtiği gazoz şişesini atmıştı, şişe patlayıp gözüme gelmişti.
O olaydan sonra beni eve gönderdiler
Tabi gözüme bişey olmamıştı neyseki.
Evde TV izlerken süngerbobu görmüştüm, orda bi adam grrr benim demir gözüm vaaar diyodu. Bende oradan bunu duyunca aynı günde gözüme bişey geldiği için bari dedim demirgöz olsun.
O Günden Beri ironEyE :)


Bir Ünlü Yerinde Olmak İstermiydiniz Kimin Yerinde Ve Neden? :

Franz Liszt in yerinde olmak isterdim. Adam harika piyano çalıyormuş zamanında ve konserlerinde kızlardan falan bayılanlar oluyormuş. :starving:

Bir Seyahat Etmek İsteseniz En Çok Gitmek İstediğiniz Yer Neresi Olurdu , Niçin:

Tüm dünyayı gezmek en büyük hayalim. Kesinlikle sevgiliyle falan değil, sadece 3 veya 4 çok çok yakın arkadaş ile dünya turuna çıkmak en büyük hayalimdir. Nedeni ise yeni insanlar tanımak. Farklı kültürdün insanlarla tanışmayı çok severim. Ayrıca kesinlikle arabayla falan gezilmeli.

En Sevdiğin Şarkı:

The Beatles - Yesterday ile Frederic Chopin - Ballade No.1

Hangi Şarkıcı veya Müzik Gruplarını Seversiniz ?

Sevdiğim çok fazla var. Metallica, Bob Marley, Slipknot, Michael Jackson, Lamb of God, Frederic Chopin, Vivaldi, Bach, Franz Liszt, Bizet, The Beatles, John Lennon vs vs

Sizi Birine Benzetirler mi ?

Hayır, bi teyzem kerem ceme çok benziyorsun demişti bir keresinde kim duysa baya gülmüştü. :lol: :lol:

Hayatında Çok Korktuğun Bir Olay Varmı?

Ortaokulda bir keresinde baya semt aşığı bir arkadaş vardı (semti söylemiyorum ).Onun semtine küfür edince bekle sen demişti haftaya görüşecez.Dedim ne olacak ne yapabilirki. Haftaya okul çıkışında o semtten yaklaşık 20 kişi okulun kapısının önünde aşiret gibi duruyorlar. Okulun arkasındaki kanalizasyon deresinden nasıl atlayıp kaçtığımı bir ben bide yakın arkadaşım Cansu bilir. summer4: eekd1 [horny21

Hayatta Vazgeçemeyeceğin Bir İnsan Varmı:


Vardı, artık yok.

Hayvanları Severmisiniz , Beslediğiniz Bir Hayvan Varmı?

Kedilere bayılırım. Kedim var. nese: Adı Osman. makara: :P

İbret ve Ders Aldığınız İzinden Gittiniz Bir Kişi Varmıdır ?

Chopin'den genelde ilham alırım.Eğer piyano çalışmalarım sırasında bir hata yapıyorsam sürekli olarak, bir yerde tıkanmışsam, açarım eserlerinden birini dinlerim.İlerde bu adam gibi olmak istiyorum diyerek heves edip çalışmaya devam ederim.

Hayatınızda Keşke Dememek İçin Risk Aldığınız Zamanlar Oldumu veya Genellikle Olurmu?

Ben daha çok risk alıp bir işin altına girdikten sonra keşke girmeseydim dediğim adamlardanım.Hayatımın çoğu keşkeler geçiyor.Bu yüzden sürekli olarak uykusuzluk problemi çekiyorum hatta.Her gece o yatağa yattığımda aklıma sürekli olarak o keşkeler gelip içimi kemirip duruyor.Birde onun üstünde yapmadığım halde yapmış gibi hayal ettiğim kötü şeyler eklenince artık ver elini sabah.Ama bir bakıma iyide oluyor az uyku iyidir :headbang:

Tekrar Silkroad PVP Server Kurmayı Denermisiniz ?

Kesinlikle bana göre bir olmadığını anladım bunun.Anca seneye üniversite sınavından sonra belki kodlamaları falan yapmak için bir serverin altınca çalışabilirim.Ama GM lik istemiyorum.

Bu Yaşınıza Kadar Yaptığınız En Çılgınca İş Nedir

Bir keresinde gene ortaokuldayken bir arkadaşımla bütün bahçelerden atlayarak gezme fantazimiz vardı. Gene bu arkadaşla bu sefer göz hastanesinin yangın merdivenine çıkalım dedik.Çıktık oraya sonra bir güvenlik gördü bizi arkadaş kaçmayı başardı ama ben kaçamadım.Adam beni kovalayarak 3 dakka sonra yakaladı sonra evine götür dedi boynumdan falan tutuyor. Evine götürmezsen polisle iletişime
geçecez muhabbeti beni dahada çok korkuyordu.
Evimede götüremiyordum çünkü evimdede o sırada kimse yoktu o zamanlar cep telefonuda kullanmıyordum.
Mecburen yarım saat adamı semtte dolaştırdım en sonunda artık napabilirim diyerek adamı o kaçan arkadaşın evine götürdüm. O arkadaş aradan yıllaaaaar geçmesine rağmen her bu tarz konu açıldı unutmaz kızar bana.

Teşekkürler ironEyE :beer:
 

Toxic

CreddyTitans
Kayıt
12 Mayıs 2009
Mesajlar
736
Beğeniler
1
Şehir
Ljublana
Takımı
Galatasaray
Hemen Düzenliyorum Teşekkürler Bildirim İçin :)
 

Toxic

CreddyTitans
Kayıt
12 Mayıs 2009
Mesajlar
736
Beğeniler
1
Şehir
Ljublana
Takımı
Galatasaray
İsteklere Göre Konuyu Düzenledim :)

@Continuum Teşekkür Ederim :)
 
Kayıt
11 Mayıs 2007
Mesajlar
20.770
Beğeniler
258
Şehir
İstanbul
Takımı
Besiktas
Kedinin adi Osman sahsgah :D melo zaten cok iyi tanidigim bir dostumdur, niye okudugumu ben de bilmiyorum. Is yok dukkanda bos bos oturuyorum ondan okudum herhal :D
 
Kayıt
11 Mayıs 2007
Mesajlar
20.770
Beğeniler
258
Şehir
İstanbul
Takımı
Besiktas
Melkor demiş ki:
İs back oldun sanırım welcome :)
Yok be bro pek vakit bulamiyorduk suan isler cok durgun bos bos oturuyorum dukkanda, oyle takilayim dedim ama Back sayilabilir buralardayim bundan sonra ^ ^
 
Yukarı Alt