Hepimize hayırlı olsun...
![]() |
durmak yok yola devam.... extrabeerextraloob demiş ki:db silinmeseydi bugün 300k ıncı mesaj atılacaktı, gene de hayırlı olsun hızlı ve güzel ilerliyoruz biz bize yetiyoruz da diyebilirim extrabeer
Onu genelde ben sölüodum ama sen çalsanda olur yabancı değilsin_TaZMaNiA_ demiş ki:durmak yok yola devam.... extrabeerextraloob demiş ki:db silinmeseydi bugün 300k ıncı mesaj atılacaktı, gene de hayırlı olsun hızlı ve güzel ilerliyoruz biz bize yetiyoruz da diyebilirim extrabeer
Ronin demiş ki:Onu genelde ben sölüodum ama sen çalsanda olur yabancı değilsin_TaZMaNiA_ demiş ki:durmak yok yola devam.... extrabeerextraloob demiş ki:db silinmeseydi bugün 300k ıncı mesaj atılacaktı, gene de hayırlı olsun hızlı ve güzel ilerliyoruz biz bize yetiyoruz da diyebilirim extrabeer![]()
![]()
extraokk
senden çalmadım ibrahim abi...birden söyledim belki zihnimde yer etmiştir....Ronin demiş ki:Onu genelde ben sölüodum ama sen çalsanda olur yabancı değilsin_TaZMaNiA_ demiş ki:durmak yok yola devam.... extrabeerextraloob demiş ki:db silinmeseydi bugün 300k ıncı mesaj atılacaktı, gene de hayırlı olsun hızlı ve güzel ilerliyoruz biz bize yetiyoruz da diyebilirim extrabeer![]()
![]()
extraokk
onu biliyorumRonin demiş ki:Akpartinin sloganı..
Sormana gerek bile yok Winkmurdemon demiş ki:durdura bilen varmı sorarım size kahvekeyfi Wink