Kayıt
27 Ağustos 2010
Mesajlar
369
Beğeniler
73
Rust Tank Genel Rehber | Bradley APC

Merhaba Değerli Arkadaşlar,
Rust'da dahil olan 2 saldırgan NPC'lerden biridir, Tank oyuna fırlatma sahası bölgesin eklenmesiyle oyuna dahil olmuştur. Bu rehberle tank hakkında tüm genel bilgilendirme rehberini öğrenebilirsiniz!

Bradley APC [TANK]

Bradley Amacı devriye kontrollü piyade mücadele aracıdır, Devriye attığı bölge Launch Site (Fırlatma Sahası) veya Hapis Maplarında lootların haydutlar tarafından yağmalanmasını önlemektedir .

Model

Bradley APC Gerçek hayatta ki modeli '' M3 Bradley Zırhlı Personel Taşıyıcı '' Modelidir. Geliştirme aşamasında olduğundan dolayı şuanlık birçok eksiği bulunmaktadır. Geliştirme aşaması tamamlandığı taktirde taşıma olarak Bilim İnsanları NPC'ler veya Oyuncular tarafından kullanılması olağanüstü olduğunu söylenmektedir.

Bradley APC ve Helikopter Farklıkları?

Bradley ve Helikopter arasında fazla bir benzerlik yokdur her ikisinde farklı türlerde avantajları veya dezavantajları vardır. Bunlar genellikle her oyuncunun bilmesi gereken bilgilerdir.
Helikopter devriye olarak herhangi bir alan savunması gerekmiyordur haritanın farklı alanlarında devriye atabilmektedir fakat NPC Bradley belli alanları korumakla vazifelidir gidebildiği yerler kısıtlıdır.
Helikopter Silahlı / Zırhlı oyunculara sıkıp çıplaklara karşı herhangi birşey yapmamaktadır fakat Bradley APC Herhangi oyuncuyu ayırmaksızın gördüğü oyunculara anında karşılık vermektedir.

Bradley APC Teçhizat

Bradley APC Modelinde haydut ve düşmanlarına karşı kullandığı donanımları aşağıda belirtilmiştir.
Her iki tarafta ve arkada iki otomatik silah bulunur
Daha büyük otomatik bir silah ve ana topçu silahı bulunuyor
Makineli tüfek, mermi başına 7 hasar
Ana topçu mermi hasar başına yaklaşık 25-30 hasar sunar

Bradley APC İmha Edilmesi
Bradley APC İmha etmek için birçok yöntem bulunmakta. Roket ile imha etmek için Fırlatma Sahasın çatı kısımlarından yüksek bir yerde olmanız gerekmektedir bu size avantaj sağlayacakdır. C4 Kullanarak patlamaya çalışmanız çok iyi bir yöntemdir fakat oldukça zordur bu yönetimi kullanmayı düşünüyorsanız belirlediğiniz sizi hasardan koruyacak biryerde kamuflaj olarak APC gelmesini bekleyebilirsiniz

NOT: Bradley APC 5 dakkika içerisinde herhangi bir hasar almadığı taktirde kendi canını yenilemeye başlıyacaktır. unutmayınız bu önemli notu!
 

Dosyalar

Yukarı Alt