Kayıt
2 Ocak 2014
Mesajlar
2
Beğeniler
0




Oyununuza yeterince zaman ayıramıyor musunuz?
Oyuncularınız oyun içerisinde yeterli etkinlik olmadığından mı şikayetçi ?
My_EventBot tam da bu durumlar için Vsro dosyalarına uygun hazırlanmış bir otomatik etkinlik programıdır.

Satışlar resmi facebook sayfamız aracılığı ile yapılmaktadır.


Facebook adresimiz = www.facebook.com/MyEventBot

FİYAT = 50 TL


İNDİRME LİNKİ
Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı

VİRÜS TOTAL
VirusTotal



Ö Z E L L İ K L E R

9 farklı etkinlik ve ekstra özellikler ile My_EventBot tüm ihtiyaçlarınızı karşılamaya hazır.
Kullanımı basit ve anlaşılır arayüz tasarımına sahiptir.Bir etkinliği başlatmak için istediginiz gün ve saati belirtmeniz yeterlidir.
Program kurulumu oldukça basittir.Database i program kendisi oluşturur.Siz sadece _AddLogChar ve _AddLogItem prosedürlerine birer kısa query kod ekleyerek kullanmaya başlayabilrsiniz.
Her etkinlik için sınırsız zamanlama ekleyebilir bu etkinlikleri dilediğiniz haritada yaptırabilrsiniz.(Jangan,Donwhang,Hotan,Constantine,Samarkand,Alexandria)
Her etkinliğin birçok ayarını kendiniz belirleyebilir, dilediğiniz zaman program arayüzünden değiştirebilrsiniz.(Etkinlik ödülleri,etkinlik zamanlamaları,turlar arası beklemer,level-plus gibi sınırlamalar... )
Çeşitli ödül seçimleri. (İtem , Silk , Gold , SkillPoint ) Her etkinlik için dileğiniz ödüllerden dilediğiniz kadar ayarlayabilrsiniz.
Detaylı Log sistemi mevcut. Geçmiş etkinlikleri takip edebilirsiniz.
Program arayüzünden REHBER butonuna tıklayarak detaylı kullanım rehberine ulaşabilrsiniz.

Program arayüzünden bazı görseller.









NOT : Her etkinliğin kendi sayfasında "Ortalama etkinlik süresi" belirtilmiştir. Lütfen takvime yeni etkinlik eklediğiniz zaman bu süreleri dikkate alarak etkinlik çakışmalarını önleyin.

Unique Kesme
Bot karakter notice ile 5 dakika sonra belirlediğiniz haritada [Unique Kesme] etkinliğinin yapılacağını ve etkinlik ödüllerini oyunculara bildirir.(Ödül yoksa "Bu ödülsüz bir etkinliktir")
Unique Kesme etkinliğinde listelediğiniz uniqueler sırasıyla kesildikçe bir sonraki unique spawn edilir.
Her unique spawndan önce belirlediğiniz sayıda belirlediğiniz <erk mobundan spawn edilir.
Jangan,Donwhang,Hotan,Constantine,Samarkand ve Alexandria haritalarından istediğinizi seçebilirsiniz.Etkinlik bu şehirlerin ana giriş kapılarında yapılır.

Etkinlikten Kareler




Kayıp Unique
Bot karakter notice ile 5 dakika sonra belirlediğiniz haritada [Kayıp Unique] etkinliğinin yapılacağını ve etkinlik ödüllerini oyunculara bildirir.(Ödül yoksa "Bu ödülsüz bir etkinliktir")
Bu etkinlikte yapmanız gereken tek ayar; etkinliğin yapılacağı haritayı seçmek ve etkinlik ödüllerini ayarlamak.
Program seçtiğiniz haritadan 6 bölge içerisinden 1 tanesini seçer ve bu bölgeye atanmış yaklaşık 10-15 arası koordinattan rastgele 5 adet belirler.
Etkinlik başladığında belirlenen bu 5 koordinatın her birine 1 adet "1 Lv Battle Golem" spawn edilir.10 dakika içinde bu uniqlerden kesen belirlenen ödülleri kazanır.


Etkinlikten Kareler





Kayıp GM
Bot karakter notice ile 5 dakika sonra belirlediğiniz haritada [Kayıp GM] etkinliğinin yapılacağını ve etkinlik ödüllerini oyunculara bildirir.(Ödül yoksa "Bu ödülsüz bir etkinliktir")
Bu etkinlikte yapmanız gereken tek ayar; etkinliğin yapılacağı haritayı seçmek ve etkinlik ödüllerini ayarlamak.
Program seçtiğiniz haritadan 6 bölge içerisinden 1 tanesini seçer ve bu bölgeye atanmış yaklaşık 10-15 arası koordinattan her tur için rastgele tane belirler.
Etkinlik başladığında bot karakter bu seçilen koordinata giderek stall açar ve notice ile saklandığını, hazır oldugunu bildirir.
Bot karakteri bulup açtığı stala ilk mesajı yazan o turu kazanır ve anında ödülü teslim edilir.

Etkinlikten Kareler





Alchemy (+ Basma)
Bot karakter notice ile 5 dakika sonra Downhang East Gate' de [Alchemy] etkinliğinin yapılacağını ve etkinlik ödüllerini oyunculara bildirir.(Ödül yoksa "Bu ödülsüz bir etkinliktir")
5 dakika sonra bot karakter Downhang East Gate' de belirir ve bulundugu noktaya program arayüzünden belirlediginiz miktarda item drop eder.
Oyuncular bu itemlere + basarak yine sizin belirlediginiz + sınırını aşmaya çalışır.
Bu etkinlik esnasında belirlediginiz + sınırına ulaşan ve bu sınırı aşan pluslar notice olarak tüm servere bildirilir.
Belirlenen süre sonunda belirlenen sınrın üzerine en erken çıkan en yüksek plus ödül kazanır.
Her turun + basılacak itemi farklıdır ve GM drop eder. 2. turda 1. turun itemine artı basmaya çalışan karakter DC olur. DC olmayıp + bassa bile bu değerlendirmeye girmez.

Etkinlikten Kareler






Soru-Cevap
Bot karakter notice ile 5 dakika sonra [Soru-Cevap] etkinliğinin yapılacağını ve etkinlik ödüllerini oyunculara bildirir.(Ödül yoksa "Bu ödülsüz bir etkinliktir")
Etkinlikte sorulacak soru sayısı, her sorunun cevabı için beklenecek süreyi ve sorular arası bekleme süresini programın arayüzünden siz belirlersiniz.
Etkinlik başladıgında bot karakter her turda bir soru sorar ve belirlenen süre içinde en erken cevabı veren ödülü kazanır.
_SoruCevap tablosundan dilediginiz kadar soru ekleyebilirsiniz.


Etkinlikten Kareler





Party Form
Bot karakter notice ile 5 dakika sonra [Party Form] etkinliğinin yapılacağını ve etkinlik ödüllerini oyunculara bildirir.(Ödül yoksa "Bu ödülsüz bir etkinliktir")
Etkinlik başlağında bot karakter her turda bir sayı belirleyerek notice ile servera bildirir.Bu belirlenen numaralı partiyi açan karakter ödülü kazanır.
Party Form etkinliğinin tur sayısını , her tur için bekleme süresi ve aranacak party numarasına eklenecek sayıyı program arayüzünden siz belirlersiniz.

Etkinlikten Kareler




Sayı Tahmin
Bot karakter notice ile 5 dakika sonra [Sayı Tahmin] etkinliğinin yapılacağını ve etkinlik ödüllerini oyunculara bildirir.(Ödül yoksa "Bu ödülsüz bir etkinliktir")
Etkinlik başladığında bot karakter her turda sizin program arayüzünden belirlediginiz 2 sayı aralığında rastgele 1 sayı üretir ve notice ile servera bildirir.
Etkinliğe katılan oyuncular bot karaktere PM ile tahminlerini iletirler. 1 dakika sonunda tahmin alımı kapanır ve belirlenen sayıya en yakın tahmin ödül kazanır.

Etkinlikten Kareler





Hayatta Kal
Bot karakter notice ile 5 dakika sonra [Hayatta Kal] etkinliğinin yapılacağını ve etkinlik ödüllerini oyunculara bildirir.(Ödül yoksa "Bu ödülsüz bir etkinliktir")
Bot karakter notice ile kayıtların açıldıgını ve kayıt olmak için oyuncuların yapması gerekenleri servera bildirir.
Kayıtlar bittiğinde yeterli katılım varsa bot karakter tüm katılımcıları etkinlik alanına alır.
Bu alanda herkes birbirini öldürmeye çalışır ve hayatta kalan son oyuncu ödül kazanır.
Etkinlik için gerekli minimum kayıt sayısı,içeri alınacak maximum oyuncu sayısı,kayıt için level sınırlaması ve etkinlik alanı gibi birçok ayarı program arayüzünden siz belirlersiniz.

Etkinlikten Kareler







OYLAMA
Bunu çifte etkinlik gibi düşünebilrsiniz.Bu oylamanın amacı; oyuncular sıradaki etkinliği kendileri belirlerler.
Bot karakter notice ile sıradaki etkinlik için oylama yapılacagını ve oylamaya katılmak için oyuncuların yapması gerekenleri servera bildirir.
Bot karakter oylamaya dahil olan etkinlikleri ve oy numaralarını notice ile bildirir ve oylamayı başlatır.
Oyuncular oylarını bot karaktere PM ile iletirler.
Oylama sonunda en çok oyu alan etkinlik belirlenir ve 1 dakika sonra o etkinlik başlatılır.
Bu etkinlikte oylamaya dahil olacak etkinlikleri, oylama için beklenecek süreyi,oylama sonunda belirlenen etkinliğin başlaması için gerekli minimum oy sayısını ve yeterli katılım olmaması durumunda ne yapılacagını yine program arayüzünden siz belirlersiniz.


Etkinlikten Kareler







My_EventBot kullanımı basit şık ve tamamen TÜRKÇE arayüze sahip bir programdır.
Yapılacak tüm etkinliklerde birçok ayarı belirleme imkanına sahipsiniz.
Botun geliştirme süreci henüz bitmiş değil. İleride yapılacak tüm iyileştirme ve geliştirmelerden daha önce satın almış kullanıcılar da faydalanacaktır.
Güncellemeler bu konuya eklenip bildirilecektir.
[/ACIKLAMA]

Hertürlü fikir ve isteklere açığız. Yapacağınız eleştiri veya sunacağınız fikirler bizim kendimizi ve My_EventBot'u geliştirmemiz açısından değerlidir.
Saygılarımla
Bizi Facebookta tekip etmeyi unutmayın.
My_EventBot Facebook Sayfası
[/NOT]



 
Son düzenleme:
Yukarı Alt