Kayıt
22 Nisan 2007
Mesajlar
1.361
Beğeniler
0
Şehir
Konum-Zaman grafiğinde Y sütunundayım
Sene bin dokuzyüz yüz,

Nasıl bir nostalji yaşıyorum şuanda inanamazsınız, final haftasındayım can sıkıntısından bir private serverdan silkroad yükledim ve giriş yaptım. Herşeyi unutmuşum tahmin edersiniz ki, "Aman Tanrım Didim" diye dolaşıyorum etrafta nostalji dolu gözlerle bakarak, serverdan kaynaklı hafif kasmalar yaşıyorum ama önemsemiyorum... Açtığım eski tabirimle Okcumla dolaşıyorken biranda hatırladım, bunun buildleri vardı skill pointleri kafamıza göre vermiyorduk birşeyler vardı ama hatırlayamıyorum dedim kendi kendime ve araştırmaya başladım yeniden. Zamanında biliyordum baya (10 sene önceeden bahsediyorum) ama yaşlılık işte unuttum gitti hepsini, 110 build nasıl olur kimdir neyin nesidir yenilir mi içilir mi dolaşıyorum o site senin bu site benim. Ne acıdır ki 1300 küsür mesaj attığım site aklımın ucuna bile gelmedi o denli unutmuşum herşeyi...

Saat 12 civarı giriş yaptığım oyunda araştırmalar yaparak kasıyorum, buildleri değerlendiriyorum onu mu yapsam bunu mu yapsam diye düşünüyorum ve gidip sonunda yanlış skill veriyorum (nasıl bir unutkanlık siz düşünün artık, burası aklıma bile gelmedi, zamanında sabahlara kadar forumlarda dolaşıp zaman geçirdiğim bu platformu) en sonunda küfrettim ve yeni karakter açmaya meyil ettim, hiçbir zaman sevemedim yeni karakte açmayı eskisini bozduğum için açıyorsam özellikle, neyse.. Dedim yeniden bir araştırayım bakayım ne var ne yok diye, işte o an tanıdık bir isim gözüme takıldı search ederken google amcanın bana gösterdiği sayfaları, Extraloob, yok artık dedim bu site hala var mı diye düşündüm kendi kendime (neden olmasın dedim sonra), girdim şifremi unutmuşum (lan siteyi unuttun şifreyi mi hatırlayacaksın diyenler çıkacaktır eminim :D ) ümitsiz bir şekilde şifremi yeniden talep ettim, hiç beklemiyordum hesabımın hala veritabanında hala kayıtlı olduğunu, şifremi geri istedim, şaşkınlıkla baktım ki gönderilen bir şifre sıfırlama maili ile karşı karşıyayım, direk girdim mail adresime ve şifremi yeniden oluşturdum, içimde bir heyecan var, dedim ya 10 yıl dile kolay...

Site değişmiş değişmesine ama hala aynı kokuyor yemin ediyorum size, bir zamanlar sadece bot bulmak için takıldığım forum sitesine öyle bir bağlanmıştım ki daha sonraları.. Konuları dolaştım yavaş yavaş, burda yazdığım mesajlar aklıma geldi (Off Topic), hazırladığım Guide'lar duruyor mu diye merak ettim aradım ama bulamadım kendi profilimde yeniden bakacağım ama ondan önce bunu yazmam gerekiyor dedim kendi kendime.. Daha sonra üyelere bakındım aklımda kalan birkaç isim vardı en nihayetinde bunlardan birincisi Extraloob, admindi zamanında belki nickini değiştirmiştir bilemiyorum ama buralarda olabilir belki bir selam verir bilemem (:, Pennywise vardı zamanın photoshop kralı, imzalardan sorumlu devlet bakanı ünvanıyla dolaşıyordu forumda, tüm üyeler ona imza yaptırmak için sıraya giriyordu, hatta bana da bir imza yapmıştı kullanıyordum onu ama silinmiş girmeyeli foruma normaldir (:

Hala dolaşıyorum forumda bu yazıyı yazarken ama hala nereye açacağım konusunda emin değilim, özlemişim ya yemin ediyorum, umarım bir gün bu duyguyu sizde yaşarsınız, yıllar önce oynadığınız bir oyun sayesinde, önemsiz gibi gözüken bir forum sitesine yazılar yazıp, rehberler hazırlayıp, gün geçtikçe daha da bağlanıp yıllar sonra yeniden burda olmak cidden çok garip bir duygu, sizlerle duygularımı paylaşmak istedim, eski dostlar burda mı merak içerisindeyim, bakalım cevapları merakla bekliyroum (:
 
Kayıt
5 Kasım 2007
Mesajlar
4.672
Beğeniler
612
Şehir
Ders Başı !!!
Hoş geldin :)
Benimde neredeyse 10 yıl olmuş , hiç bırakmadım forumu bulduğumdan beri. El alışkanlığıdır , chromeyi açar açmaz , extralooba girer bakarım ne var ne yok diye. Eskisi kadar canlı değil ama yeri ayrıdır bu sitenin bende.

Bu arada okan abi gitti , yeni adminimiz uğur abi (Chorus) oldnick(Kemalist) .
Ya benim merak ettiğim bu eski mesajların hepsine nasıl bakabiliriz , bende bu nostaljiyi yaşasam :lolmuch::lolmuch:
 
Kayıt
28 Temmuz 2012
Mesajlar
1.682
Beğeniler
218
Şehir
nWo ~
@CezaAlp bende de aynı şekil chromeyi açtığım gibi direk facebook,twitter,extraloobu açıyorum biliyorum extraloob eskisi kadar aktif değil ama insan genede huyundan,suyundan vazgeçemiyor belki birşey olmuştur diyerekten.. eskiden 1saat girmezdin açtığın konu 2.3 sayfalara giderdi ama yakında tekrar öyle olacağız hissediyorum..
 
Yukarı Alt