Kayıt
13 Haziran 2015
Mesajlar
52
Beğeniler
6
Şehir
Antalya



Bölüm Açıklaması
İngiliz ajanı Hamilton'un başlattığı iç savaşın yankıları Mustafa Kemal'e ulaşıyor! Mustafa Kemal, Misak-ı Milli için harekete geçiyor! Mustafa Kemal Paşa'nın İzmir'e yolladığı Milis Müfreze Komutanı, Cevdet ile karşı karşıya! Milis Müfreze Komutanı, İzmir'e neden geldi? İzmir'deki dengeleri nasıl değiştirecek? Rıza Bey'i ortadan kaldırmak isteyen Charles Hamilton, Tevfik'i vezifelendiriyor! Rıza Bey, İzmir'de çıkan iç isyanı sonlandırabilecek mi?

İngiliz ajanının planladığı iç savaş İzmir'de görünmeye başlar. Bu kargaşayı fırsata çevirerek kendi emelleri için kullanmak ister. Fakat bu durumun haberi Mustafa Kemal'e ulaşır. Mustafa Kemal, bu durumun önüne geçebilmek için Misak-ı Milli'nin tanınmasını ister. İngiliz ajan Hamilton ise Tevfik'e bu konu için bir görev verir. Konu ile alakalı olan Rıza Bey'in ölümü için Tevfik'in Yunanlar ile beraber çalışmasını ister.

Cevdet, Rıza Bey'i Tevfik'ten koruyabilecek mi? Yunan askerleri Cevdet'e engel mi olacak? Mustafa Kemal'in emriyle İzmir'e gelen milis müfreze komutanı kim? Milis Müfreze Komutanı, Yunan işgaline son vermek için nasıl bir rol alacak?


Fragman



Not:Bu akşam 20.00 Kanal D'de




 
Yukarı Alt