Kayıt
1 Ekim 2007
Mesajlar
10.447
Beğeniler
549
Şehir
Mersin
Takımı
Besiktas


30 Mayıs 2014‘de Steam de satışa çıkan The Forest FPS survival bir oyundur.Amaç sadece hayatta kalmak bu kadar basit.
Diğer yönleriyle minecraft'a benzetilsede grafik ve oynanış yönü olarak The Forest minecraft'tan çok daha keyif veriyor.

Oyunun başlangıç hikayesi:
Bir uçaktasınız ve uçak bir adaya düşüyor ve yanınızda olan çocuğu adadaki bir yerli gelip alıyor muhtemelende masasına meze olarak kullanıyordur.Bununla birlikte adada yaşam başlıyor ve hayatta kalmanız gerekiyor.Bulunduğunuz adada bir tek siz yoksunuz vahşi hayvanlar ve çılgın yamyam yerliler var.Bu yerliler adada sağcı ve solcu olarak 2 gruba ayırılmışlar bi grup tamamen beyaz kafataslarına ve insan organlarına kafayı takmış diğer kabileye göre daha gelişmiş gibi görünüyorlar.Habercileri dışında pek tek dolaşmazlar saldırdığınız zaman farkına varmadan 10 kişi etrafınızı sarmış olur.Diğer grup ise hint fakiri gibi kan içinde tek başına dolanırlar gördüğünüz zaman baltayı çekip ağız burun girebilirsinz.Bu guruplar bazen birbirine girebiliyor ortalıkta birden 15-20 yerli oluyor ve bu olduğu zaman evinizden dışarı çıkmamalısınız ne kadar kavgaya odaklansalarda sizi farkedebilirler.

Hayatta kalmak ve yerlilerle uğraşmak o kadar kolay değil tek yumruk vurup ölecek cinslerdende değiller elinize baltazını çekip darius misali girmeniz lazım yere düştüğünde öldü sanıp bırakmayın arkanızı döndüğünüzde ayağa kalkmaması için yerde 2-3 defa vurup parçalarına ayırın.Ayırdığınız parçları çantanıza alın kurduğunuz kamp yerine değişik totemler yaparak onları birazda olsa uzak tutabilirsiniz.

Uçaktan çıktığınızda ilk yapacağınız iş içerdeki yemekleri,ilaçları ve baltayı alıp dışarı çıkmak çıktığınız zaman ise kendinize ücra bir köşede ev yapmalısınız hava karardığında ortalık şenleniyor ve elinizde sadece el feneri ile kalıyorsunuz önünüzü bile zor görürken yerlilerle savaşmak çok daha zor ayrıca ayakta durdukça enerji kaybedip acıkıyorsunuz.
4 çeşit ev var şuan için 2 yere yapmak için 2 de ağaç evi.Benim tercihim orman içinde kamp kurup ağaç evi yapmaktan yana oldu kendimi biraz daha rahat hissettim gece olduğunda çevre yerliler varken uyuyamıyorsunuz ya ok yada molotof yapıp balkonunuzdan atıp biraz onlarla uğraşabilirsiniz.
Tüm bunları yapmak için oyun size bir el kitapçığı veriyor bu kitapçığı ''B'' tuşu ile açıp kullanabilirsiniz.İçerik olarak çok zengin oyuna girdiğiniz zaman sizi direk alıştıracaktır silah yapımı,avcılık,ev ve yenmeyecek bitkilerlerle birlikte daha bir sürü şey bulabilirsiniz.

Oyunda hayatta kalmanız için şu önerilere ihtiyacınız olabilir:

*Özellikle oyun başında yerlilere asla kafa tutmayın sizi görmemiş ise uzaklaşsanız iyi olur.Eğer uzaklaşmadınız ve saldırdınız saldırdığınız halde başarısız olup dayak yerseniz gideceğiniz yer onların mağarası oluyor burada aç yorgun tamamen karanlık altında çakmak ışığı ile kalıyorsunuz içerde ise yerli bekçiler var onlara görünmeden dışarı atabilirseniz kendinizi şanslısınız.Bu arada öyle bir duruma geldiğinizde mağara içinde bir çok ekipman bulabilrsiniz koşarken bunları alın mutlaka.
*Kurduğunuz kamp yanına mutlaka ateş yakın avladığınız hayvanları pişirmek ve soğuktan donmamak için.Savunma amaçlı ise kütüklerden yapın 2-3 tane yerliler koşarken kafa atarsa yanarak ölüyorlar ve gece vakti ortalık aydınlanıyor birazda olsa.
*Ev yaptıktan sonra etrafınızı araştırın sandallar,gemiler ve uçaktan kaçan insanların kamplarında işine yarayacak eşyalar bulabilirsiniz.
*Başlangıç esnasında uçakta bulduklarınızı yeyin ve ilaç bulursanız onuda için ayrıca çevredeki bavulları açın içerisinden enerji verici eşyalar,alkol,bez vs şeyler çıkabiliyor.

Oyun şuan steam'da 21 TL indirimli günlerden yararlanıp daha ucuzada alabilirsiniz.Şuan için 2 kişi ile multiplayer oynayabiliyorsunuz bunun sayısı ilerleyen güncellemelerde daha artacağı söyleniyor.
Para vermeden denemek isteyenler var ise internette crack yapılmış sürümünü bulabilirler.



 
Kayıt
15 Nisan 2009
Mesajlar
2.219
Beğeniler
0
İnceleme guzel olmus tesekkurler.
[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
 
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Kayıt
5 Kasım 2007
Mesajlar
4.672
Beğeniler
612
Şehir
Ders Başı !!!
Eline sağlık güzel olmuş :naber:
Terrariada boss kesince daha güçlü yaratıklar çıkıyo , bundada öyle birşey varmı?
 
Kayıt
1 Ekim 2007
Mesajlar
10.447
Beğeniler
549
Şehir
Mersin
Takımı
Besiktas
Bunda öyle bişey yok sanırsam ama mutant olan yerliler var deniyor mağaranın derinlerinde tek başına girip bakmadım ama :D
 
Kayıt
27 Haziran 2010
Mesajlar
1.437
Beğeniler
248
Şehir
--..--
Takımı
Fenerbahce
Güzel oyun tavsiye ederim bende.
 
Kayıt
20 Haziran 2016
Mesajlar
1
Beğeniler
0
Bu Oyunun Forumda Olmasına Şaşmamalı, Bir Hafta Önce Steam'den Aldığım The Forest, Gerçekten Mükemmel Oyun Hayatta Kalma ADına Yapılan ONa Benzer HurtWorld Adlı Oyunu'da Aldım [40 TL] Gerçekten Hayal Kırıklığıydı Benim İçin. Ama The Forest Bunun Neredeyse Yarı Fiyatına [24 TL] Gibi Cüz'i Fiyata Gayet Mükemmel Bir Oyun Üstelik Gelecekte Daha'da Pahalı Olacak. Ve online Çift Kişi Yada Single Yani Tek Başına Oynama Seçeneği Sunuyor. Sorarım Size Bu Fiyata Böyle Güzel Oyun Gibi Hangi Oyun Bize Sunar ?
 
Yukarı Alt