Arkadaşlar Bilgiasayarım Windows 7 Framework 4 ve Visual C+++ Kurulu Mbotta tüm ayarları yaptım Clienti Başlat Diorum Bekliyor Oyuna Girerken Çıkan Resim Geliyor Ve 5 Saniye Sonra Kapanıyor ve Oyun Açılmıyor Yardm Lütfen Teşekkürler
Mbot Açılırken Kapanıyor
· 14 Yanıt · 39K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
Arkadaşlar Bilgiasayarım Windows 7 Framework 4 ve Visual C+++ Kurulu Mbotta tüm ayarları yaptım Clienti Başlat Diorum Bekliyor Oyuna Girerken Çıkan Resim Geliyor Ve 5 Saniye Sonra Kapanıyor ve Oyun Açılmıyor Yardm Lütfen Teşekkürler
Yönetici olarak çalıştırın eğer olmaz ise uyumluluk modunu Windows XP ( Service Pack 3 ) olarak ayarlayın. bunlarda olmaz ise başka çözümler deneriz.
[F MS]
Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
Sorun güncel..
server pack 3 uyjunu denedim sorun cözülmedi hala acıldığı gibi kapanıyor yardım edebilecek kimse yok mu
S
solman3152
⭐ 17y
-
Sövmek serbest mi ?
M
MatthewMitchell
⭐ 19y
Sövmek serbest mi ?
Hayır, gerekli uyarı yapıldı
Vodafone 861 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Hello world
gereken yapıldı
sorunun çözümü yokmu arkadaşlar?
Kuvvetle muhtemal girdiğin server kalabalık olduğu için sen kodu yazdığın zaman mbot otomatik olarak seni serverdan atıyor.Sabah saatlerinde ya da serverın boş olduğu zaman tek tıkla girdiğinde böyle bir problemle karşılaşmayacaksın.Servera girene kadar seni koddan sonra oyundan atar
kolay gelsin .
Bota giriş yapıyo fakat clienti başlat diyosun acılır gibi oluyo 2 kere ekran kapanıp acılıyo fakat girş yok bi yardım edin ya kafayı yedık yapamaık .. acill .
Seyir durumunda şu yazıyor :
[13:15:15] Başlatılıyor "C:\Users\HAKAN\Desktop\XEON Online v1.427\sro_client.exe /22 0 0"
[13:15:25] Connecting to loginserver 'xeononline.ddns.net (94.130.94.58)' on port 7001...
Bota giriş yapıyo fakat clienti başlat diyosun acılır gibi oluyo 2 kere ekran kapanıp acılıyo fakat girş yok bi yardım edin ya kafayı yedık yapamaık .. acill .
Seyir durumunda şu yazıyor :
[13:15:15] Başlatılıyor "C:\Users\HAKAN\Desktop\XEON Online v1.427\sro_client.exe /22 0 0"
[13:15:25] Connecting to loginserver 'xeononline.ddns.net (94.130.94.58)' on port 7001...
kolay gelsin .
Sro client ve silkroad exe'yi DEP'e eklediniz mi?
ekledim yani sitelerde yazan hemen hemen herseyi yaptım zaten ılk defa boyle bı sorunla karsılastım oyunun sıtesınde kendı botu var onda login hic gelmiyo ? :/
Ekran Pırpır Oluyo 2 kere oyuna giriş yaparmış gibi ama giriş yok .
Ekran Pırpır Oluyo 2 kere oyuna giriş yaparmış gibi ama giriş yok .
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap