Kayıt
6 Şubat 2007
Mesajlar
335.490
Beğeniler
1.635
Şehir
Taksim/IST.
Server
Flora
Takımı
Galatasaray
İşim gereği çok fazla şehir değiştirmek zorunda kalıyorum ve zaman kısıtlı olduğu için uçak kullanıyorum , zaten iş verenim ödüyor ücreti ama tabi bir yere kadar.
Bugüne kadar binlerce kez binmişimdir ve hep business class'a özenmişimdir. İşten kazandığım zaten küçük bir para olunca bu seferlikte business alayım merakımı gidereyim diyemedim hiç , zaten gelen oraya gidecek ve boşa giden saat olacak benim için sadece , bu yüzden hep içimde ukde kalmıştı.

Bugün çok garip bir şey oldu ve ekonomi de ki koltuğumda otururken birden türbülans başladı , hostes kız bir yere tutunamadı ve kucağıma düştü. İkimiz içinde çok garip bir durumdu , kalktı üstünü düzeltti , döndü bana nedendir bilinmez ben özür diledim :lolmuch:
Benim özür dilememe baya bir güldü oda özür diledi falan filan sonra gitti bir içecek getirdi , özür olarak , niye gittiğimi falan sordu bende anlattım , biraz muhabbet ettik.
10-15 dakika sonra geri geldi ve business class'ta bir boşluk olduğunu söyledi ve istersem geçebileceğimi söyledi bende haliyle geçtim.
Kız ondan sonrada yine bir sürü ikram yaptı , dondurma vs , farkettim ki gerçekten hayat böyle yaşanıyormuş:detective:

Buradan çıkartılacak bir sonuç falan yok , sadece anımı anlattım :olucem:

Güncelleme :

Bugün hayatımda yaşadığım , yaşayabileceğim en garip günü yaşadım.

Otelde hazırlanıyorum , mesaj geldi uçuşunuz problem nedeniyle 16.45'e alınmıştır diye. Arayıp sövecekken müşterim aradı ve dünkü eğitimde anlaşılmayan yerler olmuş kullanamıyoruz vs vs mümkünse tekrar gelip soruları yanıtlar mısın dedi , haliyle hayırlısı oldu benim için dedim çokta şey etmedim.

Neyse , işlerimi hallettim , uçağa bindikten sonra yerime doğru ilerliyorum , hostes yanıma geldi , yüksek sesle beyefendi biletinize bakabilir miyim dedi , strese girdim verdim bileti , aldı inceledi , bu uçakta olduğuma eminim falan yapmaya başladım. Biletiniz yükseltilmiş beni takip edin lütfen dedi.

Dedim hasss , kız mı yaptı acaba yoksa bugünki müşteri ikinci kez uğraştırdı diye jest mi yapmak istedi falan diye düşünürken oturdum koltuğuma yine business'ta 8)

5-10 dakika sonra birisi geldi arkamdan omzuma dokunarak önüme geçti , business'a alışmışsın herhalde dedi , bir baktım dünkü hostes kız :!::!::!::!::!::!:

Ağzım yüzüm birbirine girdi , aaaaaaa yok ben normal falan diye cümle kurmaya çalışırken gene güldü , nasıl geçti iş falan diye sordu , cevap verdim, gitti.

Bir kaç dakika sonra bir şeyler getirme bahanesiyle tekrar geldi. Dün sen beni kurtarmasaydın kafamı bir yere çarpsaydım çok kötü olurdu , ölebilirdim falan muhabbetine girdi.
- Kız sürekli senli benli konuşuyor , ben sürekli siz diye konuşuyorum :lolmuch: -
Bir kaç dakika yine konuştuk , biraz rahatladım , eve mi dönüyorsun istanbul'a diye sordu , evet dedim istiyorsanız bir kahve içelim istanbulda eğer numaranızı verirseniz dedim.

Üzgünüm , yolcularla özel iletişim kurmamız yasak maalesef dedi ve gitti...

Koltukta kıpkırmızı oldum , bildiğin ateş bastı , başımdan kaynar sular döküldü geyiğini birebir yaşadım hissettim. 10 dakika boyunca kendime küfrettim , ulan kız iki güldü diye hemen dibin düştü , sana yazdığını zannettin , hemen dolduruşa geldin , ne salak herifsin çök yerine otur , susarsan zıkkım iç falan diye kendime küfrediyorum...

Sonra kız geri geldi. Beyefendi benimle gelebilir misiniz dedi , ben yine kekelemeye başladım aaaaa bir şey mi oldu falan diye takip etmeye başladım.

Kız lavaboya girdi...
Haliyle bende peşinden girdim , kıç kadar bir yer , aklımda barzonun söyledikleri var ,strese girdim ve terlemeye başladım :lolmuch:
Ama bir şey olmadı :olucem: max 3 dakika öpüştük ve güldü çıktı gitti.
Bende gittim koltuğuma oturdum , kız yine geldi , yine elinde içecek , bu sefer enerji içeceği.
Bana , "umarım bugün uçağın iptal olduğu için çok üzülmedin" deyip göz kırptı , gitti.

İniş yaptıktan sonra uçaktan inmemek için baya oyalandım , herkes çıktı neredeyse, ben kaldım , geri gelir , numara vs verir diye oyalandım ama geri gelmedi.

-----------------------------------------

Güncelleme 24.12.2018 :

Evet arkadaşlar , uzun zamandır size yaşananları anlatmak için ölüyordum ama maalesef anlatamadım. Konuyu açtığımdan beri olanları teker teker yazıyorum ki bir yerde kaybolmayın.

Konuyu açtıktan ve ikinci güncellemeyi yaptıktan sonra kızı bir kaç gün göremedim. Sonrasında beni aradı...
Beni stalkladığını söyledi sosyal medya hesaplarımdan ama benimle ilgili hiç bir bilgiye ulaşamadığını söyledi, ne facebook'un var ne twitter'ın var , ne instagram'ın falan dedi.(Facebook'um vardı ama kapatıldı.)
Sadece linkedin hesabımı bulmuş , incelemiş ve kişisel sitem olarak gözüken extraloob'u bulmuş.

Haliyle o günlerde son mesajlarda olan business class konusunu da görünce hemen atlayıp okumuş , dedim istiyorsan rahatsız olduysan kaldırayım.
Hayır kaldırmana gerek yok ama devamını anlatma dedi , bende bu yüzden hiç bir şey yazamadım. Gerçi zaten yazmayı düşünmüyordum ama neyse...

Telefonda biraz konuştuk , görecek miyim seni bir daha dedim. Görüşeceğiz ama ben sevgili aramıyorum , daha yeni ilişkiden çıktım casual takılabilir misin dedi. Neden olmasın dedim.

Birbirimize takvimlerimizi attık , aynı uçak saatlerine denk gelmeye çalıştık genel olarak. Açıkçası 15 gün boyunca çok eğlendim. Cidden öyle böyle değil baya eğlendim.

Biletlerimi hep ekonomi aldım , her seferinde business'a yükseltti.
Bir sürü ikramlar , koltukların rahatlığı bir yana,
Bizim ki iyice açılıp saçıldı , lavabo molaları çok daha keyifli geçmeye başladı. İkimiz içinde.
Kız bu zamana kadar tanıştığım kızlardan çok farklıydı , tam bir güç manyağıydı , kontrolü eline almayı çok seviyordu , bu yüzden olaylar daha keyifliydi.

Açıkçası bir 15 gün boyunca bu elmanın keyfini çok güzel bir şekilde sürdüm , uçak dışında ona attığım mesajların , aramaların hiç birisine cevap vermiyordu , bir yerde buluşmuyorduk bende denemeyi bıraktım sadece uçakta görüşmeye devam ettik öylece.

Sürekli 15 diyorum çünkü bir yerden sonra işler saçma bir hal almaya başladı.
Bir gün uçağa bindiğimde benim yanıma geldi ve bana business'ta uçmak isteyip istemediğimi sordu.
Bende istiyorum dedim haliyle.
Ne kadar isteyip istemediğimi sordu.
Bende farazi olarak sorduğunu düşünüp , çok istiyorum dedim.( Bakire diliyle açıklamak gerekirse , beni ne kadar istiyorsun sorusuna verilen seni çok istiyorum anlamında söyledim.)
İşler burada biraz garipleşti.
Uçağın business bölümünde boş koltuk yokmuş ve ben çok istiyorum diye onunla flörtleştiğim için gidip bir business yolcusunu yerinden kaldırttı.
Benim gazi olduğumu ve bu koltuğa ihtiyacım olduğunu , dizlerimden ameliyatlı olduğumu falan söyledi.
Adam koltuğa para verdiğini söyleyince de , adamı sorun çıkardığını söyleyip uçaktan atmakla tehdit edip yerini aldı.
Ben ne kadar hayır hiç gerek yok yapma vs desem de beni dinlemedi...
Hayatımda hiç bu kadar utanıp mahçup olduğumu hatırlamıyorum. Kızın deli olduğunu zaten anlamıştım ama bu kadar deli olduğunu , başkalarına karşı da deli olduğunu hiç düşünmemiştim.

Bu hareketinden sonra haliyle benim kafamda bu garip ilişkimsi şey bitti ama bunu ona nasıl söyleyeyim bilemedim. Kafamda plan yaptım , uçakta söylemenin mantıklı olmadığına karar verdim , çünkü ona söyledikten sonra aynı kapalı yerde mal gibi dip dibe kalacaktım ve haliyle pek mantıklı olmadığını farkettim. Dönüş uçağından sonra mesajla artık devam etmek istemediğimi söylerim diye planladım.

Dönüş uçağında benim yüzümün asık olduğunu farkedip yanıma geldi. Sürekli uçmaktan dolayı gergin olduğunu ve üzgün olduğunu söyledi. Kendini affettireceğini söyledi ve affettirdi, bende ona bir şey söylemedim haliyle ama eve döndüğümde , şeyim değil beynimin çalıştığı zamanda , normal bir insanın asla böyle bir şey yapmayacağını tekrar farkettim ve bu kızdan kurtulmayı kafama koydum.
Zaten ortada bir ilişki yoktu , bu yüzden ayrılmamıza da gerek yoktu. Bende uçak saatlerimi değiştirdim ve bir daha onun uçağında olmamayı umut ettim , olursam da artık mesajı anlar diye düşündüm.

Ekonomideydim , berbattı , her şeyiyle kötüydü ama en azından kafam rahattı. En azından bütün uçuşu gergin bir şekilde geçirmiyordum.

Tabi her şey böyle bitmedi. Bir kaç gün sonra beni dönüş uçağımda yakaladı ve business class'a aldı , istemediğimi söylesemde ve yine lavabo'ya çağırdı isteksiz olsa da gittim çünkü hayırdan anlamıyordu maalesef. İstemediğin halde nasıl gidiyorsun diye düşünenler olacaktır , düşünmeyin , sesinin tonunu azda olsa arttırıyor bir şey dediğinde ve diğer insanlar duyuyor , onun umurunda değil ama normal bir insan olarak haliyle benim umurumda...

Ve işler daha kötüye gidemez , artık daha kötü bir insan haline dönüşemez , beni de yanında ki çukura sürükleyemez dediğimde , işler daha kötüye gitti.

Lavabodan çıktı , o çıktığı gibi yaşlı bir teyze içeri girmek istedi. Haliyle ben içeride olduğum için teyzeyi almadı.
Burası bozuk koridorun sonunda ki lavaboya girin dedi.
Kadın ama gidemem idrar sorunlarım var , yaşlıyım oraya kadar tutamam , uzun zamandır bekliyorum falan dedi.
Bu da birden kadına bağrınmaya başladı.
BOZUK DİYORUM NEDEN ANLAMIYORSUN , İÇERİSİNİ PİSLİK GÖTÜRÜYOR ÖYLE Mİ OTURACAKSIN , KAFAN ALMIYOR MU BOZUK BOZUK!
dedi.

Kadın gitti ben çıktım , tuttum bunu öyle davranman mı lazımdı gerçekten dedim , bazıları laftan anlamaz , ben bu işi uzun zamandır yapıyorum sana sormayacağım işimi dedi gitti. Bende yerime geçtim ve dedim ki tamam arkadaş , bu kadar yeter , artık bu işin suyu çıktı burada bitiriyorum , zaten inişe de az kaldı , yüz yüze artık bitti , hiç bir kuvvet beni artık bu saçma ilişkiye devam ettiremez.

Önümden geçerken tuttum ve söyledim , böyle böyle artık bitirmek istiyorum, bir daha görüşmek istemiyorum , birbirimize rastlarsak bile beni business'a falan alma , ekonomi de mutluyum dedim.
Ben bitti demeden bitmez dedi , ağlamaklı falan oldu.
Yok dedim , bitti bir daha seninle hiç bir işim olsun istemiyorum artık dedim.
Sinirle gitti.

15-20 dakika sonra geri geldi , gülümsedi , özür diledi , stresliyim bu aralar babamın işleri yüzünden dedi. Bitirmek istiyorsan seni anlarım dedi , bitirmek istiyorum dedim , tamam o zaman dedi. Yine bir içecek verdi. Hayatında başarılar o zaman dedi , ufaktan gülümsedi gitti.

İşte bu kadar tüm hikaye bununla sınırlı , güzel bir şekilde ayrıldık , ben business class'ta uçtum ama her şeyin bir bedeli olduğunu öğrendim ve bitti.

demeyi çok isterdim...

Verdiği içeceği içtim ve gözlerim düşmeye başladı. Kalktığımda kendimi koltuğa kemerlerle sabitlenmiş bir şekilde buldum.
Yanımda ki yolcuyu yanımdan almışlardı , uyandığımı gördüğü gibi başka bir hostes hemen yanıma geldi. Hemen şikayet ettim , bana uyuşturucu ilaç verdiğini söyledim. Hostes direk cevap verdi , evet beyefendi gerekli gördüğümüz durumlarda misafirlerimize sakinleştirici verme yetkimiz var diye.

Dedim ne gerekli gördünüz de bana uyuşturucu verdiniz , naptım ben?
- Uçağı bombalamakla ve yanınızda ki beyefendiyi öldürmekle tehdit ettiniz. Bütün host ve hostesler bunu duydu dedi.

Tamam dedim , artık kurtuluşun yok uğurcum , kendini dünyanın en boktan işine bulaştırdın. Artık yatarsın 10 yıl.

Uçak indi , herkes indi , bir ben kaldım birde bir kaç hostes. Uçağın içi de müthiş sıcak , sanırım uçak durduğu için klimalar çalışmıyor , o berbat sıcakta bekliyorum öyle.

Ee ne olacak şimdi dedim , yalanınıza devam mı edeceksiniz dedim , birazdan havaalanı güvenliği gelecek o zaman görürsünüz ne olacağını dediler.
Benim kız ortalarda yok , belli ki yüzü yok ama diğer bütün uçak ekibi orada. Belli ki hepsini örgütlemiş.

Neyse , yarım saat sonra havaalanından iki polis geldi. Ateş gibi uçağın içinde yarım saat beklediğim için sinirden her yerim gerildi zaten. Bir sürü soru sordular , ifademi aldılar. Olayı aynen anlatsam da inanmadılar , hakiminde inanmayacağını söylediler çünkü bütün hostesler ağız birliği yapmışlar.

Polisler ve hostesler çıktı , uçakta yalnız kaldım uzun bir süre bağırdım , dedim bari ceketimi çıkartın üstümden havale geçireceğim sıcaktan ama kimse gelmedi.

Neyse , 1 saat sonra bütün hostesler ve o iki polis geri döndü , uçak havalandı , kalkış merkezine dönmek için. İstanbul'a dönüp tutuklanacakmışım... Güzel rol kesiyorsunuz dedim , her şeyi anlatacağımı söyledim , yerinden kaldırdığı adamı ve yaşlı kadını da bulacağımı söyledim...

Bu arada benim kız hala ortada yok , bende bağrınmaya başladım , neredesin yüzün yok mu , gel gör gururlan iyi halt yiyorsun , başına çok büyük bela açtın , ben hakkımı yedirtmem diye. Arkadan bir yerden çıktı , ne bağırıyorsun be yaptı , bunu yaptığı gibi uçak büyük bir ivmeyle aşağıya doğru inmeye başladı. İlginç bir şekilde aşağıya doğru iniyor uçak ama aşağıda pist yok bir şey yok , deniz bildiğin.

Sonra benim kıza baktım , kafası 360 derece dönüyor , ayakları ters dönmüş , solumdaki polislere baktım onlarda ters ayaklarla moonwalk yapıyorlar.

Şimdi arkadaşlar başlıkta yazdığım gibi acil yardım lazım , burada internet çok iyi çekmiyor çok lag var. Zebanilere sordum ama onlarda pek anlamıyor , tt kaynaklıdır diyorlar sanırım buraya fiber daha gelmedi. Yeryüzünden buraya sinyal güçlendirici alsak sizce faydası olur mu ?
 
Son düzenleme:

Barzo

 
Kayıt
4 Kasım 2007
Mesajlar
2.015
Beğeniler
58
İşim gereği çok fazla şehir değiştirmek zorunda kalıyorum ve zaman kısıtlı olduğu için uçak kullanıyorum , zaten iş verenim ödüyor ücreti ama tabi bir yere kadar.
Bugüne kadar binlerce kez binmişimdir ve hep business class'a özenmişimdir. İşten kazandığım zaten küçük bir para olunca bu seferlikte business alayım merakımı gidereyim diyemedim hiç , zaten gelen oraya gidecek ve boşa giden saat olacak benim için sadece , bu yüzden hep içimde ukde kalmıştı.

Bugün çok garip bir şey oldu ve ekonomi de ki koltuğumda otururken birden türbülans başladı , hostes kız bir yere tutunamadı ve kucağıma düştü. İkimiz içinde çok garip bir durumdu , kalktı üstünü düzeltti , döndü bana nedendir bilinmez , ben özür diledim :lolmuch:
Benim özür dilememe baya bir güldü oda özür diledi falan filan sonra gitti bir içecek getirdi , özür olarak , niye gittiğimi falan sordu bende anlattım , biraz muhabbet ettik.
10-15 dakika sonra geri geldi ve business class'ta bir boşluk olduğunu söyledi ve istersem geçebileceğimi söyledi bende haliyle geçtim.
Kız ondan sonrada yine bir sürü ikram yaptı , dondurma vs , farkettim ki gerçekten hayat böyle yaşanıyormuş:detective:

Buradan çıkartılacak bir sonuç falan yok , sadece anımı anlattım :olucem:
Pegasusta çalışıyorum ben, bi yere gidersen haberim olsun boarding kordineyim her türlü halı kilim tırevıl

edit: bu arada kabin ekiplerinin gününün büyük çoğunluğu uçuşta olduğu için basınçtan olsa gerek hepsine bi kaşarlık çöküyor garip her türlü seks muhabbetine giriyorsun yeri geliyor götürüyorsun[horny21 tabi meslektaşlar arasında oluyor bunlar çoğunlukla biggrint1
 
Son düzenleme:
Kayıt
15 Temmuz 2009
Mesajlar
4.861
Beğeniler
86
İşim gereği çok fazla şehir değiştirmek zorunda kalıyorum ve zaman kısıtlı olduğu için uçak kullanıyorum , zaten iş verenim ödüyor ücreti ama tabi bir yere kadar.
Bugüne kadar binlerce kez binmişimdir ve hep business class'a özenmişimdir. İşten kazandığım zaten küçük bir para olunca bu seferlikte business alayım merakımı gidereyim diyemedim hiç , zaten gelen oraya gidecek ve boşa giden saat olacak benim için sadece , bu yüzden hep içimde ukde kalmıştı.

Bugün çok garip bir şey oldu ve ekonomi de ki koltuğumda otururken birden türbülans başladı , hostes kız bir yere tutunamadı ve kucağıma düştü. İkimiz içinde çok garip bir durumdu , kalktı üstünü düzeltti , döndü bana nedendir bilinmez ben özür diledim :lolmuch:
Benim özür dilememe baya bir güldü oda özür diledi falan filan sonra gitti bir içecek getirdi , özür olarak , niye gittiğimi falan sordu bende anlattım , biraz muhabbet ettik.
10-15 dakika sonra geri geldi ve business class'ta bir boşluk olduğunu söyledi ve istersem geçebileceğimi söyledi bende haliyle geçtim.
Kız ondan sonrada yine bir sürü ikram yaptı , dondurma vs , farkettim ki gerçekten hayat böyle yaşanıyormuş:detective:

Buradan çıkartılacak bir sonuç falan yok , sadece anımı anlattım :olucem:
ustad bence kiz zarf atmis :D Sinyal vermis [horny21
 
Kayıt
28 Temmuz 2012
Mesajlar
1.681
Beğeniler
218
Şehir
nWo ~
okurken sonunun böyle biteceğini düşünmemiştim :lol:
 
Kayıt
7 Haziran 2008
Mesajlar
9.732
Beğeniler
98
Şehir
İstanbul
Server
Assos
Takımı
Besiktas
En azından telefonunu yada ne bileyim instasını falan almışsındır diye düşünüyorum. Özür karşılığı bi onları vermediği kalmış çünkü.. Derdini nasıl anlatsın daha kızcağız
 
Kayıt
17 Kasım 2016
Mesajlar
3.162
Beğeniler
466
İşim gereği çok fazla şehir değiştirmek zorunda kalıyorum ve zaman kısıtlı olduğu için uçak kullanıyorum , zaten iş verenim ödüyor ücreti ama tabi bir yere kadar.
Bugüne kadar binlerce kez binmişimdir
1000 kesin yani??
Otobüse biner gibi

₺ 150×1000 = incredible summer5:
 
Son düzenleme:
Kayıt
11 Mayıs 2007
Mesajlar
20.770
Beğeniler
258
Şehir
İstanbul
Takımı
Besiktas
@excl
Adam patronum karşılıyor uçuşları demiş sakin ol :mrgreen:

@Chorus
Hikayenin ilk paragrafı biterken mısır patlatmaya gidiyordum az kalsın :lol: Hayatın boyunca unutamayacağın bir anın olmuş bro, ama barzonun da dediği gibi kız bir tek dudaklarına yapışamış, onun haricindeki tüm yürüme, koşma, esneme hareketlerini gerçekleştirmiş fakat hava basıncı sende de biraz çekingenlik yaratmış gibi :think: Birdahaki sefere artık :beer: :mrgreen:
 
Kayıt
6 Şubat 2007
Mesajlar
335.490
Beğeniler
1.635
Şehir
Taksim/IST.
Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Bugün hayatımda yaşadığım , yaşayabileceğim en garip günü yaşadım.

Otelde hazırlanıyorum , mesaj geldi uçuşunuz problem nedeniyle 16.45'e alınmıştır diye. Arayıp sövecekken müşterim aradı ve dünkü eğitimde anlaşılmayan yerler olmuş kullanamıyoruz vs vs mümkünse tekrar gelip soruları yanıtlar mısın dedi , haliyle hayırlısı oldu benim için dedim çokta şey etmedim.

Neyse , işlerimi hallettim , uçağa bindikten sonra yerime doğru ilerliyorum , hostes yanıma geldi , yüksek sesle beyefendi biletinize bakabilir miyim dedi , strese girdim verdim bileti , aldı inceledi , bu uçakta olduğuma eminim falan yapmaya başladım. Biletiniz yükseltilmiş beni takip edin lütfen dedi.

Dedim hasss , kız mı yaptı acaba yoksa bugünki müşteri ikinci kez uğraştırdı diye jest mi yapmak istedi falan diye düşünürken oturdum koltuğuma yine business'ta 8)

5-10 dakika sonra birisi geldi arkamdan omzuma dokunarak önüme geçti , business'a alışmışsın herhalde dedi , bir baktım dünkü hostes kız :!::!::!::!::!::!:

Ağzım yüzüm birbirine girdi , aaaaaaa yok ben normal falan diye cümle kurmaya çalışırken gene güldü , nasıl geçti iş falan diye sordu , cevap verdim, gitti.

Bir kaç dakika sonra bir şeyler getirme bahanesiyle tekrar geldi. Dün sen beni kurtarmasaydın kafamı bir yere çarpsaydım çok kötü olurdu , ölebilirdim falan muhabbetine girdi.
- Kız sürekli senli benli konuşuyor , ben sürekli siz diye konuşuyorum :lolmuch: -
Bir kaç dakika yine konuştuk , biraz rahatladım , eve mi dönüyorsun istanbul'a diye sordu , evet dedim istiyorsanız bir kahve içelim istanbulda eğer numaranızı verirseniz dedim.

Üzgünüm , yolcularla özel iletişim kurmamız yasak maalesef dedi ve gitti...

Koltukta kıpkırmızı oldum , bildiğin ateş bastı , başımdan kaynar sular döküldü geyiğini birebir yaşadım hissettim. 10 dakika boyunca kendime küfrettim , ulan kız iki güldü diye hemen dibin düştü , sana yazdığını zannettin , hemen dolduruşa geldin , ne salak herifsin çök yerine otur , susarsan zıkkım iç falan diye kendime küfrediyorum...

Sonra kız geri geldi. Beyefendi benimle gelebilir misiniz dedi , ben yine kekelemeye başladım aaaaa bir şey mi oldu falan diye takip etmeye başladım.

Kız lavaboya girdi...
Haliyle bende peşinden girdim , kıç kadar bir yer , aklımda barzonun söyledikleri var ,strese girdim ve terlemeye başladım :lolmuch:
Ama bir şey olmadı :olucem: max 3 dakika öpüştük ve güldü çıktı gitti.
Bende gittim koltuğuma oturdum , kız yine geldi , yine elinde içecek , bu sefer enerji içeceği.
Bana , "umarım bugün uçağın iptal olduğu için çok üzülmedin" deyip göz kırptı , gitti.

İniş yaptıktan sonra uçaktan inmemek için baya oyalandım , herkes çıktı neredeyse, ben kaldım , geri gelir , numara vs verir diye oyalandım ama geri gelmedi.
 
Son düzenleme:
Kayıt
11 Mayıs 2007
Mesajlar
20.770
Beğeniler
258
Şehir
İstanbul
Takımı
Besiktas
Bugün hayatımda yaşadığım , yaşayabileceğim en garip günü yaşadım.

Otelde hazırlanıyorum , mesaj geldi uçuşunuz problem nedeniyle 16.45'e alınmıştır diye. Arayıp sövecekken müşterim aradı ve dünkü eğitimde anlaşılmayan yerler olmuş kullanamıyoruz vs vs mümkünse tekrar gelip soruları yanıtlar mısın dedi , haliyle hayırlısı oldu benim için dedim çokta şey etmedim.

Neyse , işlerimi hallettim , uçağa bindikten sonra yerime doğru ilerliyorum , hostes yanıma geldi , yüksek sesle beyefendi biletinize bakabilir miyim dedi , strese girdim verdim bileti , aldı inceledi , bu uçakta olduğuma eminim falan yapmaya başladım. Biletiniz yükseltilmiş beni takip edin lütfen dedi.

Dedim hasss , kız mı yaptı acaba yoksa bugünki müşteri ikinci kez uğraştırdı diye jest mi yapmak istedi falan diye düşünürken oturdum koltuğuma yine business'ta 8)

5-10 dakika sonra birisi geldi arkamdan omzuma dokunarak önüme geçti , business'a almışsın herhalde dedi , bir baktım dünkü hostes kız :!::!::!::!::!::!:

Ağzım yüzüm birbirine girdi , aaaaaaa yok ben normal falan diye cümle kurmaya çalışırken gene güldü , nasıl geçti iş falan diye sordu , cevap verdim, gitti.

Bir kaç dakika sonra bir şeyler getirme bahanesiyle tekrar geldi. Dün sen beni kurtarmasaydın kafamı bir yere çarpsaydım çok kötü olurdu , ölebilirdim falan muhabbetine girdi.
- Kız sürekli senli benli konuşuyor , ben sürekli siz diye konuşuyorum :lolmuch: -
Bir kaç dakika yine konuştuk , biraz rahatladım , eve mi dönüyorsun istanbul'a diye sordu , evet dedim istiyorsanız bir kahve içelim istanbulda eğer numaranızı verirseniz dedim.

Üzgünüm , yolcularla özel iletişim kurmamız yasak maalesef dedi ve gitti...

Koltukta kıpkırmızı oldum , bildiğin ateş bastı , başımdan kaynar sular döküldü geyiğini birebir yaşadım hissettim. 10 dakika boyunca kendime küfrettim , ulan kız iki güldü diye hemen dibin düştü , sana yazdığını zannettin , hemen dolduruşa geldin , ne salak herifsin çök yerine otur , susarsan zıkkım iç falan diye kendime küfrediyorum...

Sonra kız geri geldi. Beyefendi benimle gelebilir misiniz dedi , ben yine kekelemeye başladım aaaaa bir şey mi oldu falan diye takip etmeye başladım.

Kız lavaboya girdi...
Haliyle bende peşinden girdim , kıç kadar bir yer , aklımda barzonun söyledikleri var ,strese girdim ve terlemeye başladım :lolmuch:
Ama bir şey olmadı :olucem: max 3 dakika öpüştük ve güldü çıktı gitti.
Bende gittim koltuğuma oturdum , kız yine geldi , yine elinde içecek , bu sefer enerji içeceği.
Bana , "umarım bugün uçağın iptal olduğu için çok üzülmedin" deyip göz kırptı , gitti.

İniş yaptıktan sonra uçaktan inmemek için baya oyalandım , herkes çıktı neredeyse, ben kaldım , geri gelir , numara vs verir diye oyalandım ama geri gelmedi.
Hayyydaaa ulan bu senaryoyu ver Netflix'e 3 sezonluk dizi çıkar :mrgreen: Twitterdaki "kesin yaşanmıştır" geğini yapasım geliyor deli gibi ama yapmayacağım çünkü Uğur'a inanıyorum :mrgreen:

O değilde uçakta bir insanın yaşayabileceği en garip, en nadir hikayelerden birini yaşamış adam. Hayatı boyunca unutmaz muhtemelen, keyfini çıkar bro :beer:

dn: Bu arada ben de THY Kabin Memurluğuna başvuru yaptım geçen ay, 2 aşamasını geçtim bu gece online İngilizce sınavım var, şans dileyin :beer:
 
Kayıt
27 Haziran 2010
Mesajlar
1.437
Beğeniler
248
Şehir
--..--
Takımı
Fenerbahce
Muhteşem makara:
 
Yukarı Alt