Kayıt
6 Şubat 2007
Mesajlar
335.490
Beğeniler
1.636
Şehir
Taksim/IST.
Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Mesajılarını editlemene gerek yoktu , burası bir forum hakaret etmedikçe içinden geçeni söylemekte özgürsün , böyle triplere girmene de gerek yok , burası bir forum tartışmak için var , birbirimize laf sokacağız , konuşacağız tartışacağız.

Mesajına gelirsek ;

Doların yükselmesi benim zararıma değil yararıma olan bir şey çünkü asıl para kazandığım yerden maaşımı dolar ile alıyorum. Haliyle bana giren çıkan yok , orta sınıfa göre ben daha zenginleşiyorum.
Benim derdim Türkiye'nin gittiği yol , benim derdim çok zor koşullar altında kazanılan bu topraklar , vatan sevgisi. Siz zannediyorsunuz ki , hükümeti pohpohlarsak işler daha iyiye gider ama bu görüşlerinizle ülkenin sonunu hazırlıyorsunuz. Normalde eleştirilmesi gereken doların artışına bile alkış tutuyorsunuz haliyle ülkeyi yönetenler köprüye bir bekçi daha ekliyorlar. Bizim savaşımız , organize olmamız vatan sevgisinden başka bir şey değil.

Uyuşturucu madde kullanan ve alkol alıp sapıtan insanlara - türevi insanlara- karşı en ufak bir sempatim yok. Bu insanlar sadece kendilerine zarar verdikleri yetmezmiş gibi yüzlerce hayatını hep kurallarına göre yaşamış , çalışmış çabalamış insanlara da zarar veriyorlar. Sadece kendilerine değil , tüm topluma zarar veren kişiler. Bir çoğu iflah olmayan kişiler. Yardım almak istiyorlarsa milyonlarca yer var yardım edecek ama onlar bu yolu seçmiş kişiler. Bu yüzden de doğal seleksiyon diyorum. Bu bir edebiyat değil , gerçektir. Alkol alıp kaza yapan , uyuşturucu maddeyle kafayı bulup insanları öldüren insanları çok masum insanlar sanıyorsan , anası babası bu kişiler tarafından öldürülmüş insanlarla empati kurmayı deneyebilirsin.

Hayatta bir çok acı var , üzülecek bir çok şey var. Kanseri var , sakatlığı var , felci var , savaşı var... Kendi kararlarıyla bağımlı olup , tedaviyi aramayan insanlara üzülmek zengin sorunudur.
 
Yukarı Alt