Kayıt
11 Mayıs 2007
Mesajlar
20.770
Beğeniler
258
Şehir
İstanbul
Takımı
Besiktas
Bildiğiniz üzre bu sabah 10.00'da yeni sezonun ilk bölümü Türkçe Altyazı ile yayınlandı. Direk yorum yapıp spoiler vermek istemiyorum, izlemeyenleriniz vardır belki. İzleyenler gelsin hele biraz konuşalım Kızıl Kadının yaptığı numaraya ne diyorsunuz? İnternette bir yazı okudum epeyce heyecanlandırdı beni sizlerle onu paylayaşım aşağıda spoiler ile.


"Kara Kalede, Davos ve Melisandre konuşuyor. İkiside Stannis olmadan yollarını kaybettiklerinin farkında, ancak Melisandre bir süre önce Stannis'den şüphe duymaya başladığını ve Jon'da anlamlandıramadığı bir şeyler hissettiğini söyler. Bu arada hayaletin uluduğunu duyarlar ve hayalet Jon'un cesedinin başındadır. Ve cesedi odaya taşırlar. Davos bu olay için Alliser Thorne'u suçlar Thorne suçlamaları kabul eder bunun kendi vazifesi olduğunu ve cesedi yakmaları gerektiğini söyler. Melisanre itiraz eder fakat nedenin açıklamaz. Alliser Thorne ve yanındaki arkadaşları Melisandre esir alır. Ve Jon'un bulunduğu odaya yönelirler. Kapıyı kırarak içeri girerler. Davos ve bir iki kişi Jon'un cesedini korur. Alliser Thorne ve yanındakiler Hayaletin büyük katkısıyla öldürülür. Melisandre serbest kalır, jonun bulunduğu odada davos hariç herkesin terk etmesini söyler. Melisandre Davos'a bir sır sakladığını ve kimseye söylemeye cesaret edemediğini söyler. Kıyafetlerini ve boynundaki kızıl inci kolyeyi çıkartır. ve yüzyıl yaşlanmış bir kadına dönüşür. Ve orda yüz sene evvel kendisine ölümsüzlük hediye edildiğini itiraf eder. Bu hediyeyi Jon'a aktarmaya kara verir. Cesedin üzerine eğilir ve Jon'u öper."

 
Kayıt
5 Temmuz 2007
Mesajlar
946
Beğeniler
117
Şehir
ls a* && echo “a”
Takımı
Besiktas
Kızıl Kadın çok K..ce şeyler yapmış, saçını maviye boyayıp düşler ülkesine, alice'in yanına gitmiş.. Birlikte beyaz tavşanı aramışlar, fakat bu olaya çok kızan buzlar ülkesinin prensi buzdan kalesinden, buzdan ordusuyla birlikte ayrılarak Kızıl saçlı K.. e'yi aramaya çıkmışlar..
 
Kayıt
1 Ekim 2007
Mesajlar
10.447
Beğeniler
549
Şehir
Mersin
Takımı
Besiktas
İzleyenler sevindi bile :D Sırf spoiler yememek için sabah 11'de izledim bölümü
 
Kayıt
22 Aralık 2010
Mesajlar
7.631
Beğeniler
343
Bölümün son dakikalardayken halen ilk 10 dakikasını izliyormuşum hissine kapıldım. Sonra bakıyım ne kadar kalmış dedim ve sonuna gelmişim :D
 

Mopneet

 
Kayıt
23 Haziran 2008
Mesajlar
10.200
Beğeniler
15
Bu konuda spoiler'lar verilsin rahatça bence, konu başlığına ekleyelim (Spoiler) diye. ^^
 
Kayıt
22 Aralık 2010
Mesajlar
7.631
Beğeniler
343
Nereden engelleyeceksin? Sms atarım, mail atarım bilinmeyen numaradan ararım sen açar açmaz spoileri patlatırım :D
 
Kayıt
18 Haziran 2013
Mesajlar
2.858
Beğeniler
868
Şehir
Tuzla/Ist
Server
Seçiniz...
Takımı
Galatasaray
Spoiler vermek için gecenin bir vakti izledim ama malesef ki spoiler verebileceğim önemli bir olay göremedim :mrgreen:
 
Yukarı Alt