Icerige atla
Extraloob

Acil film önerisi !!!!!

· 12 Yanıt · 1.7K görüntüleme
SubDue
SubDue OP ⭐ 17y
Bu gece arkadaşların evinde parti yapıyoruz ortamları bilirsiniz.Bu gün sabahlayacağımız için film önerilerine ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim

Konular : Komedi , korku , aksiyon , dram , gerilim ve ya size güzel gelen filmleri söylerseniz çok iyi olur ☕
12 Yanıt
T
Tubifex ⭐ 17y
insan kırkayak 1-2
SubDue
SubDue OP ⭐ 17y
insan kırkayak 1-2

Nasıl bir filmdir hocam bu fear1
B
Ben de ⭐ 17y
Korku - Gerilim : Testere serisi - Paranormal aktivity serisi - Şeytan çıkarma serisi - Koleksiyoncu
Aksiyon - gerilim : Star wars serisi - Matrix serisi - Batman serisi - Spidermen serisi - Terminatör serisi - Yüzüklerin efendisi serisi - Ölümcül deney serisi - Karanlıklar ülkesi serisi - Kill bill serisi - Harry potter serisi

Daha bir çok film var ancak ben aklıma gelen seri filmleri söyledim.[Koleksiyocu hariç] Çünkü böyle bir günde seri film izlemenizi tavsiye ederim. ❤️
X
Xperyon ⭐ 15y
Lord of The Rings (Trilogy)
SubDue
SubDue OP ⭐ 17y
Korku - Gerilim : Testere serisi - Paranormal aktivity serisi - Şeytan çıkarma serisi - Koleksiyoncu
Aksiyon - gerilim : Star wars serisi - Matrix serisi - Batman serisi - Spidermen serisi - Terminatör serisi - Yüzüklerin efendisi serisi - Ölümcül deney serisi - Karanlıklar ülkesi serisi - Kill bill serisi - Harry potter serisi

Daha bir çok film var ancak ben aklıma gelen seri filmleri söyledim.[Koleksiyocu hariç] Çünkü böyle bir günde seri film izlemenizi tavsiye ederim. ❤️

Teşekkürler 😊

bu arada yaptığın imzayı halân kullanıyorum yeni bir imza yapar mısın ❤️ 😄
B
Ben de ⭐ 17y

bu arada yaptığın imzayı halân kullanıyorum yeni bir imza yapar mısın ❤️ :D

Bakarız bi ara şuan biraz yoğunum. işlerim bitsin ilgilenirim seninle ❤️
SubDue
SubDue OP ⭐ 17y

bu arada yaptığın imzayı halân kullanıyorum yeni bir imza yapar mısın ❤️ :D

Bakarız bi ara şuan biraz yoğunum. işlerim bitsin ilgilenirim seninle ❤️

sağ olasın 😉
T
Tubifex ⭐ 17y
insan kırkayak 1-2

midemi kaldıran filmlerden biri ama çok iyiydi 😄 2. sini nette bulamadım zaten yasaklanmış film 😈
SubDue
SubDue OP ⭐ 17y
insan kırkayak 1-2

midemi kaldıran filmlerden biri ama çok iyiydi 😄 2. sini nette bulamadım zaten yasaklanmış film 😈

hocam böyle kırk ayak mayak bize ters şimdi ortamda bayanlarda olacak onların da izleyebileceği filmler lazım 😄
H
hanry006 ⭐ 16y
Çelik yumruklar.
T
Tubifex ⭐ 17y
korku deyince bende bunu önerdim ne bilim 😄 pm atıyorum sana bir siteyi içinden seç beyen al 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: