Bu gece arkadaşların evinde parti yapıyoruz ortamları bilirsiniz.Bu gün sabahlayacağımız için film önerilerine ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim
Konular : Komedi , korku , aksiyon , dram , gerilim ve ya size güzel gelen filmleri söylerseniz çok iyi olur ☕
Acil film önerisi !!!!!
· 12 Yanıt · 1.7K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
insan kırkayak 1-2
insan kırkayak 1-2
Nasıl bir filmdir hocam bu fear1
Korku - Gerilim : Testere serisi - Paranormal aktivity serisi - Şeytan çıkarma serisi - Koleksiyoncu
Aksiyon - gerilim : Star wars serisi - Matrix serisi - Batman serisi - Spidermen serisi - Terminatör serisi - Yüzüklerin efendisi serisi - Ölümcül deney serisi - Karanlıklar ülkesi serisi - Kill bill serisi - Harry potter serisi
Daha bir çok film var ancak ben aklıma gelen seri filmleri söyledim.[Koleksiyocu hariç] Çünkü böyle bir günde seri film izlemenizi tavsiye ederim. ❤️
Aksiyon - gerilim : Star wars serisi - Matrix serisi - Batman serisi - Spidermen serisi - Terminatör serisi - Yüzüklerin efendisi serisi - Ölümcül deney serisi - Karanlıklar ülkesi serisi - Kill bill serisi - Harry potter serisi
Daha bir çok film var ancak ben aklıma gelen seri filmleri söyledim.[Koleksiyocu hariç] Çünkü böyle bir günde seri film izlemenizi tavsiye ederim. ❤️
Lord of The Rings (Trilogy)
Korku - Gerilim : Testere serisi - Paranormal aktivity serisi - Şeytan çıkarma serisi - Koleksiyoncu
Teşekkürler 😊
bu arada yaptığın imzayı halân kullanıyorum yeni bir imza yapar mısın ❤️ 😄
bu arada yaptığın imzayı halân kullanıyorum yeni bir imza yapar mısın ❤️ :D
Bakarız bi ara şuan biraz yoğunum. işlerim bitsin ilgilenirim seninle ❤️
bu arada yaptığın imzayı halân kullanıyorum yeni bir imza yapar mısın ❤️ :D
Bakarız bi ara şuan biraz yoğunum. işlerim bitsin ilgilenirim seninle ❤️
sağ olasın 😉
insan kırkayak 1-2
midemi kaldıran filmlerden biri ama çok iyiydi 😄 2. sini nette bulamadım zaten yasaklanmış film 😈
insan kırkayak 1-2
midemi kaldıran filmlerden biri ama çok iyiydi 😄 2. sini nette bulamadım zaten yasaklanmış film 😈
hocam böyle kırk ayak mayak bize ters şimdi ortamda bayanlarda olacak onların da izleyebileceği filmler lazım 😄
Çelik yumruklar.
korku deyince bende bunu önerdim ne bilim 😄 pm atıyorum sana bir siteyi içinden seç beyen al 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap