1. Reklam


    1. joysro
      ledas
      jungler
      keasro
      zeus
      karantina

ZSZC 1.677 sonrası Bot çalışmaması .


  1. Resistance

    Resistance Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    22 Temmuz 2008
    Mesajlar:
    47
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Evet arkadaşlar yeni pach sonrasında bot çalışmıyor bulunan çözümleri burdan paylaşırsak güzel olur.
     
  2. ridooo28

    ridooo28 Öğreniyorum rank8

    Kayıt:
    8 Şubat 2008
    Mesajlar:
    236
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    yeni gelen cleinti kullanmayın bot çalışıyor bende denenmiştir... sro_client.exe yi eski olanı kullanın
     
  3. xcorelli

    xcorelli Buralıyım rank8

    Kayıt:
    14 Kasım 2008
    Mesajlar:
    3.137
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    Hayat Nereye Suruklerse..
    denedim olmuyor media patchledigim zaman media bozuluyor.
     
  4. ferrar1ng

    ferrar1ng Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    4 Ekim 2009
    Mesajlar:
    18
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    1



    BENDE AYNI ŞEKİLDE YAPTIM AMA OLMADI BİR AÇIKLAR MISIN YARDIMCI OLURSAN SEVİNİRİM :cry:
     
  5. ridooo28

    ridooo28 Öğreniyorum rank8

    Kayıt:
    8 Şubat 2008
    Mesajlar:
    236
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    senin anlıyacagın sadece patch yap okadar. olmuyorsa sorun sizde artık de diyeyim.
     
  6. burak227

    burak227 Gözlemliyorum rank8

    Kayıt:
    18 Kasım 2008
    Mesajlar:
    82
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    eski sro_clienti upload edebilcek varmı ben sildim onu