1. Reklam


    1. joysro
      ledas
      jungler
      keasro
      zeus
      karantina

Yeri değil ama Acil yardim lazim


  1. ByAti

    ByAti Tanınıyorum rank8

    Kayıt:
    25 Eylül 2010
    Mesajlar:
    461
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Pc MAster :)
    Şehir:
    Alexandria
    Öncelikle Bu hatayi pc açık kaldiktan sonra 20 -22 saat sonra aliyorum. Bot kapatıp tekrar açmayi,clientleri kapatip tekrar açmayi loader veya launcher ile giremeyi demedim ama hep ayni hatayi aliyorum.pcye res attiğim zaman düzeliyor ama 10 char açık oluyor bende ve res atarsam zor toparlıyorum Neden olduğunu anlamayamadim.yardim ederseniz sevinirim.clientless giriyor ama client açmiyor :hfy:
    [​IMG]
     
  2. amasya1993

    amasya1993 Tanınıyorum rank8

    Kayıt:
    7 Şubat 2009
    Mesajlar:
    474
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    işlemlerden bak sro clientin açık kalmışmı
     
  3. duzceli81

    duzceli81   gamer rank8

    Kayıt:
    14 Temmuz 2009
    Mesajlar:
    3.098
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    Düzce
    bu hata bende var bende 14-15 car acıyorum senın dediğin gibi 20-22 saate 1 kere banada oluyor bunun en kısa cozumu butun clinetleri kapatırsan sorun cozulur bende bunun gercek cozumunu bulamadım ama internetten kaynaklandıgını dusunuyorum
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

  5. Viski

    Viski Bilgiliyim rank8

    Kayıt:
    27 Aralık 2008
    Mesajlar:
    2.367
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    36
    Meslek:
    Öqrenci
    Şehir:
    HDD
    aynen bendede oluyor bnde 12-13 tane char açıyorum sabah bakıyorum aynı hata ama sorunu bende bulamadım :rolleyes1:
     
  6. ByAti

    ByAti Tanınıyorum rank8

    Kayıt:
    25 Eylül 2010
    Mesajlar:
    461
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Pc MAster :)
    Şehir:
    Alexandria
  7. duzceli81

    duzceli81   gamer rank8

    Kayıt:
    14 Temmuz 2009
    Mesajlar:
    3.098
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    Düzce
  8. amasya1993

    amasya1993 Tanınıyorum rank8

    Kayıt:
    7 Şubat 2009
    Mesajlar:
    474
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    auto loginle ilgili sorun
     
  9. ByAti

    ByAti Tanınıyorum rank8

    Kayıt:
    25 Eylül 2010
    Mesajlar:
    461
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Pc MAster :)
    Şehir:
    Alexandria
    oto login ile alakalı deil,normal client ile açmayi deniyorum hata.
     
  10. Ertunc Senol

    Ertunc Senol Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    27 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    22
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Aynı problem başıma geldi. Kurulu codec pack veya codec'li programınız varsa bu sorunu verir. Bunları silip bir deneyin.
     
  11. _DeadLy_

    _DeadLy_ Gözlemliyorum rank8

    Kayıt:
    27 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    79
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Byati ve diğer mbot kullanan arkadaşlar , bende de dil değişmiyor. Sağ köşede Dil Türkçe yapıyorum sadece sağ tarafta bulunan ex -sp bilgileri türkçe oluyor diğerleri yine yabancı lütfen yardımcı olur musunuz?
     
  12. amasya1993

    amasya1993 Tanınıyorum rank8

    Kayıt:
    7 Şubat 2009
    Mesajlar:
    474
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    e işte diyorum ya sro client açik kalıyor
     
  13. FaR_CRY

    FaR_CRY Öğretiyorum rank8

    Kayıt:
    5 Haziran 2009
    Mesajlar:
    928
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Öğrenci işte :)
    Şehir:
    Antalya
    konu gerekli bölüme taşınmıştır