1. Reklam


    1. joysro
      ledas
      jungler
      keasro
      zeus
      karantina

yeni pc sbot sorun_!!! sorun çözüldü


  1. cemiltuncel

    cemiltuncel Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    10 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    38
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    s.a arkadaşlar ben yeni bi pc topladım ddr3 amd phenom 2 x6 1055t işlemci anakart gıgabyte ma77ot-es3 vga inno3d geforce 9800 gt rem ddr3 2*2 4g 1600mhz hdd samsung 500 gb 7200 rpm işetim sistemi windows xp s.p 2 gelelim konuya normalde clint açılıyor oyuna çharla gire biliyorum ama sbotla deneyince herşey normal ken game guard da açılıyor ama clint gelmiyor beklememe ragmen yardımlarınız için şimdiden saolun
     
  2. Chorus

    Chorus   Admin rank8

    Kayıt:
    6 Şubat 2007
    Mesajlar:
    341.751
    Beğenilen Mesajlar:
    228
    Ödül Puanları:
    63
    Şehir:
    Taksim/IST.
  3. cemiltuncel

    cemiltuncel Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    10 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    38
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    visual C++ kurdum pc net.framework 3,5 kurdum ( bu programları kurmak epey uzunmuş :popcorn: )

    sorun halen devam ediyor :(
     
  4. cemiltuncel

    cemiltuncel Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    10 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    38
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    6
     
  5. Maynard

    Maynard Bilgiliyim rank8

    Kayıt:
    31 Aralık 2010
    Mesajlar:
    2.493
    Beğenilen Mesajlar:
    4
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    Point BLank ~ Türkiye
    Silkroaddı silip tekrar kurdun mu ?
     
  6. cemiltuncel

    cemiltuncel Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    10 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    38
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    evet ustelik format bile çektim yeniden kurdumama sorun devam ediyor bişey sbotan clients açılmasını engeliyor ( anti virüs prog. gösterdim botu ) ama ne normal masa ustunden clients açılıyor gire biliyorum ama sbottan giremiyorum
     
  7. Maynard

    Maynard Bilgiliyim rank8

    Kayıt:
    31 Aralık 2010
    Mesajlar:
    2.493
    Beğenilen Mesajlar:
    4
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    Point BLank ~ Türkiye
    Sbot silip,tekrar yükledinmi ?
     
  8. cemiltuncel

    cemiltuncel Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    10 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    38
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    yapmadıgım şey kalmadı :(
     
  9. Maynard

    Maynard Bilgiliyim rank8

    Kayıt:
    31 Aralık 2010
    Mesajlar:
    2.493
    Beğenilen Mesajlar:
    4
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    Point BLank ~ Türkiye
    Win7/Xp ?
     
  10. cemiltuncel

    cemiltuncel Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    10 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    38
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    xp s.p.3
     
  11. cemiltuncel

    cemiltuncel Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    10 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    38
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    ya bu seferde clients açıyor görev yöneticisinden bakınca cevap vermiyor diyor bazen açıyor bezen açmıyor ne alkaysa kafasına göre takılıyor samkıme benle dalga geçiyor acaba remlerdenmı yoksa hdd yapıyor
     
  12. cemiltuncel

    cemiltuncel Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    10 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    38
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    sorunu çözdüm XP'de bu özelliklerdekı pc sbotta hata veriyor ilginç ama gerçek şimdi windows 7 ultimet kurdum hiç bir sorun yaşatmadı tıkır tıkır çalışıyor
     
  13. Chorus

    Chorus   Admin rank8

    Kayıt:
    6 Şubat 2007
    Mesajlar:
    341.751
    Beğenilen Mesajlar:
    228
    Ödül Puanları:
    63
    Şehir:
    Taksim/IST.

    win7 ultimate gibisi varmı kuzum microsoft bile XP desteğini kaldırdı.