1. Reklam


    1. joysro
      ledas
      jungler
      keasro
      zeus
      karantina

Windows 7 mBot Sorunu


  1. Decanus

    Decanus Tanınıyorum rank8

    Kayıt:
    7 Eylül 2009
    Mesajlar:
    367
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    Paris
    Merhaba...

    Windows 7 Ultimate x64 işletim sistemi ile mBot açılmıyor ne yaptıysam sorunu çözemedim. Açmaya çalıştığımda "Cannot find 'MSVCR100.dll'. Please, re-install this application" hatası alıyorum...

    Yardım edecekler için şimdiden teşekkürler...
     
  2. WaTCHMaN

    WaTCHMaN Old School olduser rank8

    Kayıt:
    21 Nisan 2007
    Mesajlar:
    1.528
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    öğrenci
    Şehir:
    Antalya / Kepez
    aynı hatayı bende alıyorum bi çözüm bulamadım :S
     
  3. Barzo

    Barzo   rank8

    Kayıt:
    4 Kasım 2007
    Mesajlar:
    1.928
    Beğenilen Mesajlar:
    14
    Ödül Puanları:
    38
    Şehir:
    Maltepe
  4. Decanus

    Decanus Tanınıyorum rank8

    Kayıt:
    7 Eylül 2009
    Mesajlar:
    367
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    Paris
    Hocam işletim sistemi x64 sizin verdiğiniz x86 fakat ben x64 kurmama rağmen yine de çalıştıramıyorum... :)
     
  5. Barzo

    Barzo   rank8

    Kayıt:
    4 Kasım 2007
    Mesajlar:
    1.928
    Beğenilen Mesajlar:
    14
    Ödül Puanları:
    38
    Şehir:
    Maltepe
  6. Decanus

    Decanus Tanınıyorum rank8

    Kayıt:
    7 Eylül 2009
    Mesajlar:
    367
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    Paris
    Memleketi seferber ettim düzelme olmadı... :(
     
  7. _T3RM1N4T0R_

    _T3RM1N4T0R_ Yeni üye rank8

    Kayıt:
    19 Eylül 2007
    Mesajlar:
    1
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0