1. Reklam


    1. joysro
      ledas
      jungler
      keasro
      zeus
      karantina

Windows 7 64 bit çoklu ortam ses denetleyicisi ?


  1. CEO_P

    CEO_P Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    4 Aralık 2010
    Mesajlar:
    25
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    İyi günler arkadaşlar,
    Windows 7 64 bit olarak sorunsuz kurdum tüm güncelleştirmeleri yaptım
    Ekran kartını ve ses driverını kendim kurdum en son sürümlerini
    Fakat aygıt yöneticisinden -> Diğer Aygıtlar -> çoklu ortam ses denetleyicisi
    Bu söylediğim yerde bir sorun var çözemdim ses çıkmıyor fakat driverları kurulu gösteriyor :S nerde hata yapıyor olabilirim veya hangi driver ı kurmam gerekiyor ?
    M2N-MX SE PLUS ASUS anakart modeli.
     
  2. Chorus

    Chorus   Admin rank8

    Kayıt:
    6 Şubat 2007
    Mesajlar:
    341.750
    Beğenilen Mesajlar:
    227
    Ödül Puanları:
    63
    Şehir:
    Taksim/IST.
    win7 sorunu otomatik olarak kendisi algılar ve çözer denetim masasından ses bölümüne gelip oradan yapmaya çalışın.
     
  3. CEO_P

    CEO_P Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    4 Aralık 2010
    Mesajlar:
    25
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    denetim masası - ses ayarlarında
    Hoparlör 2 high difinition audio aygıtı Takılı değil gözüküyor.
    Dijital Ses Varsayılan aygıt gözüküyor :S
     
  4. Chorus

    Chorus   Admin rank8

    Kayıt:
    6 Şubat 2007
    Mesajlar:
    341.750
    Beğenilen Mesajlar:
    227
    Ödül Puanları:
    63
    Şehir:
    Taksim/IST.
    anladım 2 tane çıkış var hd ve standart önce kablo yapılandırmanı kontrol et sorunsuz olacaklar ardından sen standart digital'i kullanacaksın, traybar'da ki ses simsegine sağ tuş tıkla oradan standart'ı seçip ayarlarını yap olay bitecektir.
     
  5. CEO_P

    CEO_P Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    4 Aralık 2010
    Mesajlar:
    25
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Digital i seçtim ama realtek hd audio programını da gördü pc hala ses alamıyorm galiba hoparlör bağlantı kablolarında bir sorun var xp de çalışıyordu ama bunda çalışmamasını anlamadm :S
     
  6. CEO_P

    CEO_P Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    4 Aralık 2010
    Mesajlar:
    25
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    bir çözümü yok galiba yeni ses kartımı almalıyım?