1. Reklam


    1. joysro
      ledas
      jungler
      keasro
      zeus
      karantina

Web Tarayıcı Yapın


  1. Black Rain

    Black Rain Aileden rank8

    Kayıt:
    17 Kasım 2007
    Mesajlar:
    10.698
    Beğenilen Mesajlar:
    2
    Ödül Puanları:
    38
    Meslek:
    Kamyon Şöförü
    Şehir:
    Bursa / Gemlik
    Firefox ve IE benzeri ama basit bir internet tarayıcı

    1 tane tooltip üzerinde 1 label, 1 textbox, 1 button, 1 status bar üzerinde 1 label ve progress bar ekliyoruz.


    Kod:
    Public Class Form1
    
        Private Sub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load
            s_durum.Text = "Sayfa Yüklendi" 'altta durum yazan yerde sayfanın yüklendiği yazıyor
            Timer1.Stop() 'zaman işleyişini durdurur
        End Sub
    
        Private Sub b_git_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles b_git.Click
            Timer1.Start() 'zamanı başlatır
            WebBrowser1.Navigate(t_yazi.Text) 'web sayfasına bağlanmayı sağlar
        End Sub
    
        Private Sub Timer1_Tick(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Timer1.Tick
            s_yuklemedurumu.Value = s_yuklemedurumu.Value + 10 'progressbarın her saniyede 10 birim artmasını sağlıyor
            s_durum.Text = t_yazi.Text + " yükleniyor"
            If s_yuklemedurumu.Value = 100 Then
                s_yuklemedurumu.Value = 0 'yükleme durumunun tamamen dolduktan sonra tekrar başlamasını sağlar if den başlayarak end if e kadar
            End If
        End Sub
    
        Private Sub WebBrowser1_DocumentCompleted(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.Windows.Forms.WebBrowserDocumentCompletedEventArgs) Handles WebBrowser1.DocumentCompleted
            Timer1.Stop()
            s_durum.Text = t_yazi.Text + " Yüklendi"
        End Sub
    
        Private Sub s_durum_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles s_durum.Click
    
        End Sub
    
        Private Sub s_yuklemedurumu_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles s_yuklemedurumu.Click
    
        End Sub
    
        Private Sub ToolStripButton1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles ToolStripButton1.Click
            Dim cevap
            cevap = MsgBox("Programı Kapatmak İstiyormusunuz!", MsgBoxStyle.YesNo, "Programı Kapat")
            If cevap = vbYes Then
                End
            End If
        End Sub
    End Class
     
  2. belirsizzzzz

    belirsizzzzz Aileden rank8

    Kayıt:
    21 Aralık 2007
    Mesajlar:
    7.655
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    CeyRRANNCI
    Şehir:
    Tokyo /Y.t
    VB derslerimi bunlar ?
     
  3. Redefine

    Redefine Old School olduser rank8

    Kayıt:
    21 Kasım 2007
    Mesajlar:
    3.152
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    36
    Evet bende merak ediyorum VB derslerimi yoksa Delphi derslerimi?
     
  4. Black Rain

    Black Rain Aileden rank8

    Kayıt:
    17 Kasım 2007
    Mesajlar:
    10.698
    Beğenilen Mesajlar:
    2
    Ödül Puanları:
    38
    Meslek:
    Kamyon Şöförü
    Şehir:
    Bursa / Gemlik
    Evet VB dersleri... Ama asıl Konu Bu Değil Asıl Konu Sabit Olan Konu Saydanın En Başındaki Konu..
    Dev Program Arşivi Olarak Dediğim...
     
  5. RedRock

    RedRock Öğreniyorum rank8

    Kayıt:
    4 Eylül 2008
    Mesajlar:
    102
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Ya Yapmadım Şu Kodları Nereye Yapıştırcam Ve .. Nası Yapıcam
     
  6. Redefine

    Redefine Old School olduser rank8

    Kayıt:
    21 Kasım 2007
    Mesajlar:
    3.152
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    36
    @bartusan2

    Black Rain kodları vermeden önce şunu yazmış;
    ''1 tane tooltip üzerinde 1 label, 1 textbox, 1 button, 1 status bar üzerinde 1 label ve progress bar ekliyoruz.'' bu eklediğin şeylerin üzerine çift tıklıyıcaksın.Açılan pencereye bu kodları yazacaksın...
     
  7. H@K@NCH3SS

    H@K@NCH3SS Öğreniyorum rank8

    Kayıt:
    24 Mayıs 2008
    Mesajlar:
    225
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Öğrenci
    Şehir:
    Dünya
    hepsinin ayrı ayrı mı
     
  8. Redefine

    Redefine Old School olduser rank8

    Kayıt:
    21 Kasım 2007
    Mesajlar:
    3.152
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    36
    @ H@K@NCH3SS
    Bir tanesinin üzerine tıklayıp yukarıda verilen kodların hepsini kopyalayıp yapıştıran yeterli.