1. Reklam


    1. joysro
      ledas
      jungler
      keasro
      zeus
      karantina

VbulletinLe İlgili Herşey !


  1. Narqotic

    Narqotic Bilgiliyim rank8

    Kayıt:
    22 Nisan 2007
    Mesajlar:
    1.365
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    !!!
    Şehir:
    BeN SeNiN CaNıN İçİN ÖmRüMü BiR KiBRiTiN KaBıNDa T
    Forumdisplay'da "Konuyu Açan" ve "Tarihi" [vB 3.5.0]

    - forumdisplay.php dosyasında şu kısmı bulun;

    PHP Kodu:



    Kod:
    while ($thread = $db->fetch_array($threads)) 
    
    
    
    { // AND $counter++ < $perpage) 
    Altına ekleyin;PHP Kodu:

    Kod:
     
    
    $count_bgclass = ($count_bgclass == 'alt1') ? 'alt2' : 'alt1'; 
    
    $thread['bgclass'] = $count_bgclass; 
    - threadbit templatesinde bulun (6 adet tek tek uygulayın);HTML Kodu:



    Kod:
    <td class="alt1"
    Şununla değiştirin;

    HTML Kodu:



    Kod:
    <td class="$thread[bgclass]"
    Sonra şunu bulun;HTML Kodu:

    Kod:
     
    
    <td class="alt2"
    
    
    
    


    Şununla değiştirin;HTML Kodu:

    Kod:
     
    
    <td class="$thread[bgclass]" 
    
    
    
    
     
  2. Narqotic

    Narqotic Bilgiliyim rank8

    Kayıt:
    22 Nisan 2007
    Mesajlar:
    1.365
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    !!!
    Şehir:
    BeN SeNiN CaNıN İçİN ÖmRüMü BiR KiBRiTiN KaBıNDa T
    Navbarın altına bitane

    FORUMHOME templatesini açın; ve alttaki kodları $navbar yazan satırın altına ekleyip editleyin;



    Kod:
    
    <!-- Bannerler -->
    
    <table width="100%" align="center">
    
    <div><center>
    
    <a href="Bannere tıklayınca yönlendirilecek olan adresin URL'si/" target="_blank"><img src="Bannerin kendi linki (gif dosyasının)" border="0" /></a>
    
    </center></div>
    
    </table>
    
    <!-- / Bannerler -->
    
    
    Navbarın altına yanyana iki tane



    FORUMHOME templatesini açın; ve alttaki kodları $navbar yazan satırın altına ekleyip editleyin;



    Kod:
    
    <!-- Bannerler -->
    
    <table width="100%" align="center">
    
    <div><center>
    
    <a href="Bannere tıklayınca yönlendirilecek olan adresin URL'si/" target="_blank"><img src="Bannerin kendi linki (gif dosyasının)" border="0" /></a>&nbsp;&nbsp;&nbsp;<a href="Bannere tıklayınca tönlendirilecek olan adresin URL'si/" target="_blank"><img src="Bannerin kendi linki (gif dosyasının)" border="0" /></a>
    
    </center></div>
    
    </table>
    
    <!-- / Bannerler -->
    
    


    Navbarın altına 2 sıra halinde 2 şer banner toplam 4 adet



    FORUMHOME templatesini açın; ve alttaki kodları $navbar yazan satırın altına ekleyip editleyin;



    Kod:
    
    <!-- Bannerler -->
    
    <table width="100%" align="center">
    
    <tr><td>
    
    <div><center>
    
    <a href="Bannere tıklayınca yönlendirilecek olan adresin URL'si/" target="_blank"><img src="Bannerin kendi linki (gif dosyasının)" border="0" /></a>&nbsp;&nbsp;&nbsp;<a href="Bannere tıklayınca tönlendirilecek olan adresin URL'si/" target="_blank"><img src="Bannerin kendi linki (gif dosyasının)" border="0" /></a>
    
    </center></div>
    
    </td></tr>
    
    <div><center>
    
    <a href="Bannere tıklayınca yönlendirilecek olan adresin URL'si/" target="_blank"><img src="Bannerin kendi linki (gif dosyasının)" border="0" /></a>&nbsp;&nbsp;&nbsp;<a href="Bannere tıklayınca tönlendirilecek olan adresin URL'si/" target="_blank"><img src="Bannerin kendi linki (gif dosyasının)" border="0" /></a>
    
    </center></div>
    
    </td></tr>
    
    </table>
    
    <!-- / Bannerler -->
    
    


    saatin üst kısmına ortada yanyana 2 tane



    FORUMHOME templatesini açın; ve alttaki yeri bulun



    Kod:
    
    <!-- / icons and login code -->
    
    


    üstüne ekle;



    Kod:
    
    <!-- Bannerler -->
    
    <table width="100%" align="center">
    
    <div><center>
    
    <a href="Bannere tıklayınca yönlendirilecek olan adresin URL'si/" target="_blank"><img src="Bannerin kendi linki (gif dosyasının)" border="0" /></a>&nbsp;&nbsp;&nbsp;<a href="Bannere tıklayınca tönlendirilecek olan adresin URL'si/" target="_blank"><img src="Bannerin kendi linki (gif dosyasının)" border="0" /></a>
    
    </center></div>
    
    </table>
    
    <!-- / Bannerler -->
    
    


    En Alta "Powered by: vBulletin Version.." Yazısının Altına Ortada Yan Yana 2 Tane



    FORUMHOME templatesini açın; ve alttaki kodları $footer yazan satırın altına ekleyip editleyin



    Kod:
    
    <!-- Bannerler -->
    
    <table width="100%" align="center">
    
    <div><center>
    
    <a href="Bannere tıklayınca yönlendirilecek olan adresin URL'si/" target="_blank"><img src="Bannerin kendi linki (gif dosyasının)" border="0" /></a>&nbsp;&nbsp;&nbsp;<a href="Bannere tıklayınca tönlendirilecek olan adresin URL'si/" target="_blank"><img src="Bannerin kendi linki (gif dosyasının)" border="0" /></a>
    
    </center></div>
    
    </table>
    
    <!-- / Bannerler -->
    
    


    En Üstte vBulletin Logosunun Yanına Sağ Tarafa Dayalı



    header templatesinde şu kısmı bulun



    Kod:
    <td align="$stylevar[left]"><a href="$vboptions[forumhome].php?$session[sessionurl]"><img src="$stylevar[titleimage]" border="0" alt="$vboptions[bbtitle]" /></a></td>


    altına ekle ve düzenle;



    Kod:
    <td align="$stylevar[right]"><a href="bennere tıklayınca yönlendirilecek link"><img src="bannerin kendi URL'si" border="0" alt="$vboptions[bbtitle]" /></a></td>
     
  3. Narqotic

    Narqotic Bilgiliyim rank8

    Kayıt:
    22 Nisan 2007
    Mesajlar:
    1.365
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    !!!
    Şehir:
    BeN SeNiN CaNıN İçİN ÖmRüMü BiR KiBRiTiN KaBıNDa T
    Alttaki xml dosyasını import edin.

    http://rapidshare.de/files/15020610/pro ... r.xml.html



    Header Templatesinin En Altına Bunları Kopyaların;

    PHP:
    <!-- Right Column Code --> 
    PHP:
    <<table border="0" width="$stylevar[outertablewidth]cellpadding="0" cellspacing="0" align="center"

    <
    tr

    <
    td valign="top"

    <
    table width="100%" cellpadding="0" cellspacing="0" border="0"

    <
    tr

    <
    td valign="top"

    <!-- 
    End Left Column Code --> 

    Aynı Şekilde Footer TEmplatesine de Bunları Koyun;

    PHP:
    <!-- Right Column Code --> 
    PHP:
    </td

    <
    td width="160" valign="top" align="left">$rightcolumn</td

    </
    tr

    </
    table

    </
    td></tr

    </
    table

    <!-- 
    End Left Column Code --> 

    Kolay Gelsin
     
  4. Narqotic

    Narqotic Bilgiliyim rank8

    Kayıt:
    22 Nisan 2007
    Mesajlar:
    1.365
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    !!!
    Şehir:
    BeN SeNiN CaNıN İçİN ÖmRüMü BiR KiBRiTiN KaBıNDa T
    FORUMHOME adlı templatede şu kodu bulun

    Kod:
    <div><phrase 1="member.php?$session[sessionurl]u=$newuserid" 2="$newusername">$vbphrase[welcome_to_our_newest_member_x]</phrase></div> 
    
    </div> 


    altna bu kodları ekliyoruz (açılış tarihi olarak geçen 07.10.05 tarihini kendinize göre editleyin...)



    Kod:
    <div> 
    
    <script language="JavaScript1.2"> 
    
    
    
    function setcountup(theyear,themonth,theday){ 
    
    yr=theyear;mo=themonth;da=theday 
    
    } 
    
    //////////CONFIGURE THE countup SCRIPT HERE////////////////// 
    
    //STEP 1: Configure the date to count up from, in the format year, month, day: 
    
    //This date should be less than today 
    
    setcountup(2005,05,07) 
    
    //STEP 2: Configure text to be attached to count up 
    
    var displaymessage="(her saniye büyüyoruz)" 
    
    //STEP 3: Configure the below 5 variables to set the width, height, background color, and text style of the countup area 
    
    var countupwidth='95%' 
    
    var countupheight='20px' //applicable only in NS4 
    
    var countupbgcolor='alt1' 
    
    var opentags='<span class="smallfont">' 
    
    var closetags='</span>' 
    
    //////////DO NOT EDIT PASS THIS LINE////////////////// 
    
    var montharray=new Array("Jan","Feb","Mar","Apr","May","Jun","Jul","Aug","Sep","Oct","Nov","Dec") 
    
    var crosscount='' 
    
    function start_countup(){ 
    
    if (document.layers) 
    
    document.countupnsmain.visibility="show" 
    
    else if (document.all||document.getElementById) 
    
    crosscount=document.getElementById&&!document.all?document.getElementById("countupie") : countupie 
    
    countup() 
    
    } 
    
    if (document.all||document.getElementById) 
    
    document.write('<span id="countupie" style="width:'+countupwidth+'; background-color:'+countupbgcolor+'"></span>') 
    
    window.onload=start_countup 
    
    
    
    function countup(){ 
    
    var today=new Date() 
    
    var todayy=today.getYear() 
    
    if (todayy < 1000) 
    
    todayy+=1900 
    
    var todaym=today.getMonth() 
    
    var todayd=today.getDate() 
    
    var todayh=today.getHours() 
    
    var todaymin=today.getMinutes() 
    
    var todaysec=today.getSeconds() 
    
    var todaystring=montharray[todaym]+" "+todayd+", "+todayy+" "+todayh+":"+todaymin+":"+todaysec 
    
    paststring=montharray[mo-1]+" "+da+", "+yr 
    
    dd=Date.parse(todaystring)-Date.parse(paststring) 
    
    dday=Math.floor(dd/(60*60*1000*24)*1) 
    
    dhour=Math.floor((dd%(60*60*1000*24))/(60*60*1000)*1) 
    
    dmin=Math.floor(((dd%(60*60*1000*24))%(60*60*1000))/(60*1000)*1) 
    
    dsec=Math.floor((((dd%(60*60*1000*24))%(60*60*1000))%(60*1000))/1000*1) 
    
    if (document.layers){ 
    
    document.countupnsmain.document.countupnssub.document.write(opentags+dday+ " gün, "+dhour+" saat, "+dmin+" dakika ve "+dsec+" saniyedir sizlerleyiz... "+displaymessage+closetags) 
    
    document.countupnsmain.document.countupnssub.document.close() 
    
    } 
    
    else if (document.all||document.getElementById) 
    
    crosscount.innerHTML=opentags+dday+ " gün, "+dhour+" saat, "+dmin+" dakika ve "+dsec+" saniye "+displaymessage+closetags 
    
    setTimeout("countup()",1000) 
    
    } 
    
    </script> 
    
    <ilayer id="countupnsmain" width=&{countupwidth}; height=&{countupheight}; bgColor=&{countupbgcolor}; visibility=hide><layer id="countupnssub" width=&{countupwidth}; height=&{countupheight}; left=0 top=0></layer></ilayer></div>
     
  5. Leader

    Leader Buralıyım rank8

    Kayıt:
    18 Ağustos 2007
    Mesajlar:
    4.966
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    saol ya isime yarar
     
  6. Narqotic

    Narqotic Bilgiliyim rank8

    Kayıt:
    22 Nisan 2007
    Mesajlar:
    1.365
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    !!!
    Şehir:
    BeN SeNiN CaNıN İçİN ÖmRüMü BiR KiBRiTiN KaBıNDa T
    forumhome templatesinde alttakini bul;

    Kod:
    
    $navbar
    
    


    altına ekle;



    Kod:
    
    <style type="text/css">
    
    <!-- 
    
    #fadeinbox{
    
    position:absolute;
    
    width: 300px;
    
    left: 0;
    
    top: -400px;
    
    border: 2px solid black;
    
    background-color: #F6F6F6;
    
    padding: 4px;
    
    z-index: 100;
    
    visibility:hidden;
    
    font-family: Tahoma, Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 11px;
    
    }
    
    //-->
    
    </style>
    
    <script type="text/javascript">
    
    <!-- 
    
    //Specify display mode. 3 possible values are:
    
    //1) "always"- This makes the fade-in box load each time the page is displayed
    
    //2) "oncepersession"- This uses cookies to display the fade-in box only once per browser session
    
    //3) integer (ie: 5)- Finally, you can specify an integer to display the box randomly via a frequency of 1/integer...
    
    // For example, 2 would display the box about (1/2) 50% of the time the page loads.
    
    var displaymode="oncepersession"
    
    //var displaymode="always"
    
    var enablefade="yes" //("yes" to enable fade in effect, "no" to disable)
    
    var autohidebox=["yes", 30] //Automatically hide box after x seconds? [yes/no, if_yes_hide_after_seconds]
    
    var showonscroll="yes" //Should box remain visible even when user scrolls page? ("yes"/"no)
    
    var IEfadelength=1 //fade in duration for IE, in seconds
    
    var Mozfadedegree=0.05 //fade in degree for NS6+ (number between 0 and 1. Recommended max: 0.2)
    
    ////////No need to edit beyond here///////////
    
    if (parseInt(displaymode)!=NaN)
    
    var random_num=Math.floor(Math.random()*displaymode)
    
    function displayfadeinbox(){
    
    var ie=document.all && !window.opera
    
    var dom=document.getElementById
    
    iebody=(document.compatMode=="CSS1Compat")? document.documentElement : document.body
    
    objref=(dom)? document.getElementById("fadeinbox") : document.all.fadeinbox
    
    var scroll_top=(ie)? iebody.scrollTop : window.pageYOffset
    
    var docwidth=(ie)? iebody.clientWidth : window.innerWidth
    
    docheight=(ie)? iebody.clientHeight: window.innerHeight
    
    var objwidth=objref.offsetWidth
    
    objheight=objref.offsetHeight
    
    objref.style.left=docwidth/2-objwidth/2+"px"
    
    objref.style.top=scroll_top+docheight/2-objheight/2+"px"
    
    if (showonscroll=="yes")
    
    showonscrollvar=setInterval("staticfadebox()", 50)
    
    if (enablefade=="yes" && objref.filters){
    
    objref.filters[0].duration=IEfadelength
    
    objref.filters[0].Apply()
    
    objref.filters[0].Play()
    
    }
    
    objref.style.visibility="visible"
    
    if (objref.style.MozOpacity){
    
    if (enablefade=="yes")
    
    mozfadevar=setInterval("mozfadefx()", 90)
    
    else{
    
    objref.style.MozOpacity=1
    
    controlledhidebox()
    
    }
    
    }
    
    else
    
    controlledhidebox()
    
    }
    
    function mozfadefx(){
    
    if (parseFloat(objref.style.MozOpacity)<1)
    
    objref.style.MozOpacity=parseFloat(objref.style.MozOpacity)+Mozfadedegree
    
    else{
    
    clearInterval(mozfadevar)
    
    controlledhidebox()
    
    }
    
    }
    
    function staticfadebox(){
    
    var ie=document.all && !window.opera
    
    var scroll_top=(ie)? iebody.scrollTop : window.pageYOffset
    
    objref.style.top=scroll_top+docheight/2-objheight/2+"px"
    
    }
    
    function hidefadebox(){
    
    objref.style.visibility="hidden"
    
    if (typeof showonscrollvar!="undefined")
    
    clearInterval(showonscrollvar)
    
    }
    
    function controlledhidebox(){
    
    if (autohidebox[0]=="yes"){
    
    var delayvar=(enablefade=="yes" && objref.filters)? (autohidebox[1]+objref.filters[0].duration)*1000 : autohidebox[1]*1000
    
    setTimeout("hidefadebox()", delayvar)
    
    }
    
    }
    
    function initfunction(){
    
    setTimeout("displayfadeinbox()", 100)
    
    }
    
    function get_cookie(Name) {
    
    var search = Name + "="
    
    var returnvalue = ""
    
    if (document.cookie.length > 0) {
    
    offset = document.cookie.indexOf(search)
    
    if (offset != -1) {
    
    offset += search.length
    
    end = document.cookie.indexOf(";", offset)
    
    if (end == -1)
    
    end = document.cookie.length;
    
    returnvalue=unescape(document.cookie.substring(offset, end))
    
    }
    
    }
    
    return returnvalue;
    
    }
    
    if (displaymode=="oncepersession" && get_cookie("fadedin")=="" || displaymode=="always" || parseInt(displaymode)!=NaN && random_num==0){
    
    if (window.addEventListener)
    
    window.addEventListener("load", initfunction, false)
    
    else if (window.attachEvent)
    
    window.attachEvent("onload", initfunction)
    
    else if (document.getElementById)
    
    window.onload=initfunction
    
    document.cookie="fadedin=yes"
    
    }
    
    //-->
    
    </script>
    
    <div id="fadeinbox" style="filter:progid:DXImageTransform.Microsoft.RandomDissolve(duration=1) progid:DXImageTransform.Microsoft.Shadow(color=grey,direction=135) ; -moz-opacity:0">
    
    <br/>
    
    <br><b>duyuru başlığı<br><b><a href="yazı</a></b>
    
    <br><br/>
    
    <div align="right"> <a href="#" onClick="hidefadebox();return false" class="gensmall">kapat</a></div>
    
    </div>
    
    
     
  7. Narqotic

    Narqotic Bilgiliyim rank8

    Kayıt:
    22 Nisan 2007
    Mesajlar:
    1.365
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    !!!
    Şehir:
    BeN SeNiN CaNıN İçİN ÖmRüMü BiR KiBRiTiN KaBıNDa T
    Kısa YoLdan BanLama
    Kısayoldan Banlamak admincp ye girmeye felan gerk YOk * Admincp'ye girmeye gerek kalmadan direk postibitten, üyenin nickine tıklayınca açılan menüye extra bir seçenek eklenir ve buradan diren eleman banlanabilinir...
    Resim:
    [​IMG]

    - postbit_legacy templatesinde bulun;
    Kod:
    <if condition="$post['userid'] AND $show['member']">  <tr><td class="vbmenu_option"><a href="profile.php?$session[sessionurl]do=addlist&amp;userlist=buddy&amp;u=$post[userid]"><phrase 1="$post[username]">$vbphrase[add_x_to_buddy_list]</phrase></a></td></tr>  </if>
    Altına şunları ekleyin;

    Kod:
    Kod:
    <if condition="$post[usergroupid]!=6 AND can_moderate($forum[forumid], '', $bbuserinfo[userid])"> <tr><td class="vbmenu_option"><span onmouseover="this.style.cursor='hand';" onClick="window.open('modcp/banning.php?do=banuser&userid=$post[userid]','ban','width=550,height=375,scrollbars=yes')"><b>Bu Elemanı Banla $post[username]</b></span></td></tr>  </if>