1. Reklam


    1. joysro
      ledas
      jungler
      keasro
      zeus
      karantina

Tüm yazıların "0" olması sorunu


  1. Zw1nky

    Zw1nky Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    9 Ağustos 2011
    Mesajlar:
    19
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Arkadaşlar MediaPk2 değiştirip girdiğim serverlarda bu sorun oluyor tüm yazılar 0 fakat itemlerin ph mg değerleri felan normal çözümü var mıdır ?
     
  2. Pzy

    Pzy Tanınıyorum rank8

    Kayıt:
    17 Mart 2011
    Mesajlar:
    466
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Meslek:
    Php Coder.
    Şehir:
    Yok Öyle Bi Dünya..
    sro_client.exe yi değiştir.
     
  3. Zw1nky

    Zw1nky Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    9 Ağustos 2011
    Mesajlar:
    19
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Girdiğim server'in exesini nasıl ayrı bulabilirim ki ? Link felan var mı acaba başka exe'lerin ?
     
  4. BonezCrusher

    BonezCrusher Öğretiyorum rank8

    Kayıt:
    11 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    843
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Ögrenciyik agaaa :)
    Şehir:
    Anywhere :)
    Botun içinde config dosyası olması lazım en yukarda 0 yazan yeri 9 yaparsanız düzelmesi gerekiyor.
     
  5. Zw1nky

    Zw1nky Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    9 Ağustos 2011
    Mesajlar:
    19
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Botla girmiyorum fakat deneyeceğim teşekkürler :)
     
  6. Zw1nky

    Zw1nky Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    9 Ağustos 2011
    Mesajlar:
    19
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Malesef yine olmadı..
     
  7. BonezCrusher

    BonezCrusher Öğretiyorum rank8

    Kayıt:
    11 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    843
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Ögrenciyik agaaa :)
    Şehir:
    Anywhere :)
    aynı hata banada olmuştu bu şekilde düzelmişti mbot degilmi botunuz ?
     
  8. Zw1nky

    Zw1nky Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    9 Ağustos 2011
    Mesajlar:
    19
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Evet mbot.Translate kısmındaki 0'ı 9 yaptım yine de olmadı.Eğer elinizde 1.188 exe varsa uploadlarsanız sevinirim
     
  9. BonezCrusher

    BonezCrusher Öğretiyorum rank8

    Kayıt:
    11 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    843
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Ögrenciyik agaaa :)
    Şehir:
    Anywhere :)
    olması lazımdı.Neyse 1.88 sürümünü bottersheavenden edinebilirsin dostum.
     
  10. Zw1nky

    Zw1nky Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    9 Ağustos 2011
    Mesajlar:
    19
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şu an istediğim bot değil aslında sro_client.exe.Bh'de de bulamadım galiba bulmak nasip olmayacak :/
     
  11. TRUlubey

    TRUlubey Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    3 Ağustos 2012
    Mesajlar:
    16
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    vBulletin Master,Game Master
    Şehir:
    New York
    Mbottan giriyosanız Config dosyası içinde Lang ı 9 yapınız ve asagısındakı areayla arasında boşluk bırakıp kaydediniz sonra botu kapatıp tekrar açıız sorun halledilmiştir.