1. Reklam


    1. joysro
      ledas
      jungler
      keasro
      zeus
      karantina

ttnet ile ilgili bir sorunum var (İnternetim Calısmıyor)


  1. BaFiRa

    BaFiRa Öğretiyorum rank8

    Kayıt:
    26 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    629
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    ARkadaslar ben Bütün kabloları yeniledim ama Yine İnternet yok(10-30 dk aralıklarda oluyo bazen)

    Modemde bütün ısıklar Yanıyor.
    Saatin yanındaki yerel ağ bağlantı simgeleri yanıyor
    Saatin yanındaki yerel ağ bağlantı simgesine Sağ tklayıp Onar Diyorum.İp adresiniz Yeniliyor Felan yazıyo en sonunda da bu bağlantı sınırlı veya yok Diyo Ünlem cıkıyo.Ama Simgelerde ısıklar yanıyo Neden olabilir...Hattımı Kontrol ettirmek icin ttneti aradım arızakaydı bıraktırdım (2kere)oldu diyolar Ama olmuyoo :? :cry:

    Acaba neden kaynaklanabilir Lütfen Yardım Edin...
     
  2. _Desmond_

    _Desmond_ Öğreniyorum rank8

    Kayıt:
    5 Kasım 2007
    Mesajlar:
    136
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Öğretmen
    Şehir:
    Edirne
    İnternet bağlantısı sınırlı veya yok demisi şu şekilde yorumlana bilir. Ya modem ağına düzgün şekilde ip atayamıyor ( ki bence nedeni bu) yada ağ yapılandırman zarar görmüş. Yapacakların şunlar: Öncelikle ağ yapılandırmanı tamamen kaldır ve modemine reset at ( modemin arkasında küçük bir düğme bulunur bir kalemin ucuyla 10 sn kadar bası tutman yeterli) PC ni yeniden başlatıp önce ağı kur ve ardından modem kurulumunu tekra yap sorunun düzelecektir.

    Eğer yine aynı şeyi yaparsa modemini manuel olarak kur ve ttnet in DNS adreslerini elle gir. Kolay gelsin.
     
  3. _Desmond_

    _Desmond_ Öğreniyorum rank8

    Kayıt:
    5 Kasım 2007
    Mesajlar:
    136
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Öğretmen
    Şehir:
    Edirne
    İlginç! bir yaklaşım lakin gerçekten sorunu olan arkadaşlara offtopicte kullanılacak tarzda cevaplar yazarak onlara yardımcı olacağımızı sanmıyorum.
     
  4. Eyvallah

    Eyvallah Öğreniyorum rank8

    Kayıt:
    14 Ağustos 2008
    Mesajlar:
    236
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Mrb.
    Arkadaşım bu sorun genellikle senden değilde TTNET den kaynaklanıyor.
    Eğer adamlar sana yardım etmiyorsa bilki sorun onlarda...
    Düzeltilene kadar ara.Yoksa düzelmez:(
     
  5. E@gle

    E@gle Tanınıyorum rank8

    Kayıt:
    7 Ağustos 2007
    Mesajlar:
    256
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    ...
    aynısı bendede oluyor bazen 3 haftada bir bazende ayda bir ama bir türlü çözüm bulamadım. Artıkta gerekmiyor zeten alıştım :D :D
     
  6. Sp00Ky

    Sp00Ky Öğretiyorum rank8

    Kayıt:
    27 Kasım 2007
    Mesajlar:
    561
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Öğrenci
    Şehir:
    Belli DeğiL xD
    Ethernet kartını kontrol edin bnce.. Birde modem ayarlarını baştan yapın sorun gidecektir.
     
  7. BaFiRa

    BaFiRa Öğretiyorum rank8

    Kayıt:
    26 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    629
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Sormaktan untanıyorum ama Ağ Bağlantıları Nasıl Kaldırılıyo :S
     
  8. Sp00Ky

    Sp00Ky Öğretiyorum rank8

    Kayıt:
    27 Kasım 2007
    Mesajlar:
    561
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Öğrenci
    Şehir:
    Belli DeğiL xD
    Ağbağlantılarım sağ tuş özellikler devre dışı bırak de gider. Ama Sorun ethernet kartında bnce harici ile dene :D
     
  9. wHaaT

    wHaaT Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    30 Aralık 2007
    Mesajlar:
    49
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    Bodrum
    Bence ethernet kartını bilgisayarından kaldır ilk önce .
    Sonra modemini kaldır.
    Pc ne güselce bi bakım yap. :D c yi filan temizlet
    Ondan sonra da ethernet kartı ve modem driver larını tekrar kur daha da duzelmezse ethernet kartını degıstır.
    Modemin kablolarını yenı degıstırdım diorsun.İnşlh sorunun düzelir

    Ethernet kartını kaldırmak için

    [Bilgisayarım/özellekler/donanım/Aygıt Yöneticisi/Ağ bağdaştırıcıları.]
     
  10. ozan160

    ozan160 Tanınıyorum rank8

    Kayıt:
    29 Ağustos 2007
    Mesajlar:
    454
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    ttnet cd sini tak içinde .pdf uzantılı bi dosya var kurulumla alakalı onu aç tcp/ıp adreslerini otomatik değilde elle ayarlar bunun için orada hangi numaraları yazacağını veriyor sorun çözülür
     
  11. HastaHerif123

    HastaHerif123 Tanınıyorum rank8

    Kayıt:
    2 Kasım 2008
    Mesajlar:
    442
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    Bakıpta Göremediğiniz Her Yerde...
    aynı sorun bendede vardı modemi değiştirdim düzeldi telekomla alakası yok
     
  12. ozan160

    ozan160 Tanınıyorum rank8

    Kayıt:
    29 Ağustos 2007
    Mesajlar:
    454
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    internetinin adres çubuguna varsayılan ağ geçidini yaz karşına modemin ayarları çıkacak
    oradan geniş ağ alanı deyip popoe olan yeri popoa yap düzelir.