1. Reklam


    1. joysro
      ledas
      jungler
      keasro
      zeus
      karantina

Start yazısı gelmiyor windows 8.1


  1. tyermn41

    tyermn41 Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    21 Ağustos 2009
    Mesajlar:
    23
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Arkadaslar windows 8.1 e format attiktan sonra silkroadi yukledim ve start yazisi gelmiyor . Ustelik siteye girebiliyorum . Lütfen yardım edin ?
     
  2. Bean

    Bean   globalmod rank8

    Kayıt:
    18 Haziran 2013
    Mesajlar:
    1.039
    Beğenilen Mesajlar:
    49
    Ödül Puanları:
    58
    Meslek:
    Denizci
    Şehir:
    Onboard
    Windows 8.1'de mevcut mudur bilemem ama veri yürütme engellesmesinden olabilir , ve ya virüs programı ?
     
  3. tyermn41

    tyermn41 Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    21 Ağustos 2009
    Mesajlar:
    23
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Evet veri yurutme engellemesi var pc de ama sectiklerim disindakileri isaretleyip silkroad klasorunun icinde ne var ne yoksa isaretledim . Acaba tamamen mi kapatsam ? Ve internetle alakali bi sorun olabilir mi modemi falan da acip kapadim ama ise yaramadi .
     
  4. usher24

    usher24 Gözlemliyorum rank8

    Kayıt:
    20 Haziran 2008
    Mesajlar:
    53
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    aynı sorun bendede var bende 8.1 kullanıyorum çözümünü halen bulamadım.
     
  5. usher24

    usher24 Gözlemliyorum rank8

    Kayıt:
    20 Haziran 2008
    Mesajlar:
    53
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    internetle ilgili bir sorun değil Telefonun internetinden denedim olmuyor yine aynısı
     
  6. musa_46

    musa_46 Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    17 Nisan 2007
    Mesajlar:
    35
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Ben aklınıza gelebilecek herşeyi denedim Modemi resetledim butun guncellemeleri yukledim ama aynı sorun bendede var 3 gundur çözemedim yardım lütfennnnnn Update yapmıyor Start gelmıyor tekrar 7 kurdum orada da olmadı 8.1 e dondum yardım lutfen
     
  7. usher24

    usher24 Gözlemliyorum rank8

    Kayıt:
    20 Haziran 2008
    Mesajlar:
    53
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    çözemedik henuz ..
     
  8. musa_46

    musa_46 Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    17 Nisan 2007
    Mesajlar:
    35
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    uyumluluk dorununuda denedim yönetici olarak da çalıştırdım olmuyor
    modem dahi değiştirdim 5 kere format attım 3 günde olmyor
     
  9. usher24

    usher24 Gözlemliyorum rank8

    Kayıt:
    20 Haziran 2008
    Mesajlar:
    53
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    teknopatta ceza almışım burdan yazayım sendemi phbot kullanıyorsun hangi serverde oynuyorusn
     
  10. musa_46

    musa_46 Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    17 Nisan 2007
    Mesajlar:
    35
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Ocenaus da oynuyorum Sbot kullanıyorum ben Teknopattan ben takip ediyorum
     
  11. usher24

    usher24 Gözlemliyorum rank8

    Kayıt:
    20 Haziran 2008
    Mesajlar:
    53
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    ben şimdi normal çalışan bir pcden silkroad klosrunu aldım geldim pc ye atıp deniyecegim bakalım ne olucak çok enteresan birşey anlamadım. gitti ama çalışşa bile bir çalışacak gelicek start yazısı sonra gelmiyecek hata vericek sanıırm tekrar actıgında yine gelicek start bir gelir bir gelmez yani :S ben bu sebepten format attıım zaten formatatttıktan sonra hiç start gelmedi hatada vermedi . nebiliyim anlamadım
     
  12. musa_46

    musa_46 Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    17 Nisan 2007
    Mesajlar:
    35
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    aynı sorunlar bendede var işte ama ama senın dediğin kopyalama yolunu denemedim olursa bi haber ver buradan sana zahmet :D
     
  13. usher24

    usher24 Gözlemliyorum rank8

    Kayıt:
    20 Haziran 2008
    Mesajlar:
    53
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    ip banmı yedik yoksa ne oldu anlamadım :) silkroada mail attıınmı ben attıım gün gece cevap gelmemiş.
     
  14. musa_46

    musa_46 Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    17 Nisan 2007
    Mesajlar:
    35
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Bende Attım işte sisteminizi update edin donanımlarınızı güncelleyin filan yazmıs bugun tekrar yazdım cvp gelmedi daha
     
  15. usher24

    usher24 Gözlemliyorum rank8

    Kayıt:
    20 Haziran 2008
    Mesajlar:
    53
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    kopyalama işe yaradı start geldi ama bakalım şu bağlanmama hatasını vericekmi ilk actıgımda hata vermedi.
     
  16. usher24

    usher24 Gözlemliyorum rank8

    Kayıt:
    20 Haziran 2008
    Mesajlar:
    53
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    bence sorun bizde degil sorun silkroadın sitesindeki oyunda dowland ettiim fakat update etmesinde sorun var o sebebgpten start gelmiyor. henuz hata vermedi. bende
     
  17. musa_46

    musa_46 Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    17 Nisan 2007
    Mesajlar:
    35
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    hım anladım da ben nereden bulacağım onu dusunuyorum şimdi :D Update yapabilirmisin ?
     
  18. usher24

    usher24 Gözlemliyorum rank8

    Kayıt:
    20 Haziran 2008
    Mesajlar:
    53
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    oyuna girdim ben Sorun çözülmüştür kısmen ben çözdüm ben :D
     
  19. usher24

    usher24 Gözlemliyorum rank8

    Kayıt:
    20 Haziran 2008
    Mesajlar:
    53
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    4 gb falan oluyor o nereye uptate yapayım :S
     
  20. musa_46

    musa_46 Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    17 Nisan 2007
    Mesajlar:
    35
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Kopyalama yöntemi ile çözdün değilmi ?