1. Reklam


    1. joysro
      ledas
      jungler
      keasro
      zeus
      karantina

Softmode (Sorun)


  1. Espio

    Espio Buralıyım rank8

    Kayıt:
    12 Mart 2007
    Mesajlar:
    3.873
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    Home
    Softmode da normal bütün ayarlarımı yapıp Auto training e bastığım anda İnanılmaz bir takılma başlıyor oyunda ve char yatma aşamasına geliyor (Normal lagdan farksız bir donma) 0x33 de sorun topiclerine baktım ilgili bir şey göremedim Oyunu ve botu baştan kurmama rağmen değişiklik yok ne yapabilirim :s
     
  2. Chorus

    Chorus   Admin rank8

    Kayıt:
    6 Şubat 2007
    Mesajlar:
    341.750
    Beğenilen Mesajlar:
    227
    Ödül Puanları:
    63
    Şehir:
    Taksim/IST.
    ekran kartı driver güncelle ardından sisteme bir full system scan disk
    yaptır ardından bir restart at ve oyuna gir hiçbir sorun kalmaz detective
     
  3. Chorus

    Chorus   Admin rank8

    Kayıt:
    6 Şubat 2007
    Mesajlar:
    341.750
    Beğenilen Mesajlar:
    227
    Ödül Puanları:
    63
    Şehir:
    Taksim/IST.
    Soft Mode La Alakası Yok İsrobotun 1.85 Bölümünden Bu Yana Gelen Bir Hata 1.86e Sürümünde Çözdüklerini Söylüyorlar Ama Denemedim Rolling Eyes
     
  4. Espio

    Espio Buralıyım rank8

    Kayıt:
    12 Mart 2007
    Mesajlar:
    3.873
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    Home
    Softmode topicinde 1,86c Verilmiş Ama arkadaş da sorun çıkarmıyor sadece bende çıkarıyor Ekran kartını güncelleştirip reset attım Düzelmedi bide format deneyecem olmassa :S
     
  5. Chorus

    Chorus   Admin rank8

    Kayıt:
    6 Şubat 2007
    Mesajlar:
    341.750
    Beğenilen Mesajlar:
    227
    Ödül Puanları:
    63
    Şehir:
    Taksim/IST.
    Bende 1.85 Tede Sorun Yoktu Ama Senin Sorunun Aynısını Arkadaşta Yaşıyor . Pclerimiz Aynı Bende Yok Onda Var Rolling Eyes
     
  6. fox89hakan

    fox89hakan Tanınıyorum rank8

    Kayıt:
    23 Ekim 2007
    Mesajlar:
    345
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Meslek:
    ögrencı galıba
    Şehir:
    ELBISTAN~OBA
    86c kullanıyo suan sofmode oncekı surumlerde bır proplem yoksa sadece sılk.dll yı al ve onu kullanarak yap
     
  7. bannedddd

    bannedddd Buralıyım rank8

    Kayıt:
    11 Ekim 2007
    Mesajlar:
    4.525
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Evet bu geçen bana olmuştu ve sorun bot versiyonundan dolayı. Wink

    Bu arada hangi versiyon ile kasıyorsun?
     
  8. Espio

    Espio Buralıyım rank8

    Kayıt:
    12 Mart 2007
    Mesajlar:
    3.873
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    Home
    86c ile kasamıyorum
     
  9. Morwena

    Morwena Buralıyım rank8

    Kayıt:
    16 Nisan 2007
    Mesajlar:
    4.461
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    1.85 kullanıyorum ben hiç takılmıyor 3 sro açık çatır çatır kasıo Wink
     
  10. bannedddd

    bannedddd Buralıyım rank8

    Kayıt:
    11 Ekim 2007
    Mesajlar:
    4.525
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Aynen ben de onu kullanıyorum 1.86c'de sorun cıkarmıstı bende de. Wink
     
  11. Espio

    Espio Buralıyım rank8

    Kayıt:
    12 Mart 2007
    Mesajlar:
    3.873
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    Home
    1,85 i deniyim trafik biraz rahatlayınca
     
  12. Leet1

    Leet1 Old School olduser rank8

    Kayıt:
    13 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    8.906
    Beğenilen Mesajlar:
    1
    Ödül Puanları:
    0
    Bot versiyonlarıyla Alakalı..
     
  13. Brotherhood

    Brotherhood Tanınıyorum rank8

    Kayıt:
    10 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    396
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Bende 4 Sro açık suan ve hiç problem yok botun versyonlarını güncelle daha hiç karsılasmadım oyle bir hata ile:)