1. Reklam


    1. joysro
      ledas
      jungler
      keasro
      zeus
      karantina

SilkroadR'de İbot'u Çalıştırmak Detaylı anlatım ! [Güncel]


  1. MadGhost

    MadGhost 'Objektif' moderator nowayout rank8

    Kayıt:
    13 Nisan 2009
    Mesajlar:
    2.428
    Beğenilen Mesajlar:
    56
    Ödül Puanları:
    48
    Şehir:
    Antalya
    [​IMG]

    [​IMG]



    [​IMG]



    [​IMG]



    [​IMG]

    :arrow: Botunuzun ayarlarını yaptıktan sonra ''agbot'' sitesinde gidiyoruz ve Buradan agbot 'u indiriyoruz.
    Güvenmeyenler için orjinal sitesi: http://www.agbot.net/

    :arrow: İndirdiğiniz ''agbot'' rar nı çıkartıyorsunuz. İçinde bulunan HackshieldStuff klasöründeki edxSilkroadLoader5_3d yi kopyalayın ve silkroadR nin kurulu olduğu klasöre içinde çıkarın.

    :arrow: Daha sonra ''agbot'' klasörünün içindeki mediapatcher kopyalayın ve silkroadR'nin içine yapıştırın ve çalıştırın. Karşınıza cıkan ekranı sırayla > '' No/Yes/OK '' olarak cevaplayın.

    :arrow: Sysyem32/drivers/etc klasöründeki hosts dosyasını note defteriyle açın ve ''127.0.0.1 gateway.silkroad-r.joymax.com '' tırnak içerisindeki kısmı buraya yapıştırın.

    :arrow: Run SROR Hackshield i çalıştırarak oyunu açın.

    :!: Uyarı : Bu açtığınız ilk silkroadı kapatmayın ve bunla sakın giriş yapmayı denemeyin.Bu kısım arka planda çalışır halde dursun.



    :arrow: Botunuzu şimdi acabilirsiniz.

    :arrow: Botu açmadan lütfen loader ı açmayınız .



    [​IMG]

    :!: Run HackShield i açtığınızda en üst kısımda yazan ve sizin bilgisayarınıza ait olan static ıp adresini init klasöründeki r_iphs dosyasını açarak burada 127.0.0.1 yazan yeri silin ve onun yerine yazın ve kaydedin.Bilgisayarı her açıp kapattığınızda bu ıp değişebilir o yüzden kontrol edin ve tekrar düzenleyin


    :!: İbotta atma sorununu en aza indirmek için ;

    :arrow: İbot login olmadan önce Disable Client > Clientless Kutucuğundaki işareti kaldırın.

    :arrow: Çar açıkken PC bişe indirmeyin mümkünse çarı hideli halde kastırın.

    :arrow: Görev Yöneticisinden İBot ve sRo_client.exe Önceliğini Yüksek yapın



    [​IMG]

    .v1.1.35
    - Update for sro v1.349
    - Update for sror v1.017


    Download
    Hemen İndir (Sorunsuz kendi uploadim hazır)
    Download


    Güvenmeyenler için orjinal sitesi: http://ibotforfun.blogspot.com/

    :!: Hata alınmaması için indirilmesi gerekli programlar :

    Download
    Library_Files
    Download


    Download
    Microsoft .NET Framework 4
    Download


    Download
    Microsoft Visual
    Download


    Ps: Kendi anlatımım ile alıntı anlatımları birleştirdim iyi birşey çıktı ortaya :muck:

    Şunu belirtmeden yapamayacağım ayarları çok karışık ben bile anlatırken zorluk çektim ona göre(kendi görüşüm)


    [​IMG]
     
  2. ToRuN

    ToRuN Tanınıyorum rank8

    Kayıt:
    22 Ocak 2008
    Mesajlar:
    412
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    öğrenci
    Teşekkürler. Yanlız oyuna giriş yaptım fakat botu nasıl aktif hale getiricem
     
  3. MadGhost

    MadGhost 'Objektif' moderator nowayout rank8

    Kayıt:
    13 Nisan 2009
    Mesajlar:
    2.428
    Beğenilen Mesajlar:
    56
    Ödül Puanları:
    48
    Şehir:
    Antalya
    bot zaten oyuna girdiğiniz zaman aktif olmakta ? Loader 'ı acmadan önce masa üstüne attıgınız ibotu calıstırın ondan sonra loader ı acın :muck:
     
  4. Infinity

    Infinity Buralıyım rank8

    Kayıt:
    1 Şubat 2008
    Mesajlar:
    4.526
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    36
    /Sabit.
     
  5. qoutlaw

    qoutlaw Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    24 Eylül 2010
    Mesajlar:
    15
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    DC verip atıyor YARDIM ACİLL...
     
  6. MadGhost

    MadGhost 'Objektif' moderator nowayout rank8

    Kayıt:
    13 Nisan 2009
    Mesajlar:
    2.428
    Beğenilen Mesajlar:
    56
    Ödül Puanları:
    48
    Şehir:
    Antalya
     
  7. skymoonsun

    skymoonsun Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    28 Şubat 2011
    Mesajlar:
    10
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Bu xp için bide win7 için anlatırsan sevinirim.
     
  8. sitemm

    sitemm Yeni üye rank8

    Kayıt:
    10 Şubat 2012
    Mesajlar:
    5
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Red kardesim özelden mesaj atmıstım cewap werirsen sevinirim.
     
  9. sitemm

    sitemm Yeni üye rank8

    Kayıt:
    10 Şubat 2012
    Mesajlar:
    5
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    kardes bottan girdim calısıor da :D saka gbi exp falan gelmiyor çözemedim :D
     
  10. damar1903

    damar1903 Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    12 Kasım 2008
    Mesajlar:
    25
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    :arrow: Run SROR Hackshield i çalıştırarak oyunu açın.
    burda bi sorun yasiyorum yoksa herşeyi ayarladim
     
  11. sekhooo

    sekhooo Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    9 Ağustos 2010
    Mesajlar:
    19
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    abi RUN SROR Hackshield kısmını anlamadm nerde o sror hackshield :S
     
  12. sekhooo

    sekhooo Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    9 Ağustos 2010
    Mesajlar:
    19
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    dediklerini aynen yaptım Run SROR Hackshield kısmını anlamadm hrlde oynu normal olarak ac dediğini düşündüm actm ve böyle bi uyarı aldım


    http://b1202.hizliresim.com/u/c/2mh47.jpg


    Loaderden girincede maximum 3 dk içinde dc veriyor dediklerini yaptığım halde :S :S olmadi:
     
  13. MadGhost

    MadGhost 'Objektif' moderator nowayout rank8

    Kayıt:
    13 Nisan 2009
    Mesajlar:
    2.428
    Beğenilen Mesajlar:
    56
    Ödül Puanları:
    48
    Şehir:
    Antalya
    o verilen uyarı oyun kapalıdır uyarısı :wink1: run sror hackshield kısmını detaylı incele derim :muck:
     
  14. sekhooo

    sekhooo Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    9 Ağustos 2010
    Mesajlar:
    19
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    yaptım sonunda yaa tşkr ederm :)
     
  15. MadGhost

    MadGhost 'Objektif' moderator nowayout rank8

    Kayıt:
    13 Nisan 2009
    Mesajlar:
    2.428
    Beğenilen Mesajlar:
    56
    Ödül Puanları:
    48
    Şehir:
    Antalya
    :muck: yaptıysan ne mutlu ara ara yapamayanlar ıcın bılgılerını paylas ama =)

    [ Bu mesaj MobileDevice ile atildi ] mobile
     
    Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 12 Şubat 2016
  16. speed05

    speed05 Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    18 Şubat 2012
    Mesajlar:
    23
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
  17. MadGhost

    MadGhost 'Objektif' moderator nowayout rank8

    Kayıt:
    13 Nisan 2009
    Mesajlar:
    2.428
    Beğenilen Mesajlar:
    56
    Ödül Puanları:
    48
    Şehir:
    Antalya
    Redirect Gateway Server ayarlarına iyi bak ip nde sorun olması lazım. 16000 olarak değiştir.
     
  18. speed05

    speed05 Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    18 Şubat 2012
    Mesajlar:
    23
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Bütün Botu Cozdüm Fakat Giant/Champion lara Normal Attack Yapıyor Skill Kullanmıyor Bu Konuda Bir Cozumu Olan varmı?!..
     
  19. ThenD

    ThenD Gözlemliyorum rank8

    Kayıt:
    21 Haziran 2009
    Mesajlar:
    90
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Şehir:
    Masa Başında
    Herşey iyi güzelde linkte verdigin agbot ve kendi anlatımının oldugu dosyalar virüsdolu be kardeşim taratıp koysan keşke...
     
  20. lemonade

    lemonade   exlmanager rank8

    Kayıt:
    3 Ocak 2009
    Mesajlar:
    11.368
    Beğenilen Mesajlar:
    18
    Ödül Puanları:
    48
    Meslek:
    студент
    Şehir:
    Белгород
    kaspersky onaylı dosyalar bunlar

    [ Bu mesaj WindowsSmartphone ile atildi ] mobile
     
    Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 12 Şubat 2016