1. Reklam


    1. joysro
      ledas
      jungler
      keasro
      zeus
      karantina

SilkroadR iBot Çalıştırma ( YENI )


  1. MelancholyMan

    MelancholyMan Öğretiyorum rank8

    Kayıt:
    7 Nisan 2009
    Mesajlar:
    533
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0




    Not : Sadece Clientless moddayken çalışmaktadır.,
    Not2 : Sadece Vista Ve Wın7 işkletim sistemlerinde geçerlidir.
     
    Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 28 Ekim 2015
  2. adaletbuysa

    adaletbuysa Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    11 Haziran 2009
    Mesajlar:
    30
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    sadece vista ve win 7 ler ıcın gecerlı dıye bı not yazarsanız ıyı olacak yoksa benım gıbı bılmıyenler xp de uac kapatma arayıp zaman kaybedecekler :)
     
  3. Saian S.S

    Saian S.S   gamer olduser rank8

    Kayıt:
    16 Nisan 2007
    Mesajlar:
    4.256
    Beğenilen Mesajlar:
    3
    Ödül Puanları:
    38
    Meslek:
    İşçi
    Şehir:
    OKM
    Windows XP işletim sistemi kullananlar botsuz kaldı :P
     
  4. nurettinkursun

    nurettinkursun Yeni üye rank8

    Kayıt:
    4 Ocak 2012
    Mesajlar:
    7
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    server dolu dıyor daha start tusu gelmeden :(((
     
  5. derebeyi_22

    derebeyi_22 Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    27 Aralık 2007
    Mesajlar:
    17
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    XP LER NE OLACAK
     
  6. rainman71

    rainman71 Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    9 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    23
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    XP- Vista - Win7 hiçbirinde çalışmıyor. Video da bir işe yaramıyor çünkü media patch yapınca version 1,000 a dönüyor. Bundan önceki ibotlarda sorun yoktu ama bu son patch sonrası ibot da çuvalladı.
     
  7. adaletbuysa

    adaletbuysa Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    11 Haziran 2009
    Mesajlar:
    30
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
  8. adaletbuysa

    adaletbuysa Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    11 Haziran 2009
    Mesajlar:
    30
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    sen gozlukle bakmıssın ıyı ıncelesen bulursun eger wista yada win 7 kullanıorsan gırenler nasıl gırıor kızma darılma :)
     
  9. MelancholyMan

    MelancholyMan Öğretiyorum rank8

    Kayıt:
    7 Nisan 2009
    Mesajlar:
    533
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Bende giremedim :arrow:
     
  10. adaletbuysa

    adaletbuysa Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    11 Haziran 2009
    Mesajlar:
    30
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    wista yada win7 kullanıorsan vıdeoyu ıyı takıp et kardes kesın gırersın ben xp kullanıyorum ustte verdıgım lınkte vıdeoyu takıp ettım cozdum olayı gayet guzel kasılıor su anda
     
  11. MelancholyMan

    MelancholyMan Öğretiyorum rank8

    Kayıt:
    7 Nisan 2009
    Mesajlar:
    533
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Takip ettim zaten . Ama Mediapatch yaptığımda versiyon 1.000 a dönüyor ve "Invalıd Client" hatasını alıyorum.
     
  12. penonxr

    penonxr Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    29 Aralık 2011
    Mesajlar:
    29
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    daral: daral: daral:

    W7 işletim sistemde.............. ibotla kasan gercekten var mı ? arkadaslar ....
     
  13. Risk

    Risk Öğreniyorum rank8

    Kayıt:
    1 Ekim 2007
    Mesajlar:
    207
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    aynen :cry:
     
  14. nurettinkursun

    nurettinkursun Yeni üye rank8

    Kayıt:
    4 Ocak 2012
    Mesajlar:
    7
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    penonxr arkadasın dedıgı gıbı bı hata alıyorum ben herseyı yapıyorum ama olmuyor. :(((

    HS kullanmak gerekiyor kullanıyorum ama hata veriyor sero-r .(invalid cliend. Program will be terminated).
    örneğin video...aynı hatayı alıyorum.

    post3166828.html#p3166828
     
  15. Risk

    Risk Öğreniyorum rank8

    Kayıt:
    1 Ekim 2007
    Mesajlar:
    207
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    media patch yapmadan direk deniyorum şuan olucak gibi . :dance:
     
  16. nurettinkursun

    nurettinkursun Yeni üye rank8

    Kayıt:
    4 Ocak 2012
    Mesajlar:
    7
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0

    nasıl durum :(((
     
  17. penonxr

    penonxr Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    29 Aralık 2011
    Mesajlar:
    29
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    sen girebildin mi arkadas?? :dance:
     
  18. Risk

    Risk Öğreniyorum rank8

    Kayıt:
    1 Ekim 2007
    Mesajlar:
    207
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    yok ya clientless girdi 2 dk sonr attı sanmıyorum xp den giren yoktur
     
  19. penonxr

    penonxr Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    29 Aralık 2011
    Mesajlar:
    29
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    [​IMG]


    30 kere aynı hata summer7: summer7: summer4: :oldie:
     
  20. alakazam0909tr

    alakazam0909tr Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    23 Aralık 2011
    Mesajlar:
    21
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    kardeşim yardımcı olabilecekmisin ben yapıyorum fakat bir sorun var gayette ortada gözüme çarpıyor cmd de videoda her dosyadan 1 er kopyalandıgını söyluyor fakat benım pc de yaptımda 0 dosya kopyalandı diyor ve sonra dosya bulunamadı hatası alıyorum :))