1. Reklam


    1. joysro
      ledas
      jungler
      keasro
      zeus
      karantina

Silkroad-R ile İbot Çalıştırma.


  1. WaTCHMaN

    WaTCHMaN Old School olduser rank8

    Kayıt:
    21 Nisan 2007
    Mesajlar:
    1.528
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    öğrenci
    Şehir:
    Antalya / Kepez
    [​IMG]

    Silkroad-R de ibot u çalıştırmak için önce şu aşamaları izliyoruz :

    Önce botumuzu bu adresten indirelim
    Download
    http://ul.to/z40ugcmc
    Download


    Daha sonra ;
    İbotumuzun bütün dosyalarını iBot-Silkroad\iBot_İSRO bu kısa yola kopyalayın

    Daha sonra ibot u masaüstüne kısayol olarak gönderin
    Özelliklere sağ tıklayın ve kısa yolunuzun sonunda bulunan ibot.exe den sonra bir boşluk bırakıp LS:5 yazın ve kaydedin


    Not:Resimde başta ve sonra '' işareti var onlar sadece işlem yapılacak kısmı göstermek için sizler '' koymadan işlemi yapın kapatın

    ÖRN : C:\iBot-Silkroad\iBot_İSRO\iBot.exe LS:5

    [​IMG]



    Sonra Loaderımızın ayarlarını aşağıdaki gibi yapıyoruz


    [​IMG]

    Şimdi Botumuzu Açıyoruz ve Loaderdan Oyunu Açıyoruz ve Botumuzu Ayarlyıp Arkamıza Yaslanıyoruz.

    İbot Oto Login Ayarlama


    Botumuzda aşşağıdaki kısma girerek karakter adımızı serverımızı ıd ve şifremizi girerek çarımızın otomatik oyuna girmesini sağlıyoruz.


    [​IMG]



    Herkese iyi oyunlar.
    [​IMG]
     
  2. MadGhost

    MadGhost 'Objektif' moderator nowayout rank8

    Kayıt:
    13 Nisan 2009
    Mesajlar:
    2.428
    Beğenilen Mesajlar:
    56
    Ödül Puanları:
    48
    Şehir:
    Antalya
    bekliyordum bunu teşekkürler :)

    bunu anlamadım :S

    Daha sonra ;
    İbotumuzun bütün dosyalarını iBot-Silkroad\iBot_İSRO bu kısa yola kopyalayın
     
  3. WaTCHMaN

    WaTCHMaN Old School olduser rank8

    Kayıt:
    21 Nisan 2007
    Mesajlar:
    1.528
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    öğrenci
    Şehir:
    Antalya / Kepez
    Masaüstüne böyle bir klasör oluşturacaksın yani önce iBot-Silkroad sonra onun içerisine iBot_İSRO ve buraya ibotun bütün dosyalarını atacaksın :thumbsup:
     
  4. Chorus

    Chorus   Admin rank8

    Kayıt:
    6 Şubat 2007
    Mesajlar:
    341.750
    Beğenilen Mesajlar:
    227
    Ödül Puanları:
    63
    Şehir:
    Taksim/IST.
    Tam ben anlatmaya hazırlanıyordum oysa ki :!!&%&! Eline koluna sağlık hacım alkis:
     
  5. MadGhost

    MadGhost 'Objektif' moderator nowayout rank8

    Kayıt:
    13 Nisan 2009
    Mesajlar:
    2.428
    Beğenilen Mesajlar:
    56
    Ödül Puanları:
    48
    Şehir:
    Antalya

    Özelliklere sağ tıklayın ve kısa yolunuzun sonunda bulunan ibot.exe den sonra bir boşluk bırakıp LS:5 yazın ve kaydedin
    ÖRN : C:\iBot-Silkroad\iBot_İSRO\iBot.exe LS:5

    bu seferde bu :D çözemedim hedef kutusunda belirtilen adım doğru değil diyor :S
     
  6. WaTCHMaN

    WaTCHMaN Old School olduser rank8

    Kayıt:
    21 Nisan 2007
    Mesajlar:
    1.528
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    öğrenci
    Şehir:
    Antalya / Kepez
    Resimdeki gibi '' '' koymayın bende öyle yaptım en başta hata verdi sadece ibot.exe bir boşluk bırakıp LS:5 yazıp kaydediceksiniz. :thumbsup:
     
  7. WaTCHMaN

    WaTCHMaN Old School olduser rank8

    Kayıt:
    21 Nisan 2007
    Mesajlar:
    1.528
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    öğrenci
    Şehir:
    Antalya / Kepez
    Saolasın :thumbsup:
     
  8. MadGhost

    MadGhost 'Objektif' moderator nowayout rank8

    Kayıt:
    13 Nisan 2009
    Mesajlar:
    2.428
    Beğenilen Mesajlar:
    56
    Ödül Puanları:
    48
    Şehir:
    Antalya
    şimdi oldu :) ben masa üstüne atınca klasörü olmadı c nin içine attım o zaman oldu :)
     
  9. WaTCHMaN

    WaTCHMaN Old School olduser rank8

    Kayıt:
    21 Nisan 2007
    Mesajlar:
    1.528
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    öğrenci
    Şehir:
    Antalya / Kepez
    ben masaüstünde yaptım orda da olabilir tabiki :)
     
  10. WaTCHMaN

    WaTCHMaN Old School olduser rank8

    Kayıt:
    21 Nisan 2007
    Mesajlar:
    1.528
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    öğrenci
    Şehir:
    Antalya / Kepez
    herkesin bildiği gibi ibot çok dc verir sizde buna hazır olun :D
     
  11. Exezoris

    Exezoris Öğretiyorum rank8

    Kayıt:
    19 Aralık 2010
    Mesajlar:
    574
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Biyomedikal, Öğrenci..
    Şehir:
    İzmir
    1. indirdim
    2. C'ye iBot-Silkroad adında yeni klasör oluşturdum
    3. Oluşturduğum klasörün içine Bot_İSRO klasörü açtım.
    4. İndirdiğim dosyanın içindekileri son açtığım klasörün içine attım
    5. data ve data_sror klasör isimlerini sırasıyla Data_İSRO ve data olarak doğru bir şekilde değiştirdim
    6. masaüstüne ibotun kısa yolunu yolladım ve özelliklere tıklayım sonuna bir boşluk bırakarak LS:5 ekledim

    loader programını çalıştırıyıorum add yapıp Silkroad R klasöründeki Sro_Clienti seçiyorum. Launch diyorum error veriyor

    iBotu açtığım zaman karşıma şu hata çıktı "Cannot MSWINSCK.OCX" or one of its dependencies not correctly registered: a file missing or invalid"

    nerede hata yaptım?
     
  12. MadGhost

    MadGhost 'Objektif' moderator nowayout rank8

    Kayıt:
    13 Nisan 2009
    Mesajlar:
    2.428
    Beğenilen Mesajlar:
    56
    Ödül Puanları:
    48
    Şehir:
    Antalya
    sürekli bu hatayı alıyorum bilen varmı nedenini :S

    [​IMG]
     
  13. WaTCHMaN

    WaTCHMaN Old School olduser rank8

    Kayıt:
    21 Nisan 2007
    Mesajlar:
    1.528
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    öğrenci
    Şehir:
    Antalya / Kepez
    ibot-genel-sorularimiz-sorunlarimiz-cozumlerimiz-t162474.html

    burayı bi incele belki burdaki programlar yüklü değildir library filesi yükle özellikle framenetwork olmazsa hata verir :thumbsup:
     
  14. Exezoris

    Exezoris Öğretiyorum rank8

    Kayıt:
    19 Aralık 2010
    Mesajlar:
    574
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Biyomedikal, Öğrenci..
    Şehir:
    İzmir
  15. Exezoris

    Exezoris Öğretiyorum rank8

    Kayıt:
    19 Aralık 2010
    Mesajlar:
    574
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Biyomedikal, Öğrenci..
    Şehir:
    İzmir
    herşey tamam da buff basmıyor bu
     
  16. rainman71

    rainman71 Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    9 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    23
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    id - pass yazdığım yer çıkar çıkmaz dc !!!
     
  17. MadGhost

    MadGhost 'Objektif' moderator nowayout rank8

    Kayıt:
    13 Nisan 2009
    Mesajlar:
    2.428
    Beğenilen Mesajlar:
    56
    Ödül Puanları:
    48
    Şehir:
    Antalya
    ben hala çözmüş değilim yorum atamıyorum arkadaşlar :S ama buff basmama sorunu bende de vardı ?
     
  18. Exezoris

    Exezoris Öğretiyorum rank8

    Kayıt:
    19 Aralık 2010
    Mesajlar:
    574
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Biyomedikal, Öğrenci..
    Şehir:
    İzmir
    buff basmıyorsa Buff skillerinin hemen üstüne Silahınızın tam ismini yazacaksınız olay çözülecek
     
  19. WaTCHMaN

    WaTCHMaN Old School olduser rank8

    Kayıt:
    21 Nisan 2007
    Mesajlar:
    1.528
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    öğrenci
    Şehir:
    Antalya / Kepez
    bende buf basıyor skilleri vuruyor herşey gayet stabill durumda ufak tefek sorunlarıda çözeriz inş
     
  20. MadGhost

    MadGhost 'Objektif' moderator nowayout rank8

    Kayıt:
    13 Nisan 2009
    Mesajlar:
    2.428
    Beğenilen Mesajlar:
    56
    Ödül Puanları:
    48
    Şehir:
    Antalya
    buff basması için | > botun üstteki seceneklerinden 2. olanı seciyoruz > ınventory tıklıyoruz > alt kısımda sıralı yazılardan weapon umuzun ismini buluyoruz ve tıklıyoruz > daha sonra sol tarafta set 1st weap seceneğine tıklıyoruz ve save liyoruz olay bu kadar buff basmaya başlıyacaktır.

    ps: anlamayanlar konu altında belirtsin yardımcı olurum.