1. Reklam


    1. joysro
      ledas
      jungler
      keasro
      zeus
      karantina

Silkroad Online C# Emulator Projesi Lyzerk


  1. xcarkox

    xcarkox Tanınıyorum rank8

    Kayıt:
    28 Ekim 2007
    Mesajlar:
    432
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Proje Yapımcısı : Alim Özdemir(Lyzerk)
    Programlama Dili : C#
    Database : Mysql
    Client : Legend 3 1.176

    ilk olarak mysql 5.1 i kuruyoruz.
    Ardından Mysql 5.2.5 .Net Connector' u kuruyoruz.
    Bu iki programı kurduktan sonra navicat ı indirip kuruyoruz ve yeni bir database oluşturuyoruz
    databaseimizin adını girdikten sonra "execute batch file" a basip emulatorun içinde bulunan emulator.sql yu seçiyoruz ve start diyoruz.
    başarıyla databaseimizi yükledik.
    ardından emulator için .net framework 2.0 ı kuruyoruz.
    ondan sonra emulatorumuzun içindeki config klasorune giriyoruz.

    Kod:
    Database.ini
    [DATABASE]
    host=127.0.0.1
    database=emulator
    port=3306
    id=root
    pw=
    
    Server.ini
    [SERVER]
    ip=127.0.0.1
    port=15780
    kendi ayarlarınıza gore degişiklikleri yapıyorsunuz. ardından once LoginServer.exe daha sonra GameServer.exe yi açıyorsunuz. Sonra Emulator dosyalarının içinde bulunan loaderı silkroad klosrune atıyoruz ve loaderı çift tıklayıp oyuna giriyoruz..
    Emulator suan sadece Çin karakterlerini desteklemektedir avrupa karakteri açmaya calıstıgınızda dc yersiniz.

    [Login Server]
    -3 kere password yanlış girme
    -Crowed
    -4 Tane Karakter yaratabilme
    -Karakter silebilme (%50)

    [Oyun içi]
    -Yürüme (%95)
    -Coklu Oyuncu(%70)
    -Konuşma(Chat) (%90) /(Turkce Karakter Sorunu)
    -Karakter Hareketleri,Oturup Kalkma vs. (%99)

    [Skill && Buff && Mastery && Saldırı]
    -Skill açabilme (%95)
    -Mastery yükseltme (%95)
    -Normal Saldırı(%90)
    -Skillerle saldırı (%90)
    -Tum Attack Skilleri Calısıyor
    -Buff olarak sadece Imbueleri yaptım.
    -El Sıkma (%55)

    [Canavar]
    -Canavar Cıkartabilme (%95)
    -Uniquelar.
    -Canavarlar saldırması(%80)
    -Canavarın Ölmesi (%90)

    [Esya]
    -Pot Kullanılabilir
    -Kız Erkek farkı
    -Level farkı
    -Glavie ile kalkan takılmıyor ^^
    -Silaha gore skill kullanılıyor.
    -Esya giyme cıkartma (%95)
    -Esya giyerken esyanın Özelliklerinin eklenmesi (%80)
    -Blue Itemleri Databaseden eklerseniz calısır.

    [GameMaster]
    Gm penceresini açmanız için bilgisayarında ingilizce klavye olması lazım yoksa dil seçeneklerinden ekleyin. daha sonra oyuna girince klavyeyi alt + shift e basarak İngilizce yapın daha sonra "shift + é" tuşuna basın gm pencresinin açıldıgını görüceksiniz.
    Gm penceresindeyken F1 e basarsanız Yardım Bölümü gelicektir.
    Calısan Gm Komutları:
    "/LOADMONSTER MOB_OA_ONG 4" Giant Ong cıkartır
    "/MAKEITEM ITEM_CH_SWORD_09_C 9" 9 derece 85 lvl + 9 sword cıkartır
    "/MOBKILL 1" Secili olan Canavarı yok eder.

    Download

    MySql 5.1 = ftp://ftp.itu.edu.tr/Mirror/Mysql/Downloads/MySQL-5.1/mysql-5.1.31-win32.msi
    .Net Connector = ftp://ftp.itu.edu.tr/Mirror/Mysql/Downloads/Connector-Net/mysql-connector-net-5.2.5.zip
    Navicat = http://download.navicat.com/download/navicat8_mysql_en.exe
    .net framework 2.0 = http://download.microsoft.com/download/5/6/7/567758a3-759e-473e-bf8f-52154438565a/dotnetfx.exe
    EMULATOR= http://rapidshare.com/files/205759651/C__Sro_Emulator.rar
    Virus Total = http://www.virustotal.com/tr/analisis/e8cdd47e93bf4f36609eddf527e572be

    [HOST]
    açın C:\WINDOWS\system32\drivers\etc
    ve bunu ekleyin
    Kod:
    127.0.0.1	gwgt1.joymax.com
    127.0.0.1	gwgt2.joymax.com
    gereksiz sorularla karşıma gelmeyin :).
    eğer emulator calısmaz izi ".exe" ler net framework 3.5 istiyodur onuda googleda aratıp indirriniz.
    Download
     
  2. xcarkox

    xcarkox Tanınıyorum rank8

    Kayıt:
    28 Ekim 2007
    Mesajlar:
    432
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Herkeze Hayırlı Olsun Proje için Alim özdemire Teşekkürler
     
  3. Mc Enjoy B

    Mc Enjoy B Öğretiyorum rank8

    Kayıt:
    7 Kasım 2007
    Mesajlar:
    890
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Şehir:
    İstanbul
    OooOoOoOoO Helallllll hocam :D en sonunda oldu he :twisted: helal olsun beni yanınıza almadınız ama olsun :D

    database mükemmel source kodlarını merakla bekliyorumm :starving: :starving: :starving:
     
  4. TheLastHawk

    TheLastHawk Tanınıyorum rank8

    Kayıt:
    30 Aralık 2007
    Mesajlar:
    266
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    serbest meslek,öğrenci
    Şehir:
    Türk-Aion
    elinize kolunuza sağlık ama bnde serverlıstte server yok :)
     
  5. Mc Enjoy B

    Mc Enjoy B Öğretiyorum rank8

    Kayıt:
    7 Kasım 2007
    Mesajlar:
    890
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Şehir:
    İstanbul
    MySQL yi tanımıyor yani emulator şifresi database adını filan bi daha kontrol et :thumbsup:
     
  6. Sanalisyan

    Sanalisyan Gözlemliyorum rank8

    Kayıt:
    22 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    76
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Meslek:
    DJ
    Herşeyi yaptım ancak Sloader çalışmıyor..Kontrol edermisiniz
     
  7. alper556

    alper556 Tanınıyorum rank8

    Kayıt:
    22 Haziran 2007
    Mesajlar:
    259
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    baska bir loader deneyiniz. rumat loader mesela

    ip sini 127.0.0.1 yapın ardından portu 15779
     
  8. xero4ever

    xero4ever Tanınıyorum rank8

    Kayıt:
    1 Aralık 2007
    Mesajlar:
    385
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    Dünya :P
    bu hangi client le acılıcak bana linkini yada bu forumda konu yeri varsa onun linkini verirmisinz???
     
  9. Mc Enjoy B

    Mc Enjoy B Öğretiyorum rank8

    Kayıt:
    7 Kasım 2007
    Mesajlar:
    890
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Şehir:
    İstanbul
    Legend 3 Plus v1.176 ile çalışıyor.
     
  10. xero4ever

    xero4ever Tanınıyorum rank8

    Kayıt:
    1 Aralık 2007
    Mesajlar:
    385
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    Dünya :P
    linkini biliyorsan bana bi zamet verebilirmisin yada ben legend 3 buldum ama 1.150 1.176 son pach mi oynamayalı oluyor biraz !!!
     
  11. Mc Enjoy B

    Mc Enjoy B Öğretiyorum rank8

    Kayıt:
    7 Kasım 2007
    Mesajlar:
    890
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Şehir:
    İstanbul
    malesef hata raporu alıyorum :(
     
  12. Brotherhood

    Brotherhood Tanınıyorum rank8

    Kayıt:
    10 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    396
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    benim herseyi yaptım ama bu hatayı alıyorum :(( saat 11 den beri uğrasıyorum buraya kadar geldim kaldım :S:S
    yardım edersen sevinirim...

    [​IMG]
     
  13. alper556

    alper556 Tanınıyorum rank8

    Kayıt:
    22 Haziran 2007
    Mesajlar:
    259
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    resim gözükmüyor ama düşündügüm şey
    .ini dosyalarını dogru ayarlıyamamışsındır.
     
  14. xcarkox

    xcarkox Tanınıyorum rank8

    Kayıt:
    28 Ekim 2007
    Mesajlar:
    432
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
  15. Mc Enjoy B

    Mc Enjoy B Öğretiyorum rank8

    Kayıt:
    7 Kasım 2007
    Mesajlar:
    890
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Şehir:
    İstanbul
    [​IMG]

    Bende bu hata var bu hatanın giderilmesi için .net framework 2.0 ımı yükliyim şuan bende framework 3.5 yüklü.
     
  16. alper556

    alper556 Tanınıyorum rank8

    Kayıt:
    22 Haziran 2007
    Mesajlar:
    259
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    net connectoru yükledinmi ? rehberde yazan herşeyi yükledinmi? :S
     
  17. Starking

    Starking Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    22 Şubat 2009
    Mesajlar:
    18
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    server listde server gözükmüyor ya:S
     
  18. TheLastHawk

    TheLastHawk Tanınıyorum rank8

    Kayıt:
    30 Aralık 2007
    Mesajlar:
    266
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    serbest meslek,öğrenci
    Şehir:
    Türk-Aion
    gözükür arkadaşım navictı ac db ye gir serverler e gir en basına ıd ı 1 yazıyoronu 0 yap goukur.Ama çok acaip buglu 2 skıll cekıyorsun tak masaustu D-sremu buna bın ceker bnce
     
  19. Starking

    Starking Keşfediyorum rank8

    Kayıt:
    22 Şubat 2009
    Mesajlar:
    18
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    oldu saol oyuna giriyorum 5 6 sn sonra dc veriyor :)
     
  20. TheLastHawk

    TheLastHawk Tanınıyorum rank8

    Kayıt:
    30 Aralık 2007
    Mesajlar:
    266
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    serbest meslek,öğrenci
    Şehir:
    Türk-Aion
    Lyzerk. yabancı forumlarda yenı db yayınlyacağından bahsetmıssın bunun sorunlu oldugunu carko kabul etmıyor yada etmek ıstemıyor ama bn daha 1 tane tg bile kesebılmıs değilim tg yi bırak manyabg kestım anında masaustu yanı ??? hatası hep bole oldu adam akıllı yurunmuyor bıle durmadna donuyor... eger yeni db yayınladıysan o forumlarda bulamadım yayınlamadıysanda bızlerede verrsın değil mi?